Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow, za ten rok je tam vidět hodně velký pokrok, jen tak dál!
  • Někdo si po práci večer sedne k počítači a prudí v diskuzích na Games a druhý si po práci večer sedne k počítači a vyvíjí velmi ambiciozní a zajímavou hru. AWESOME! Bohužel, já jsem ten první případ, ale tomu klukovi přeji úspěch (mít alespoň třetinu prodejů EA DayZ). *14* *14*
    • jak se zabijí?A jak se pokládá?
    • no vidiš a to v tom prudění ani nejseš dobrej
  • Keyz
    Ten je tedy zapálený. Snad mu to dopadne. Dělat to sólo je dost HC.
  • Nejvíce se těším právě na tu interakci mezi hráčema: obchodování, úkoly apod. Stavění vesnic apod. Konečně si někdo uvědomil, že hra není jen o zabijení sena každým rohu.
    • jeanczarny
      přesně...co to seno kdy komu udělalo, že ho musejí furt zabíjet...
  • Protože jsme v ČR, tak to tady pan vývojář určitě čte. *3* Já mu přeju, aby mu šla práce hezky od ruky.
    • Ristoro
      Souhlas. Lidé si neuvědomují, jaké to je dělat hru, natož úplně sám.
      • Mart9
        Já myslím, že si to většina i uvědomuje.
  • Další česká blbost, kdy se naučíme dělat hry ?
    • Dej si facku ... pripadne predved neco lepsi.
      • Jo to udělám, doporučím aby se tomu to paskvilu vyhnuli...Říkám svůj názor, nebýt to česká hra tak se to tady takhle neoprávněně nechválí a to je prostě fakt říkejte si co chcete.
        • a co je podle tebe ona spravna hra ktera je tak husta ze je proti ni tohle blbost?
          • Akorat tu krmite trolla kamenim do chrtanu...
        • myslíš si, že ten úspěšný green-light proběhl tak excelentně právě proto, že je to česká hra, po které pes neštěkne? BTW zrovna herní průmysl je ta světlejší část téhle země. Hry určitě dělat umíme...
  • konkurence na poli survival her je mimoradne tvrda a ja nevidim nic co by tehle hre davalo nadeji uspet
    • Příběh nebyl a až do konce nebude zveřejněn.. Poté by se takové komenty neměly objevit :o).
      • pribeh je v sandboxu to posledni na čem by zaleželo
  • jsem jedinej komu přidje divný tohle "autorské hraní" kdy sám velký tvůrce jako bůh předvádí svoje dílo? asi jsem staromódní ale trochu pokory by neškodilo...
    • Mart9
      Pro gameplay neexistuje vhodnější člověk než samotný autor té hry.
    • Chim
      Slyšel jsi třeba někdy o autorském čtení?
    • ringmancz
      tak to máš asi hodně rád filmy s komentářem režiséra, co?
    • autor by měl tvořit, novináři by měli ukazovat
      • Paulcz
        čtenář by měl číst
    • jseš
  • Llour
    Na tohle se těším *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit