Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj

kde to můžu stáhnout?Nebo kde je nějaký odkaz abych se přihlásil a hrál?

díky za odkaz
  • je to opravdu nejlepší strategie a jestě ktomu online 10vs10 obrovske mapy na kterych valčite se svoji armadou je fakt bomba akorat co mě nejvice sere *16* *16* vim že je to alpha verze nevim jestli sem jediny komu to děla když ste ve hře a hrajete na jednou se to sekne spadne cela hra vyhodi vas zpatky do menu je to opravdu škoda ale hold co se de dělat *9*
  • hmm ptal jsem se redakce a nabizim to znovu zda nechteji pujcit account s touto hrou.
  • Jestli to nebude pay to win a asi neni jak tu lide psali tak to vypada zajimave uricte pak zkusim.
    • pay2win to rozhodně nebude. Akorát ti to umožní zrychlit trénink jednotek. Nicméně mě osobně to moc nebralo a to mam rád total war :)
  • Menorri
    Hraji v uzavřené alfě (cca 40 bitev). Co se týče zpracování celé hry nemám žádné námitky, sérii TW to ostudu dělat nebude narozdíl od Kingdom. Jednou z věcí která by měla být rozhodující pro budoucí hráče je to, že je to Total War pojat ve stylu World of Tanks....ne nedělám si srandu. Je zde naprosto stejný strom zkoumání jednotek, rozdělení do národů, stříbrňáky a tzv. goldy, expení posádek, styl rozhodování bitev atd.. Další vlastností, kterou bych chtěl zmínit je to, že sliby ohledně toho, že to nebude Pay-to-Win byly splněny do puntíku. Dále jen v porovnání s WoT: Pokud můžeme říct, že ve WoT máte jen malou šanci se svým tankem ovlivnit bitvu tak v TW Arena je to bohužel absolutní. V 10ti členém týmu, který se může skládat z bůh ví koho, prostě nemáte šanci bitvu ovlivnit a proto já této hře obloukem uhýbám. Ve hře je samozřejmě obrovský prostor pro tvoření týmů a turnajů ale opět to dopadne jako ve WoT kde jako jedinec neuspějete. Po zjištění této skutečnosti jsem se sám sebe ptal pro koho je tedy hra určena...každopádně za vyzkoušení nic nedáte.
    • Menorri
      Tormentr - Ano, nevyvracím schopnost ovlivnit bitvu ve WoT, také to občas dokážu, ale v TWA to opravdu nejde a obávám se, že ani nepůjde. Stačí cca 3 hráči z 10ti aby byla bitva naprosto ztracená. Zázraky se taky dějí nebo nějaký prozíravější člen týmu obsadí základnu, ale já v TW na zázraky nikdy nehrál *1* .

PreidaQ - Mno je to v podstatě tak. Momentálně čekám až se hra někam pohne v určitých vlastnotstech, které sleduju.
    • PreidaQ
      Tím chceš říct, že to jako hraješ, ale vlastně nehraješ či co?
      • Já to pochopil tak, že odehrál 40 bitev a kašle na to.
        To už se tak u některých her stane, že až čas člověk zjistí, že ne, když opadne to prvotní nadšení a zkoumání hry. Taky jsem teď po 30 hodinách hraní odepsal RoboCraft.
    • Díky za obsáhlé info... už jsem se lekl, že to dopadne jak Kingdom a bude to P2W. Co týče těch tanků, tak já už dokážu ve WoT ovlivnit bitvu, takže to asi půjde i v této hře, jen to chce větší znalosti hry a spoustu praxe :)
  • Jack1947
    Dvě věci u her mi vadí, Early access a nová Frituplej hra... tedy poslední dobou celkem docela dost... z toho mrazí. Pak se dočtu only on W10 a už je zase realtivně klid... aspon na chvíly. *7*
    • RedEagle
      Existuju aj fakt dobre free to play hry ako napr. Path of Exile a Heroes a Generals. Ale Total War Arena mi pride az prilis prazdna a prvoplanova...
      • a Planetside! Pokud cloveku nevadi sci-fi a ma rad strilecky ve stylu Battlefield 2, je to idealni volba.
        • zrovna heroes and generals je P2W jako prase. První úrovně jsou ok a zábavné, ale pak tě to začne házet mezi tanky a je konce
          • Jack1947
            O tom mluvím...
        • No nevím planetside 2 jako není pay to win to zas ne no v každym pripade jen než clovek nafarmi 1k kreditu na nakou zbran tak to zabere rok bez azdnych bonusu a tak. Jinak souhlasim je to supr strilecka.
        • Jack1947
          Já proti YF2p taky nic nemám když se ten model fakt povede.
  • vypadá to dobre
  • Jack1947
    To není další ehm. MOBA ? já jenom že ten Název Arena. *7*
  • Damarus
    Už to nějakou dobu hraju..... je to zvláštní :)
    • V cem konkretne? Slysim o tom tedka prvne, ale pod pojmem F2P strategie se mi vybavi Travian / Stronghold Kingdoms, kde je to o tom poslat co nejvice SMSek a prosedet u toho zivot.... Je tohle ijny?
      • Damarus
        No máš tam 3 národy.... všichni hrajou jen za řím nebo spartu. A každej hráč má do bitev jen 3 jednotky. A samotné bitvy mi přijdou divné.... ale to je doufám jen tou alfou
        • ten třetí národ je totiž uzamčenej.
          jen 3 jednotky? To ti nestačí? Ta bitva je díky tomu že si snad každá jednotka vlastní/nepřítele dělá co chce neuvěřitelně dynamická, mít tam totalwarovskejch 20 jednotek na hráče, tj. 400 jednotek, v každé kdyby bylo 100 mužů tak bitva o 40tis. vojákách...
          a) by to snad nikdo nestíhal sledovat b) žaloby na TW za roztavené kompy c) lagy lagy lagy d) nemuselo by stíhat připojení takové objemy dat..
          3 jednotky na hráče jsou tak akorát.
      • Nevím jak je na tom Stronghold kingdoms dnes, ale asi dva roky zpět jsem měl pět vesnic a stačilo se o ně starat ráno a večer... Samozřejmě jsem měl všechno vymyšleno tak aby se nic nestalo, když jsem na pár dní nebyl u kompu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit