Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevite jestli existuje nejaky kvalitni hokejovy manazer? Fotbal jde mimo me. 

    • Stephano

      Eastside Hockey Manager 2015 a soupisky z The Blue Line (případně Steamu) nebo Franchise Hockey Manager, ten je více do hloubky, co se týče statistik. Dělá ho firma Out The Development, která pracuje každý rok i na baseballovém managerovi. Existuje taky International Basketbal Manager, Motorsport Manager atd. :) Pokud  chceš skvělý hokej na PC tak buď NHL 2004 Rebuild nebo Tape To Tape.

      • Derp_1337

        Tak Tape to Tape není hokejový manažér, v současné Early Access verzi je to jenom arkáda.

        Ale jinak omodovaný Eastside Hockey Manager je fajn. A i v NHL se dá hrát jakási kariéra či teamový management, ale není to moc promakané, AI dělá spousty chyb.

  • Psychoq

    Hmm, nejsou trochu sami proti sobe vychvalovat prespristi titul jeste pred vydanim toho pristiho?

    Nezabilo tohle rozhodnuti kdysi nejakou konzoli? Ten pribeh si vybavuju jen matne

    • Přesně pro lidi, co nekupují každý ročník nový, bude dost pravděpodobně lepší koupit tu 24, která bude super.

      Já trochu počítám, že první ročník nanovém enginu bude sice super, ale přece jen je to velká změna a počítám, že opravdu fajn bude až ten další.

    • MichalJ

      On Miles realne strasne vychvalil aj najblizsiu FM24. Ze sa im podari priniest ovela viac noviniek ako do 23ky (ktoru sam oznacil za mensie sklamanie, lebo popri zmene procesov sa im nepodarilo priniest tolko veci ako chceli), oznacil to ako ukoncenie jednej ery a najma, prvykrat v historii pojde z 23ky presunut ulozenu hru do dalsich rocnikov. Cize v podstate vsetkym povedal, kupte si 24ku, bude to najlepsia FM hra s velkou kopou vylepseni, posledna tejto generacie, mozete v nej pokracovat vo svojej hre z 23ky co mate teraz rozohranu. Alebo zacat novu hru prave v 24ke (ak ste nemali ziadnu FM hru alebo preskocili 23ku) a pokojne dalej mozete vo svojej hre pokracovat v 25ke v novom engine, v novom UI, v novom (skoro) vsetkom.

      Mna osobne napriklad cele to jeho vyhlasenie na 24ku nalakalo dost :)

      A s tym novym engineom a 25kou to asi uz vypustit museli, lebo sa ich to pytalo milion ludi stale dookola, kedy bude lepsia grafika. Tak ked to uz maju dlhsie v priprave a su si isti, ze to stihnu, pouziju to tak aj na nalakanie na 24ku. Predpokladam, ze sami si vyratali, ze im to v predajoch pri 24ke viac pomoze ako uskodi, inak by s tym pockali do zimy aspon.

  • Stephano

    Když tak přeskočím jeden ročník, teď jsem se zamiloval do historických databází. A je fajn, že 23 reflektuje změnu pravidel v evropských soutěžích s formátem ve skupinách.  Tajně doufám i v ženské ligy. Přeci jenom, letošní MS bude sledovat podle odhadů přes dvě miliardy lidí. Měli by rozhodně zamakat na multiplayeru. FMko má stejný  potenciál jako FIFA. Ani by nemuselo jít o kartičky UT. Stačilo by, aby každý měl stejný budget.


    Na nový engine jsem zvědavý. Rozhodně bych chtěl také nový Eastside Hockey Manager, klidně s enginem 23. V obou značkách mám přes 18 000 hodin, takže Sports Interactive držím palce.

    • Honzique

      FM uz online verzi melo, jmenovalo se to tusim FM Live a ze zacatku to bylo docela fajn, ale nevydrzelo to dlouho... je to aspon 10 nebo mozna 15 let co to vyslo

    • Psychotic

      Ženský fotbal je potvrzen pro FM25.

      • Stephano

        Tak to je dobrá zpráva.

  • Nooo sláva jen se obávám že se budu muset učit nový editor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit