Přejít na výpis diskuzí
Galactic Civilizations III vyšle lidstvo na křížovou výpravu
15.10.2013 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Zrovna jsem si koupil Galactic Civ 2 Ultimate,a ted to oznámí. Stardock ma kurv* skvělé načasování. *3* *15*
-
Bohuzel tehle hre jsem nikdy neprisel moc na chut kvuli nemoznosti ovladat jednotky v bitve. A sledovat graficke znazorneni predem spocitaneho vysledku opravdu neni pro mne. Doufam, ze se ve trojce pouci.
-
-
Mno nevim, ale v boji se da normalne jednotka ovládat, určovat jim cil, používat ability a podobne...
-
-
jaj.. velke SORRY, sem si to spletl se sin of solar empire... moje chyba
-
-
-
tak sa karta obrátila... *5* už to niesú mimozemšťania čo plienia galaxie ale my ...ľudia...konečne.:) urááááá *1*
-
"Galactic Civilizations III vyšle lidstvo na křížovou výpravu" - oni si emzáci přivlastnili Jeruzalém? Nebo jaké je souvislost s Křížovými výpravami? Nikde jsem tam takovou zmínku nenašel ...
Masabob hovořit, já nevědět, já neznat, asi nesouviste, ale titulek vypadat dobře, ugh, ugh, dát ho tam! -
-
Mel by jsi si nastudovat vyznamy slov. V anglictine slovo "crusade" (jez se u nas obecne preklada jako "krizova vyprova") nema nic spolecneho s krizaky ovsem jedna se o anihilacni vyboj jehoz cilem je kompletni a systematicke vymazani nepritele
Proto treba v Halo emzaci vyhlasili "Crusade against humanity" a tak dale a tak dale ... doporucuji vice cist -
-
Doporucuji nastudovat historii, viz predchozi. Crusader je krizak - vojak krizove vypravy, kterezto se ucastni ve jmenu bozim. Vsechny ostatni vyznamy jsou az pozdejsiho data a jsou dany predevsim tim, ze anglictina je pomerne chudy jazyk a vyznam slov se urcuje ponekud jinak nez trebas v cestine.
Mimochodem, Dzihad je defakto totez jako krizova vyprava. Cile jsou naprosto totozne - tedy osvobodit svet od nevericich. -
1. "By sis."
2. Neni pravda, ze slovo crusade "nema nic spolecneho s krizaky", naopak je primo spojene s krizovymi vypravami ze stredoveku a (krestanskym) krizem (z lat. cruciare). Samozrejme v soucasnosti je ten vyznam daleko sirsi a presahuje zabavne vylety do Svate zeme.
-
-
Video, 44. a 49. vteřina. Ugh ugh!
-
-
Dvojka mě moc nebavila, ale jedničku si zahraji vždy rád. To množství narážek na všemožné sci-fi filmy a knihy mě dokáže vždycky pobavit.
-
Kdyby z toho byl Nexus 2, tak by mě to ani tak nevadilo. :-D
-
-
Tyjo, Nexus, to je dobry zavan z minulosti! Pamatuju si, jak mi ta hra prisla strasne moc slozita, haha.
Mimochodem, co mel byt puvodne Nexus? Jako... ted si vymyslim, ze to melo byt pokracovani (treba, ale zrovna ten to nebyl) Master of Orion nebo tak neco, ale az pak se z toho vyklubala konecna hra, ktera s tim nemela nic spolecneho. -
-
Pokud myslíte Nexus Jupiter Incident, tak to mělo být právě pokračovaní mnou o něco dříve zmíněné Imperium Galacticy. Nechci říkat, že se z toho "bohužel" vyvinulo něco jiného, protože i tak to byla docela super hra, ale já prostě doufám, že jednou někdo udělá regulérní pokračování IG.
-
-
Jo, to bude ono! IG jsem nikdy poradne nehral, to byla takova ta vesmirna Civilizace s realtime boji na planetach?
-
-
na planetách vskutku, ale i ve vesmíru... už je to dávno a vpravdě si všechny herní prvky moc nepamatuju, ale k Civilizaci bych asi nepřipodobňoval... :)
-
-
-
-
-
Veřejné prohlášení o reklamách na games.tiscali.cz Už léta navštěvuji tuto stránku věnované pc hrám, konzolovým hrám atd. Jaká hrůza mě jímá posledních pár týdnů! Při zadání internetové adresy games.tiscali.cz očekávám informace ze světa her, namísto toho, na mne vyskočí REKLAMA na nějaký pochybný produkt, popřípadě se uprostřed obrazovky otáčí reklamní krychle na nějakej neherní produkt. Vážení správci games.tiscali.cz lidové rčení pravý: Čerte, drž se svého kopyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsem hluboce zklamán vaším přístupem ke konečnému uživateli, jako mohu být například Já. Jsem znechucen, zklamán, a vážně uvažuji o NENAVŠTĚVOVÁNÍ vaší domény. Jinými slovy řečeno, Vytáhněte si hlavy z prdele, a přestaňte nám tu cpát něco, co nemá s pc a konzolovými hrami, a tímto universem nic společného. Je mi jasné že musíte také něco žrát, ale to vám opravdu nestačí ty reklamy všude okolo textu?????!!!!!???? Opravdu musíte na svých stránkách mít dominantní reklamu, která nejde vypnou, pokud na ni nekliknu? Viz. rotující krychle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z neúctou Petr Dostál Třebíč. PS. Omlouvám se ostatním uživatelům za narušení jejich diskuze k videohře Galactic Civilization 3.
-
-
Vis ... vetsinou na toto plati ono rceni, ze kdo chce vic nema nic - nainstaluj si adblock. Cile bude vsestrane dosazeno - ty budes v klidu a zadny reklamy neuvidis, provozovatel bude spokojen, ze si muze odskrtnout "navstevu', a zadavatel reklamy, ze usetri na zobrazenich lidem, kteri o jeho produkt nestoji. Ty navic usetris neco trafficu, neco nervu a zjistis, ze ten web muze byt i svizny a nenarocny na zdroje.
-
to s tebou kamo plne souhlasim,,,,ta borgska krychle me uz taky pekne sere!!!!! *16* *16* *16*
-
Tak si nainstaluj AdBlock Plus a reklamy te nebudou otravovat
-
A ver ze bude jeste hure, tohle reklamni svinstvo na tebe bude utocit daleko vice a vice agresivneji, tohle si dnesni kapitalisticky svet prece zada
-
-
Delaj hru nebo film? Kde je gameplay dpc.
-
-
V pre-alfa verzi :D
-
Odstehoval se do humpolce i s hlinikem. *15*
-
-
Dvojku jsem hrál, ale nikdy se mi nelíbil ten komixový design . Mám rád něco vizuálně syrovějšího... Každopádně nechám se překvapit.
-
Kdyby tak ještě někdo chtěl udělat pokračování Imperium Galactica, to byla panečku hra, na to jak to bylo staré.