Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dik :D byl sem nakoupit veledary tak sem hned koupil level kvuli goldum do WT :D
  • aké sú hlavné rozdiely medzi World of Tanks a tankovej časti War Thunder? vďaka.
    • oboje je naprosto stejna pay to win glorious rusian master race hovadina, nehrej ani jedno, usetris si nervy
      • Walldstein
        Eh..jasně..ano..určitě..U WoT ti klidně odkejvy P2W, ale u WT to jaksi je jinak..Ano když si platící máš rychlejší postup, ale nekupuješ si jasně zvýhodňující věci a za své orlice opět jen dostaneš něco dřív než ten druhý, který se k tomu, ale při troše snahy také dostane.. Nebo mne oprav, co je na WT P2W??
      • ale glorious russian master race byl i IL-2 Sturmovik od Olega, oni to hotl maj v krvi :D
    • WoT je zábavnější, WT šel tak daleko s tzv realisticnosti, že se to podepsalo na hratelnosti. Přál bych si WoT s grafikou WT
      • Jak muze byt prestrelovani pres roh zabavny? Jak muze byt zabavna tankova hra kde jde strilet jen na 200m? Neupadls na hlavicku?
        • K cemu je ti strileni na 1km, kdyz ti tam naplacaji obsazovaci body a pak take stejne strilis na 50-200m.
          Navic ti do AB narvou Letadla kamikaze, ktere strileji a hazou bomby pres domy. Treba mapy Polsko, Vychodni evropa
          • Ale jak se dostanete na obsazovací bod, když vás na 800m trefí tankové eso. Taky jsem se už naučil střelbu na dálku.
            • Walldstein
              Cit: "To bych chtel videt na mape polsko jak me strelis nez dojedu do mesta, lol
              Si ani neprdnes akorat ztratis cas a my uz mezitim obsazujem, pak si na tebe pockame a ve meste ti dame na prdel, ty tankovy eso :D "

Si děláš srandu? Ano v první vlně to jde těžko, jenže s výkonným kanonem tě při tvém druhém oživení smahnu přes jezero ani nebudeš vědět jak, notabne, každý kdo má odemčenou arty a vidí, že nepřítel obsazuje bod tak mu jí tam pošle..
            • To bych chtel videt na mape polsko jak me strelis nez dojedu do mesta, lol
              Si ani neprdnes akorat ztratis cas a my uz mezitim obsazujem, pak si na tebe pockame a ve meste ti dame na prdel, ty tankovy eso :D
    • illy
      WoTko je arkáda, WT simulátor. V prvním se víc taktizuje a je přehlednější, druhá je více o "pocitu" vřavy a já se v ní občas ztrácím. Ale na druhou stranu když pak přesedláš na WoTko, je to jako hrát autíčka s laufem.
      Hodně se řeší která je lepší.....jsou prostě jiné.
      Já pařím obě, ale WoTko přeci jen víc. V podstatě když se v něm naseru, jedu se odreagovat do War Thunderu. Btw. ten má nejlepší letadla, ty od Wargamingu jsem smazal po deseti bitvách.
      • Walldstein
        Máš to trochu pomotané.. Jaká taktika se v WoT používá? Jako spoléhání na "maskovací zařízení" a pužívání "sniper tanků", případně strategie v podobě utrácení reálných peněz za super účinnou munici? Nezdá se ti, že je nutné víc taktizovat ve hře, které engine počítá se sílou pancéřování a úhlem dopadu střely na něj, nemluvě o propočítávání toho co dělá projektil uvnitř tanku (WT) na rozdíl od prostého Health baru (WoT)? Víc strategie sem viděl v Člověče nezlob se..
        • illy
          Co třeba prostřelování weakspotů, které má každý tank jinde? Nepotřebuješ "gold" munici, když znáš protivníka. Úhlování tanku, aby se střela odrazila.. A o taktice nemluvím, Na každé mapě jsou místa výhodná pro TDčka, strategicky výhodné kopce apod. Čím líp znáš mapu, tím víc jsi ve výhodě. Jak jsem říkal, WoT arkáda, WT simulátor. Mám rád obě.
      • letadla anebm vem yak9/cobra a smej se do xichtu vsem se svim kanonem co na jednu ranu urve cele letadlo, so much fun

je to naprosto nehratelne, bobmardery nepouztelne, a zase rusian master race, nic jineho ani radsi nehrat
        • doprucuji se naucit letat a prestat s headony proti 37mm... pak totiz zjistis, ze ackoliv ty kanony jsou skvely, da se proti tem letadlum hrat
          • Walldstein
            Tak je dost letadel která dokážou například zmíněnou Cobru prostě vymanévrovat, ale bohužel když někdo neumí využít předností svého stroje proti nepříteli tak mu není pomoci a jen pláče jak je to či ono OP...
    • War Thunder, cítíte tu váhu tanku, je to prostě jiná liga. Doporučuji vynechat arkádu a jít na reálné bitvy. Např. střelba na dálku, musíte připočítat náměr. Zjednodušeně střílet nad cíl, ve skutečnosti totiž střela ztrácí výšku.
      • Napsat "cítíte tu váhu tanku" s tím jejím bezváhovým kolizním enginem je teda dost vtipné
        • To nesouhlasím, kdo přesedne z WOT to WT , tak je jak ve zjevení jak je to neohrabané. Než se to rozjede, než se to zataví, setrvačnost vás rve do předu i když zablokujete pásy.
          • zajímavé, že v tom "bezváhovém enginu" vždycky vyhraje přetlačovanou 70ti tunový Tiger II proti 40 tunové T-34 *4*
            • Walldstein
              Reakce na lol:
              "Zkousel jsi prevracet tanky? Tak to zkus a ucitis ten bezvahovej engine."

Sorry, ale ten engine s váhou strojů opravdu počítá, zkoušel si někdy pomocí Stuarta převracet na pásy třeba M3 Lee? Asi ne, protože Stuart je lehčí a prostě ho neurve, ani škubnutím..
            • Zkousel jsi prevracet tanky? Tak to zkus a ucitis ten bezvahovej engine.
    • jedno má pipinku a druhé pipíka
  • Jeste nez se tu snese vlna nenavisti, rad bych popral redakci krasne Vanoce a pekny novy rok, a zaroven podekoval za jejich praci, zvlaste Gamesplaye. Let's playe me nikdy nebavily, ale Pavluv + Honzuv inteligentni styl vypraveni a humor v kombinaci se zajimavostmi o hre je super. Je to prijemne osvezeni po nove popularni vlne streameru / youtuberu ve stylu "OMG OMG LOOK AT DAT ZOMBIE ITZ COMING AFTER ME UAAA ITS OK ITS OK PLZ DONATE".

Uz se tesim az shlidnu tenhle gamesplay!
    • WWladCZ
      Bylo to fajn i kdyz jsem se pridal az nakonec byla to sranda jsem rad jsem se stal soucasti tohoto projektu presto ze jen jako spoluhrac hlavnich hrdinu!
      • Takhle se nechat vytrolit v Tier 4, no to gratuluju. Podobný model poškození je v tancích znám přes deset let http://www.battlegroundeurope.cz/damage-model.php

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit