Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin

    O DLC uvažuji. Včera jsem zas po delší době nainstaloval a užil si pár pěkných zápasů. :)

    • Odulin

      Od rána dalších 6 zápasů, z toho 3 do poslední chvíle nejistý výsledek, DLC je jisté. 😍

  • Jack1947

    No zkusím no, ten marching fire mě zajímá i když je to ve F2P verzi značně omezené. (Jsem to hrál někdy o víkendu v domění že už Marching fire byl, třeba jenom proti botům s ne moc dobrým týmem jsem i prohrál, ti boti jsou zrádní- ta hra je bud mrtvá nebo nechápu ty dlouhé queus, 10minut čekání vsd hráčů a nic se nestalo u modu s vysokou aktivitou wtf)

    Navíc hra sama uzná že už jste měli dost a vykopne vás ze hry s chybou " bylo ztraceno připojení k serveru"

    • Zase tak značně ne. Jediný, co si nezahraješ je Arcade mode. Nevím co máš s queus, ale já se připojím do půl minuty (do hraných módů). S tím vykopnutím občas problémy jsou, to je pravda, ale nic strašnýho. Jinak noví bojovníci super, hlavně Šaolin.

      • Jack1947

        To mě nezajímá, ale nutno zmínit že Matchmaking pokud se zázrakem člověk připojí je hroznej. Bud je to nuda a jede se 5-0 nebo se jede 0-5, nicmezitím. Co jsem četl na redditu tak strašné to je v Ranked páč tam jsou furt jedni a ti samý borci s naučenejma broklejma bojovníkama. Příjde mi to jako Tekken že stačí nevykrýt jednou a už si tě dávaj k svačině, nejvtipnější je když tě udolá třeba assasinka a zty máš velkého popravčího/ nebo Vikinga to je prostě.... 😀🤮

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit