Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LiarForHire1

    Těším se. Očekávám střízlivý, udržitelný Gamepass. Přivětivější cena, kompletní knihovna titulů od Sony. Rozdíl bude v tom, že nové hry od Sony tam příjdou až po roce a vývoj bude udržitelný bez vlivu na kvalitu.

  • Lateralus

    On také gamepass není pro každého. Táhne mi na 40 a těžko mezi rodinou a prací hledám nějaký volný čas čistě na hraní. Jsem rád, když aspon 3x za měsíc sednu ke konzoli a zahraju si. Proto mám PS, proto mám rád jejich exkluzivní tituly. Nicméně za xbox jsem nesmírně rád, protože kdyby nebyl, ani nechci hádat, kolik by nová PS5 stála. 

  • Alternativou od Sony je už nějakou dobu PS Now, které nabízí za měsíční poplatek 10$ přes 800 her vč. spousty nových AAA her (loni třeba Control, Metro Exodus, God of War, Days Gone a další) a více než 500 z nich (všechny hry z PS4 a PS2) je určených i ke stažení a offline hraní stejně jako v Game Passu. Služba u nás sice oficiálně není vedená, ale stačí vytvořit PSN účet s (fiktivní) americkou či britskou adresou, zaplatit kuponem a PS Now funguje výborně i u nás. Jediné, co je oproti Game Passu nevýhodou, je hraní na PC, kde lze hry jedině streamovat a neexistuje podpora K+M.

    • Díky za info, to jsem netušil, že se to dá obejít a je pravda, že zatím kvůli tomu pořád nemám gamepad. Kdyby to ale dali do CZ, tak bych si to na pár kousků rád vyzkoušel...

    • Jack1947

      Taky bych souhlasil s PS Now a že to Sony zapotřebí nemá. Ty tay v Gamepassu ty hry nemáš jen vypujčené na čas.

    • victor

      Je na čase s tím něco udělat . Sony se zbytečně okrádá o zákazníky 

    • namelesswonder

      platba kupónom mi nikdy nechce prejsť, musím mať v systéme uloženú kreditnú kartu a platba ísť priamo z nej. keďže tam nesedia regióny ( anglicky účet, Slovenská karta) platba ma problém často prejsť,  nie je výnimka že mi ju zamietne aj 4-5 krát. kazdopadne ps now je super služba a bolo by fajn, keby ju už aj oficiálne rozšírili ku nám. 

      • Přes kupony nakupuji na PSStore běžně, v Americe mají totiž hry o cca 600 Kč levnější, takže když jsou bez češtiny, kupuju jedině takhle a nikdy jsem s platbou neměl problém.

        U PS Now ovšem bohužel v posledním době zakázali platit kuponem 1měsíční předplatné, dřív to šlo, ale nyní je třeba koupit 3 měsíce za 25$. To už je na pouhé vyzkoušení velká platba, takže je třeba rozmyslet si, jestli budete hrát dost her na to, aby se vám předplatné vyplatilo.

        • namelesswonder

          dik za info, momentálne platím každý mesiac 10 euro z karty, ale vyzerá to tak ze každý mesiac pribudne niečo, kvôli comu sa mi. oplatí kúpiť aj celoročne 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit