Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem na poslední chvíli předobjednávku zrušila a evidentně jsem učinila dobře.

  • Vyzkoušel jsem díky gamepassu. Strašná kokotina. Po hodině smazáno z disku.

  • Ještě že mi prozíravost radí kouknout také na Steam recenze:

    "This game feels unfinished. The store page describes it as "Souls-lite", and that's what it is - in the worst possible ways. "Lite" on the build depth and variety. "Lite" on the difficulty. "Lite" on the content and length of the damn game! I completed the main story, including all side quests, all "Enki feathers" and all shrines... in 11.6 hours. I played on normal, so maybe the hard difficulty is more of a challenge, but the big bosses were trivial. Even the final boss fell over pretty quick. And the story is nothing to speak of. Oh, and the game kept crashing for me. Thankfully the game seems to save its state before exiting, even on a crash, so I never lost any progress.

    Don't get me wrong, I had some fun. I wouldn't have spent 11.6 hours on it if there was no fun to be had. It's particularly satisfying to switch between melee and ranged combat relatively fluidly. Or to shoot a suspiciously-well-placed explosive barrel to clear a pack of enemies. But that fails to make up for everything the game lacks.

    Overall I think this game is criminally undercooked. The concept and world had decent potential, and the combat isn't terrible either, so given a few more years of development, I could see this game being pretty good. Sadly what we got was just mediocre on almost all levels. I wouldn't suggest you pay much more than $10 for it

    Takže thanks no thanks, raději investuji do Ghost of Tsushima po kterém již nějakou dobu koukám (ovšem potom co dotáhnu na platinu Elden).

    • AXE_CZ

      Tak proti opravdu souls hrám jako Elden, GoT nebo Nioh to přeci nemůžete srovnávat. Je to spíš podobně laděné ale mnohem přístupnější. Já u souls titulů vyloženě trpím ale tady sem se bavil. Ne všechny baví trefovat X šermířských postojů a podobných libůstek. Přirovnal bych to možná k Returnal. U něj sem měl podobné pocity. I když ten je ještě o level víš. Prostě 7mičková hra na parné léto a v GamePassu zadara. Tak proč ne. Víc takových věciček v GP. 

      • Díky za připomenutí Returnalu, měl jsem ho v merku ale nějak jsem se k němu nedostal. Respektive jsem to chvíli zkoušel hrát když byl portnutý na PC, ale začátek mi připadal takový nějaký mdlý - s tím že mě zároveň cosi nutilo chtít pokračovat, nemívám příliš často podobné rozpolcené pocity z hry jako jsem měl právě u Returnalu.

        Flintlock vyzkouším, ale jak je psáno v oné recenzi tak raději počkám na pořádnou slevu - rád podporuji nezávislé hry v den vydání, ale pouze v případě že mě daná hra opravdu osloví - z posledních to byly např. The Bloodline, SKALD against black priory, Indika, Dread Delusion, nebo zítra vycházející Conscript.

        Případně přes Kickstarter The Wayward Realms. Jasně že se v takovém případě může jednat o absolutní f**kupy, ale na základě demoverzí nebo ukázek z alpha verze dané hry, mám alespoň domněnku že se bude jednat o dobrou hru.

        Z dražších AA nebo AAA titulů jsem za plnou cenu v poslední době podpořil snad pouze BG3  (předtím RDR2) u něhož jsem vlastně zároveň kupoval i kolektorku ....a navzdory tomu že nemyslím že se jedná o 10/10 hru kvůli různým drobnostem, tak mám pocit že se jednalo o sakra dobře utracené peníze.

        • gamepass je mala sleva?

          • Určitě ne, ale mám to nastavené tak že se ke hře budu chtít vrátit třeba za 5 let a nechci řešit jestli si platím nějaký gamepass nebo ne. To je taky jeden z důvodů proč si v záplavě her opravdu pečlivě vybírám co zakoupím, raději si koupím pár titulů "nadosmrti" než mít přístup ke všem hrám v rámci gamepassu a zjistím že mě ze všech her co tam jsou baví stěží dvě tři hry, chápu že pro někoho má gamepass value ale pro mě ne.

            • Tak výhoda gamepassu je v tom, že se daj hry hrát velmi levně v den vydání, a kdybych si je náhodou chtěl za 5 let zahrát znovu, tak už budou ve slevách za pár fufníků. Hloupej kdo dává (MS), hloupější kdo nebere. Samozřejmě to ale platí dokud se GP dá sehnat za 150 na měsíc. Víc bych za to dávat taky nechtěl.

              • Reakce na příspěvek:

                Ale jo, já s tím vším souhlasím. Zároveň ale prostě rád podpořím menší nezávislý studia za plnou cenu kterou si řeknou v den vydání, než si jí koupit za pár fufníků za několik let. Na ty větší AA nebo AAA je gamepass asi fajn, možná taky vyzkouším jestli je možné ho sehnat za 150,- Kč, odhadoval jsem cenu zhruba kolem 250-300,- Kč., díky za zajímavé info.

        • Ještě jsem zapomenul na Tainted Grail který už v předběžném přístupu vypadá taky náramně dobře.

          • AXE_CZ

            Ten jsem zkoušel minulý týden. Je na tom znát že je to nehotové. Boj dost nepřesný. Člověk neví jestli vykryl nebo ne. AI hloupá, prostředí fajn, grafika ujde. Ale celkově je to slabé. I když potenciál tam je.  To ne že ne. Raději zůstanu u deskovky ze které to vychází :) Ta je úžasná

  • AXE_CZ

    Hra je super. Měl jsem podobný pocit jako v recenzi. Moc pěkně to odsýpá a nenudí. A ty scenérie 😍.  Čím déle hrajete, tím lepší hra je.

  • 541 all time peak. Spolupráce s SBI se jak vidno stále nevyplácí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit