Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz si na Twitchi pustite libovolneho streamera co hraje Ark tak se o hre dozvite mnohonasobne vice. Na video se vydrzel koukat 40min a kdybych hru velmi dobre neznal tak nabydu pocitu ze neni o nicem jinem nez o ochocovani dinosauru a projizdkach po ostrove. Ta holka nebyla schopna popsat o co v te hre jde, utrzkovite zcela bez koncetpu obcas "vypustila" nejakou informaci ale povetsinou proto ze se ji Pavel velmi inteligentne ptal (thumbs up pro nej).

    Je to SURVIVAL hra (proto je ten offline singleplayer game breaker). Hra obsahuje propracovany system tezeni, staveni, vareni, crafteni a farmareni (nic z toho neukazala). Ochocovani je az "mid" etapa hry po te co se "usidlite". O tom ze ostrov obsahuje jeskyne s artefakty (late game) asi ani neslysela.
    • Žel mám stejný názor.
    • Survival se nevylucuje se singleplayer offline. Survival neni jen o tom celit zastupu ostatnich hracu, kteri te chteji obrat o kvetinku nebo ten jen proste trollit.
      Kazdopadne, jsem rad za tento gameplay a byt nektere veci byly v nem jen naznacene, ten prezentovany zbytek me spolehlive odradil od toho se v teto fazi o Ark jakkoliv zajimat.
  • Dobrá hra, ale fakt je lepší to hrát single, pokud nechcete, aby vám někdo během vaší neaktivity zabil dinosaury, popř vás obestavěl zdma :D
  • velice sympaticka slečna a líbí se mi že ji to hrani baví, pamatuju si ji jak hrála diablo 3
    • Také se přidám s pochvalou, moc pěkné let's play video ze hry ARK a velmi sympatická slečna, Gabriela Šuterová. Když slečnu uvidíme ve studiu častěji, nebude to jistě na škodu ;-)
      • Radši Olejníka, prosím *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit