Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A střídá to i za ty, kteří už včera hráli nebo jenom za ty, kteří teprve budou hrát dneska? Ty včerejší hráče (mám na lavičce dva), totiž už teď nemůžu vystřídat sám, tak nevím jestli mám čekat na automatické střídání nebo toho posledního z lavičky, který včera nehrál, vystřídat za jednoho s nulou bodů.
    • ales.smutny
      Soupiska platí pro celé kolo, tedy oba dny. Pak se zkontroluje kdo nehrál a je nahrazen z lavičky, je jedno v jaký den měl v reálu zápas.

Zatím ty body nejdou moc určovat, systém ještě nějak nezavedl všechny výsledky, takže mají třeba obránci body za clean sheety...i když gól dostali.
      • Díky za vysvětlení, že se body ještě můžou měnit jsem si taky všiml...
  • septicflesh
    19 bodů po prvním poločase, nic moc teda... když se podívám jaký chyby jsem nasekal :-) Každopádně po zobrazení Dream teamu jsem žasnul.
    • Já mám 38, ale bohužel až včera po zápasech jsem pochopil, že na lavičku je dobré posadit hráče, kteří budou hrát až dneska. Nevíte někdo jak je to s tím automatickým střídáním - jestli to vystřídá všechny hráče, kteří nehráli ani minutu za ty, co hráli, ale sedí mi na lavičce, nebo to vystřídá jenom jednoho? Z těch oficiálních pravidel mi to nepřišlo naprosto jasné.
  • Mopped
    Už nic:)
    • Black_Hand
      http://en.uclfantasy.uefa.com/M/myleagues.mc?view=cj (az budes prihlaseny)
      • Mopped
        jo nalezeno dík
        • Black_Hand
          nz. ted ale vypadam jako blbec, ktery odpovida, aniz by byl tazan :).
          • Mopped
            Určitě ne. To spíš podle tvých příspěvků tady na forech:)
            Ne dělám si srandu, přišlo mi to jako dobrý fór.
  • Black_Hand
    pravidla nechapu...tim to bude :). pac jsem je jeste necet.
  • Black_Hand
    nak tam zadny zapasy neprobehly...
    • Vždyť teprve začali hrát...
    • Marllone
      Protože zrovna začaly
      • Black_Hand
        mmm...uvidime :).
  • Stihl jsem to jen tak tak *1*
  • jaky prvni tym mate v seznamu tymu myslim Games.cz ligy
    • Black_Hand
      ja tam mam svuj tym. hned za mnou je sugestivni psychokomunista.
  • Cosi
    Doufám, že mi pár sezón ve Football manageru 2008 pomůže. *1*
  • Black_Hand
    taky zpusob, jak si sehnat lidi do multaku :P. kdyz to nikdo nehraje, tak udelame soutez!

(opovazte se me nekdo brat vazne!)
    • sleepless
      Dobre, vybranym jedincum muzu slibit, ze nic nedostanou, kdyby nahodou vyhrali :))
      • Black_Hand
        ja nikdy moc na manazery nebyl, takze mi to muzes oplatit ve fight clubu :).
        • ales.smutny
          Tohle není klasický manažer, spíš jde o to, jak člověk zná dané týmy...jednou za kolo se nacvaká sestava...a pak se u televize a nebo jen výsledku sleduje, jak moc se čověk spletl...protože tenhle nehrál a tenhle dal hattrick, i když měl sedět na lavičce:)
          • Black_Hand
            no co. nak jsem to natukal. je to jako sportka....
            • ales.smutny
              Takovéto taktiky většinou fungují skvěle...;)
          • Black_Hand
            no tos me potesil jeste min :). RPGcko bych jeste zvladnul, ale znat realny tymy...nemam sanci. koneckoncu, posledni fotbal jsem videl nekdy ?2004?, kdy jsme hrali s holandanama a byla to takova sranda.
  • do toho jdu! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit