Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakej dil na pc me muzete nejvic doporucit?(hral jsem jenom 7)....ted jsem zkousel FF13 lightning returns a to prepinani tech forem nebo co to je me absolutne nesedlo :-(
    • Ahoj, můj nejoblíbenější díl je Final Fantasy X :) Ten určitě doporučuji. Ale možná ti bude chvíli trvat, než se vžiješ do děje. Ale můžu ti zaručit, že zápletka je dost dobrá a i po tom, co dohraješ hlavní příběh tu je hodně věcí, které dál můžeš podniknout. Mám odehráno 160 hodin.
    • rozhodně dej šanci FF IX, věř, že nebudeš litovat. Lidi na něj hledí skrz prsty, protože má více "pohádkový" vzhled než jiné díly, ale příběh je celkem temný, ale hlavně skvělý a celkově po všech směrech je to podle mě jeden z nej dílů FF, který kdy vyšel. (samozřejmě na to ale má každý jiný názor)
  • znate nekdo last remnant? to byla pecka
    • Zrovna hraju, taková zapomenutá a řekl bych i nedoceněná hra, překvapivě celkem podobná FFXII, kromě hudby a grafiky však ve všem o třídu až dvě horši, což je ale dost pochvala-FFXII je skutečně zasloužená 10/10.
  • Skvělý. Dvanáctka mě minula. A když už je tam zmínka o Vagrant Story, nebylo by na škodu ji taky oprášit, nebo aspoň vyrobit pokračování. Ten soubojovej systém a výroba zbraní mě tenkrát úplně pohltila. Nešlo přestat hrát.
  • Výborně tleskám ! Jen tak dál.
  • up_er
    ''Právě soubojový systém by měl v remasterované verzi projít blíže nespecifikovanými úpravami''
    ...PROC???
    • No tak bude to ta Zodiac verze co vyšla na PS2 ale jen v Japonsku. Takže podle mého veškeré upravy se budou týkat toho, že se do světa vypustí remaster tej japonskej zodiac verze. Japonska zodiac verze měla totiž mimo jiné upravenej system levelování apod...
      • zodiac job system sem bohuzel, nehral. tak sem zvedavy, jak to tam bylo s nejtvrdsima bossama jako zodiark, yiazmat atd? nelimitovala nemoznost mit se vsema postavama vsechno? treba pokud u nekterych bossu potrebujes prehazovat accesories na imunity, nebo pouzivat zbrane s elementem ci armor s absorbama, nehlede na buff/dispel magii, kterou by meli na nektere bosse umet idealne vsichni?
        • Dohratelný to rozhodně je, jsem zrovna u Yiazmata, ale jak říkáš, limituje to člověka v tom, že si jednotlivý postavy nemůžeš udělat podle svýho, čímž ta hra tratí na svobodě a tím i zábavě, aniž by byla opravdu těžší. Jak sem psal výše vždy mě na FF štvalo, když na konci uměly postavy úplně všechno, jsem rozhodně pro více omezení, ale ne ty ve stylu Zodiac systému.

          Například z Bashe uděláš tanka stejně jako v původní verzi, jen s tím rozdílem, že se nemůže naučit ani takovou základní magii jako cure, nebo raise, což bych ještě šlo.
          Pokud bys však chtěl třeba z Vaana udělat klasickýho od všeho něco bojovníka, tak můžeš, ale seš v tom omezenej tak, že bude umět maximálně střední silný kouzla typu thundary, silnější ho prostě nenaučíš, a hlavně nebude moci nosit zbraně, který bys mu ty chtěl dát, takže např nejlepší obouruční meč, kterej může mít je myslím Defender. Stejně tak se určitý schopnosti odemčou, až poté co dané postavě přiřadíš espera, což je taky nešikovný řešení.
          • Ve skutecnosti jsou nepovinny bossove v Zodiac edici lehci nez v ty zakladni.protoze nektere povolani maji diky specializovanemu gridu vic HP nebo vic dmg nez v normalni edici, ale hodne zalezi jaky povolani clovek ma, myslim ze jich je celkem 12 takze nelze mit zastoupeny vsechny. A o neviditelnejch zbranich ktere jsou totalne OP radsi nemluvim. Ale Zodiac edice ma i jiny vychytavky, treba loot se respawnuje po jednom loadingu z lokace a ne po dvou jako to bylo u zakladni edice. Loveni rare potvor ma konecne smysl, protoze odmeny jsou lepsi atd. Zodiac je proste celkove vyladanejsi verze hry, a kdo ji jednou hral tak uz by se k ty puvodni jen tezko vracel.
      • up_er
        Ja jen doufam ze mas pravdu, ta japonska verze byla prej hodne dobra...doufam ze to nebudou upravovat jako FF15 *11*
        • Jo Zodiac verze byla super, hral jsme ji asi 2x, diky anglickymu patchi kterej na ni vysel. A ano tahle verze bude presne ta sama. Zmeny se tykaji toho ze muzes ovladat summony nebo NPC ktere se k tobe pridaji, rozvoj postav je zalozen na povolanich takze kazda ma jiny grid, zmenou taky proslo rozmisteni predmetu a vybaveni, soubojak samotny je vicemene stejny jak byl, nemusis mit strach..myslim ze google ti povi vic.
          • Souhlas, je to opravdu vynikající hra, ty drobný změny který přinesla Zodiac verze byly v pořádku, klidně mohli ještě přitrvdit co se týče obtižnosti některých nepřátel a bossů. Systém povolání, ten se však podle mého úplně nepovedl. Takhle, vždy mě štvalo, že postavy na konci hry uměly úplně všechno. Zodiac verze to na druhou stranu omezila až moc. Hlavně mě to štvalo u zbraní, kde pouze určitý povolání mohlo nosit určitý typ zbraně. Nakonec to save editor vyřešil lol.
            Ještě tak spravit tragickou kameru u esperů(kteří jsou jinak naprosto boží), přidat jim volbu gambitů a bude to super.
            Jinak každýmu tuhle hru doporučuju, z pohledu čisté hratelnosti nejlepší FF vůbec, souboje s bossy patří vůbec k těm nejlepším v jakékoliv hře.
  • No konečně !
  • deathfish
    No, Square Enix teď docela jede. Final Fantasy XV, Final Fantasy VII Remake, Teď ty různé remastery FF série, do toho starání se o online FF11 a 14. Kolem FF XV ještě filmy a anime a pak ještě Kingdom Hearts 3 a další věci, které jsem si ani nevzpomněl. *2* Za mě palec nahoru!
  • No tak sláva, po letech je konečně klid.
  • Tak dalo se to samozrejme cekat...ale i tak musim rict...no konecne:)
  • radsi jedu hardcore bomby

    https://www.youtube.com/watch?v=UerZ7CwIUvQ

    *1*
    • je tam mimic schovanej v truhle, tudiz dark souls mezi hentai dungeon crawlery *1*
    • *1* hrál jsem sakura clicker, je vidět, že do clickeru použili stejný assety *3* díky za tip, tohleto zapařím, ale až to bude mnohem levnější, 18 éček mi za tohle příjde fakt moc
    • uchyle:)
      • prave jsem si nechal vyrobit prvni brneni, bikini ve stylu home maid, ty japonci *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit