Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARTASLJ19
    Ach tie otrasné čierne pruhy, ešte dobre že v PC verzií idú odstrániť, veď z takého obrazu by som dostal infarkt.
    • Bud rad bo ten tvoj pc sunt to i s pruhmi ledva utiahne na 720p..15 fps
      • del0
        Ne každý má PC z pravěku. Ale chápu, že jako majiteli zastaralého HW jménem next-gen konzole ti nic jiného, než radovat se ze špatných portů, nezbývá. *15*
        • Jack1947
          Ty pokažené porty vycházej na komp ne. *6* Pak slyším/vidím v diskuzích ty whiny whiny little piggies... more moaning please. *7* RoooAARRH!.
      • Viděl jsem to hrát i na geforce 640 gt (která stojí dneska asi dva litry s 1080p v pohodě bez sekání)
        • oprava je to geforce GTX640 s 2 gb vram... prostě takhle http://www.alza.cz/msi-n640-2gd3-v1-d529358.htm ale na to jak je laciná, tak jsem na vlastní voči viděl utáhne i tuhle hru... i když já osobně si ji pořidim radši na psko ale to je každého věc
  • Pokud si nehrál Resident Evil od prvního dílu nebo alespoň od Nemesis tak nemůžeš soudit a hanit!!!!!! Všichni jste zvyklí na styl COD se zombie
  • V rámci jedný věty: mmmmmmmmmmmmmmmmmmm *1*
  • Jack1947
    "Když se daří tak se daří" aneb další vydařený GP a tak to má být. Jsem rád že šecko už jezdí jak má a že bude jezdit a šlapat nadále.
  • Hnisavec
    nechápem tých s prepáčením dementov, ktorí vkuse ku každej hororovej hre majú potrebu písať ako sa nebáli a ako to nie je horor....to že majú EQ mŕtvej Paris Hilton neznamená, že to nie je horor. Evil Within je krásny survival horor, u ktorého má normálny hráč hnedku na krajíčku ak to hrá v noci...jasné Alien Isolation to nie je...tam bol pán Hnedý nonstop v pohotovosti, ale i EW je zvrátené hororový a lakačky sú parádne....
    • Hrál jsem jenom demo, takže asi nemůžu úplně soudit, ale tahle hra je z mého pohledu děsivá nejspíš jen pro toho, kdo hltá filmy jako Masakr motorovou pilou 19 a SAW 35 a podobný ehm "filmy".

      Já se obecně u hororů dost bojim a nemůžu je hrát, protože mi z toho blázní pumpa :). Jenže za horor ve hře nepovažuju to, že za mnou běží chlap s motorovou pilou. Na mně působí spíš nedefinovaný zlo a hrůza, zvuky v tichu, atmosféra. Kupř. takovou úplně první Penumbru jsem nemohl hrát vůbec, nešlo to. A třeba demo Kraven manor mi taky nedělalo nejlíp. Někdo potřebuje k hnědému tónu pořádnou lekačku, mně zas děsí spíš atmosféra než nějaký BAF!. Z toho by mě akorát tak vezla rychlá :D.

      EW demo jsem hrál v noci se zataženými žaluziemi a sluchátky na uších na 24" monitoru (takže prostor pro vtažení do hry byl určitě) aniž bych měl z čehokoliv strach. Ono to vnímání strachu je prostě subjektivní.

      Parafrázujíc tvoje "EW je zvrátené hororový" - pro mně osobně je EW pouze zvrácený, ale horor jsem v demu fakt nenašel.
      • Jack1947
        Ty se nemáš moc k čemu vyjadřovat zapař si plnou hru ty rozumbrado... zvrácený to je (tak japonci že) ale hororové to je rozhodně hráls resident evil? právěže já až 4-5-6 - Revelations a vím co horor je a nezastávám se názoru toho hnupa nahoře jen tě vyvracím z omylu.
        • Jestli se mám či nemám k čemu vyjadřovat, to nech prosím na mně, díky. Proto jsem i opakovaně napsal, že se můj zážitek týká jenom dema aby nebyla mýlka.

          RE jsem hrál kdysi první díly, určitě třeba 1 a 2, jestli další už nevím, bohužel je to tak dlouho, že cokoliv ohledně toho zážitku bych si musel cucat z prstu, ale vzpomínám si, že určitě minimálně z jedničky jsem byl hodně nadšený. Takže ano, vím, kdo je Shinji Mikami, abych odpověděl na nevyslovenou, ale ve vzduchu visící otázku :).

          Jak jsem ale psal, já jsem poseroutek, proto mně hodně překvapilo, že z toho dema, který má potenciálního hráče/kupce odradil či nalákat, že mě z toho nemrazilo ani netuhla krev v žilách (možná už jsem jen starej vlk, jehož oko či hlavu jen tak nějaký hnus nerozhodí, fakt netušim). Opravdu na mě civelo jenom ryzí gore. Ale zase v moc pěknym kabátku, to jo. Mně přišlo, že co z husta z EW odkapává není hororová atmosféra, ale pouze čirý přebujelý hnus. A to jsem vyrůstal na filmech jako Evil Dead či BrainDead apod. Tak třeba až se EW někdy někde objeví ve slevě a já si na něj vzpomenu, rád mu dám šanci, už jen pro tu zkušenost.
          • Jack1947
            "Jestli se mám či nemám k čemu vyjadřovat, to nech prosím na mně, díky."
            cokoliv ohledně toho zážitku bych si musel cucat z prstu, ale vzpomínám si, že určitě minimálně z jedničky jsem byl hodně nadšený.
            "Jak jsem ale psal, já jsem poseroutek"

            Blbej náhodou ještě k tomu nejsi? Na takovéhle hry se nezapomíná... ne no jasně je to tak že ses potřeboval vyjádřit co. Oprav mne že se pletu. Z dema se hra soudit nedá, takže ne nehráls a čekáš na slevu tak potom si to zahraj a pak kafrej. Něco o hnusu.

            Ta hra byla parádní a to jsem nehrál nikdy RE1-2/3 a cejtím se jak nostalgickej survival hráč hehe. To se dneska nedá říct o žádné hře.

            Nemum chut se hádat, takže tě nechám při tvé představě... až zahraješ jednou uvidíš sám.
            • Jack1947
              Díky já bych se jen nevyjadřoval ke hře kterou sem hrál z dema kde by jsme to byly lol.

              Jako King se necítím fakt ne... dobře bylo to trochu drsné. Svět je ale krutý co se dá dělat no.
            • To, zda se k necemu vyjadrovat, by sedlo spis na tebe. Procetl jsem par tvych komentaru a je to fak zoufalost. to je trollis, nebo jsi skutecne tak zzabednenej? Nebo jen rozmazlenej 16 letej fracek, kterej se v diskuzich citi jako king? Podle me jsi jen obycejny egoisticky hovado, ktery neni schopny akceptovat nazory ostatnich a je presvedce o ty svoji "pravde".
        • Je to pouze Gore humus. Alien Isolation to je horror.
          • TheGGG
            to už i EW považujou dnešní měkoty za gore humus? Tos toho asi moc neviděl, pokud jde o FAKT nechutný filmy co?
            • Děcko jsi možná ty. A gore si i pablb najde ve slovníku a pokud si nejsi chopen přeložit tu wikipedii, tak použij googletranslator. Já na polovzdělance nemám čas a na Troly už vůbec ne.
            • tak to asi nevíš co znamená slovo gore LoL, prosím, už na mě nereaguj uražený děti mě štvou.
            • Měkota jsi možná ty. Gore to je a s tím nic nenaděláš. To, že existují i hnusnější humáče to určitě, ale co to má společného s gore. http://en.wikipedia.org/wiki/Splatter_film No možná by tyhle š..čky měli spíše nazývat "torture porn" jak je v odkazu. Horror bez přehnaného gore je i ten starý slavný Vetřelec a strach se dá vyvolat i jinak než krví, údy a vnitřnostmi.
              Možná to potřebuješ, protože mám nějakou úchylku, která se bez toho nebojí.
            • solomon.short
              TheGGG - souhlasim, Taxidermia je vyborny film. Martyrs neznam, zkouknu. Dik za tip
            • TheGGG
              BTW: pokud sis dobře přečetl můj komet, na který tak velkohubě reaguješ, určitě jsi zaznamenal, že nemluvím o úrovni strachu ve filmech a ve hře (kvalitní negore horrory ani neznám), ale o úrovni nechutností. Film, který bude o strachu a né o nechutnostech po mě nechtěj. Takový snad ani nikdy nevyšel.
            • TheGGG
              Cos vypsal jsem viděl, je to hlavně o gore a nechutnostech. Na to doporučuji i film Taxidermia (možná se i nasměješ), pokud něco spíš příběhově, pak I saw the devil, taky není vůbec špatný.
              Pokud chceš něco co tě šokuje, pak určitě Martyrs.
            • Draken69CZ
              Stopy Krve / Traces of Dead za mých mladých let to kolovalo na VHS *3*
            • Jack1947
              Co si viděl ty ? Ne fakt doporuč a nepiš human centipede1/2, srbski film atp... (doporuč).

              Nemám nechutné filmy bez příběhu rád, to co ve mne vzbudí jen ten pocit zvracení, ttaky na ně nekoukám nemá mne ten film jak obohatit. Nic mi nedá není to horor je to extrém.
          • U horroru by ses měl bát ne? V A:I je fajn atmosféra(ze začátku)...ale strach? Nějak jsem ho nepocítíl. A to vetřelčí universum miluju.
            • GlaDOS
              Mám to stejně. Isolation měl pěknou atmosféru, ale pak to zabil úmorným natahováním a stereotypem. Bál jsem se možná jen trochu prvních pár hodin. Zbylých 13 jsem si hru užil jako pěkné, ale bezduché Vetřelčí muzeum.
  • Asi to nebudou hrát na obtížnost akumu ze?
  • Kéž by si dostal mozek, místo té krabice na nářadí, na víc věcí než jen aby ti do hlavy nepršelo, inu nemůžeme mít všechno no. Škoda.:-(
  • Veskoslav
    Kéž by to byl klasický survival horor. Místo to spíše byla akční hra s prvky hororu. A některé pasáže vyloženě tvůrci nutí, aby člověk zabíjel všechno na potkání a nedají mu na výběr.
    • Cosi
      http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/666/_57c8a1a431a592af806925e57258202f.png
    • maros.goc
      No vsak o tom je survival horor... Tha hra sa vôbec v nicom nelisi od prvych resident evilov :3 tie hry tiež nikdy nikoho nevystrasili a tiež sa v nich hodne strielalo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit