Přejít na výpis diskuzí
Gamescom 2012 dojmy: Kapitán Connor vás vítá na palubě
16.8.2012 | Pavel Dobrovský
22 příspěvků
-
Ocekaval bych, ze na wiiu to bude vypadat lepe, ze si bude moci dovolit lepsi textury a kvalitu obrazu.
Mne osobne ty namorni bitvy od ac3 odrazuji. Asi si poridim jen ac3 pro vitu, kde predpokladam, ze nebudou. -
hra vypadala téměř tak dobře jako prezentace na PlayStation 3 u vedlejšího stojanu. Plus jedna pro Wii U
Bylo by smutné, kdyby ne. PS3 je 6 let stará, ne? Doufal jsem, že WiiU bude výkonější než X360/PS3. -
Bylo by pěkné, kdyby se konečně někomu chtělo trošku víc zamyslet a udělat lodni bitvu, kde by člověk za hodinu sejmul jen jednu jedinou loď a ve finále měl mnohem větší pocit zadostiučení, že ji pokořil, než při kosení jedné kocábky za druhou.
-
-
námořní bitvy v Empire a Napoleon Total War trochu toho času a umu zaberou .)
-
Battleship mod pro Silent Hunter 3 + GWX. Ale pravda, že KMS Scharnhorst je od HMS Victory nebo HMS Hermione malinko vzdálenej.
-
Jo takovou hru bych si zahrál ... kde by se lodé ovládali aspoň trochu reálně. Si pamatuju hry jako sea dogs ... na tomhle základu + pěknou grafiku. To by byla super hra.
-
Třeba s něčím takovým přijde někdy Paradox...
-
-
Doufam, že tam toho nebude moc. Stejně jako ty pouliční bitvy v Reveletions to bude akorát otravovat...
-
-
ať tě vezme čert Mainstrýme, abra-ka-dabra
-
-
*7* ...stejně už to neni typicky assassinské.
-
-
-
Jsem zvědavej jak vysvětlí to že se z indiána stal špíčkovej kapitán lodě.
-
-
jop na to jsem taky hodně zvědavej
-
Trénoval na kanoi. Přece jen to nemůže být takovej rozdíl... :D
-
-
Podle chování plachetnic v AC3 zjevně ne. *1*
PS: Loď se jmenuje Aquila -> Orel (což je ještě poetičtější, vzhledem k hlavnímu symbolu série). *3* -
-
já orla viděl i na Matonce
-
-
Pití pro pravý asasíny *1* *1*
-
-
Orel je hlavní symbol AC? Já sem myslel že hlaví symbol je ta assasínská rozešívačka.
-
-
Tak já myslím, že je, když ve tvaru zobáku má kapuci, má "orlí pohled", na všech výškových budovách sedí orly... *3*
-
-
I..: Je to tragédie uznávám, ale příště si na to dám pozor, spolehni se. *8*
-
sedí orli .. *7* historik z wiki se nezapře..
-
Hmm to sem si ani neuvedomil ....
-
-
-
-
ROFL *1*
-
-