Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostal jsem se k tomu dnes, abych si to zahrál. (Úmyslně jsem proto tenhle GamePlay neviděl).
    Smutně musím konstatovat, že dneska vyprávět dobrej příběh HROU už nikdo neumí. Není to tím, že by chyběl dobrej příběh, ale chybí ta HRA.

    Lineární kliakčky, co jsou poslední dobou v módě se nebojím pomalu přirovnávat k brakovým seriálům/telenovelám, co jedou v TV.

    Telltale u WD to ještě tak nějak zvládlo udělat zajímavější a víc na prozkoumávání a kliání (stejně tak i Life is Strange, ale tohle už byla fakt nuda a koridor. *7*
  • alladjex
    Přiznám se, že bych nejradši, kdybych se mohl podívat na kompletní gameplay všemi epizodami. Na dívání jako detektivka se mi to líbí. Pěknej gameplay.
    • tvrdy.mar
      Jednotlivé epizody budou vycházet co 3 měsíce. Navíc nahrání kompletního gameplay na YouTube nezaplatí tvůrcům tvorbu hry.
      • alladjex
        To samozřejmě chápu. Byla to hlavně pochvala Pavlovi za jeho Gameplay. Nicméně, i když by mě příběh zajímal, nejsem bohužel psychicky vybaven na hraní horrorů a thrilerů.

        Nicméně pochybuju, že ten, kdo by se na celý gameplay díval patří do skupiny těch, kteří by si hru koupil ... a naopak. Osobně si myslím, že na kompletní play through se dívají jen lidé, kteří hru hrát nechtějí nebo nemohou. U mě horory a thrilery, protože by mě kleplo a nebo třeba spinoff FFVII na PSP, jež nemám, a který mě herně nezajímá, ale rád bych věděl jak je svázán s příběhem hlavní hry.

        PS: Hry si normálně kupuji. Takže to opravdu není myšleno jako obhajoba pirátství atp.
  • tvrdy.mar
    Blues and Bullets obsahuje neplacenou nesponzorovanou českou fan-lokalizaci:
    Překlad: Jakub Mařík, korektura: Tereza Nováková, testing a řízení projektu: Marek Tvrdý
    • Bargud
      Doufám, že budete v překladu pokračovat (a tvůrci vydají všechny epizody). Epizodické hry kupuji a hraji zásadně až jako komplet, tady jsem kvůli podpory (po vydání češtiny) udělal vyjímku. Ale hrát stejně vydržím zase až komplet *3*
      EDIT: A na videa ze hry se nedívám, ale všiml jsem si toho komentáře.
    • alladjex
      Čeština co jsem viděl na videu moc pěkná. Ten hřebík bych změnil spíš třeba na rouru. Jako hřebík to fakt nevypadá ;]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit