Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme open betu střílečky Battlefield 1
2.9.2016 | Redakce Games.cz
43 příspěvků
-
Odehráno zatím 56hodin. Unlocked medic, assault kit set 10/10, rank 3 atd. Na hru zasazenou do první/druhé světové války jsem čekal poměrně dlouho. Všechny ty ultra-mega-new-modern-future-scifi-space opakující se stále dokola FPSka, mě již přestaly bavit včetně BF3/BF4, ve kterých jsem strávil daleko více času (i když Battlefront je povedený a stále se aktualizuje, což je jenom dobře). Od vydání BBC2 Vietnam, je toto/bude další povedený Battlefield. Ostatně Dice zklamal pouze jednou a to v případě Hardline, aspoň z mého hlediska.
tl;dr - po dlouhé době je BF1 hra, která mě opravdu baví a už se těším na release *14* -
Já se u toho náramně bavím, jakožto střelec v bombardéru, jakožto střelec v tom obrněném vozítku, nebo za statickým kulometem, kanoném, nebo když jsme prováděli mobilizovaný útok na ten dolní bod v poušti, já na koni a další 2 vozítky útokem vpřed :D Umím si užít conquest i rush, možná je to tím, že je to už nějaký ten rok co jsme naposledy hrál BF.
-
Paradni optimalizace, mam starši PC a jede to na ultra uplne v pohode
-
-
Co je to tvoje starší PC?
-
-
Na gamesplay jsem se raději ani nedíval, protože vím, jaký mají kluci z redakce skill ve střílečkách (viz BF4, BF:H gamesplaye) Nicméně ano, zatím je to velice chaotické, protože se do bety připojil naprosoto kdokoli (GGG Justýn to jen dokazuje), takže hurá akce stylem CoD zde probíhá. Taktéž většina lidí se do bety připojuje hlavně proto, aby si vyzkoušeli jak jim to jede na jejich strojích, jdou se tam vyblbnou, zkusit co jde a co nejde. Nicméně za těch 20 odehraných hodin jsem už stačil narazit na BF hráče, kde si dávají rozkazy, plní je, spolupracují - jak už to v BF bývá. V plné hře se to vystříbří. Jinak má DICE opravdu co spravovat, protože ty glitche, chybějící zbraně v ruce, nemožnost přepínat zbraně, chybějící hitmarker, spawn - prostě musí hodně zapracovat. Určitě hru koupím, ale počkám nějaký ten měsíc po vydání, až zafixujou všechno, co bude potřeba. :-)
-
Chtělo by to taky reálnou a historicky věrnou hru z týhle války se stejnym rozpočtem.
-
-
Zkus Verdun, mě tahle arkáda pro děti taky nebavila.
-
-
Rada pro vsechny, nehrajte ten silene conquest pro 64 hracu, je to velka mela a hra je opravdu chaoticka, stejne jako kazde dil v podobnym poctu hracu. Ve trojce sem hral s 32 hraci a hra tim dostava uplne jine rozmer. Stejne tak jako v bete hraju rush s 24 hraci a je to paradni zabava, skode ze v bete neni conquest i pro 32 nebo i 48 hracu. 64 je proste moc a hre to neprida
-
Hra neskutečně chaotická a paradoxně tanky které byly teprve v experimentální fázi v WW1 a značně nespolehlivé tady vládnou jako králové. Koně jsou nerealicky moc dobré, rychlé mají vlastní hp metr a JDOU JEŠTĚ OPRAVOVAT WTF?!
Hitbox zásahu z koně má až moc velkou toleranci: https://giant.gfycat.com/PlaintiveLividDairycow.webm -
Battlefield furt stejněj jak furt ;-) zasazení do první světový tý hře fakt nepřidá, naposledy jem měl BF3 a je to futr stejná hra, v trialu jsem zkusil Battlefront a tam mi ta NADSÁZKA kterou ta hraje aspoň seděla STAR WARS viď :-) ale ty Battlefieldy - tragédie!!!!
-
Wau, fakt mě to baví... možná to bude tím, že mulťák v předchozích BF jsem skoro nehrál a tak nejsem přejezený, ale toto jsem si moc užil. Zatím luxusní optimalizace, gtx 1070 + i7 skylake si to dávat ve fullhd na ultra s 60fps jak nic. Bouře naprosto epesní, atmoška skvěla... rozhodně po dloooouhé době MP hra co mě baví... díky bohu, tanky něco vydrží...
-
-
tebe za tieto zvasty niekto plati ? lebo aj ja chcem taku pracu ! tuna trepes jak si multak skoro nehral a v inom prispevku si expert na vozidlaa.. davaj bacha nemak tolko uz :)
-
-
wtf? To jsi se od sectoru hodně zatoulal kámo... o vozidlech jsem nikdy nemluvil a co je špatného na tom, že nehraji multák? Chápu, že jsem se asi dotkl tvé oblíbené hračky a teď jsi z toho smutňounký, ale pokud jsi alespoň trochu na úrovni, tak se přes to přeneseš...
-
To je jen zdejsi neskodny parazit, ktery si vzdycky hodinu cte vsechny prispevky, aby pak zareagoval proti vetsinovemu nazoru stylem pubertacka a mysli si, ze tim vsechny hrozne nastve. Politovanihodny tvorecek.
-
-
pls... x tebe jsem očividně naštval, jinak by jsi se na mě nelepil jako malá bia*ch...
-
-
Stves me, ale jenom v tom smyslu, ze umyslne vytvaris negativni nalady.
-
-
-
-
-
raz jeden reklamny maag povedal " reklama je navonana zdochlina " toto plati aj o BFku.. grafika je magicka tie skaly , piesok proste paraada. ale to ze behate ako ovce dokola alebo spinave pradlo v pracke to nieje podstatne. cielom je nabuchat co najviac xp aby ste nemuseli kupovat skratky" teda rozne packy atd. a mali pocit ze vasa snaha je na nieco.. to ze Battlefield uz davno nema nieco ako teamova spolupraca alebo snaha o vytazstvo a vobec atmosferu a napatie.. to je fuk... ved staci podrzat space 3 sekundy a ste pripraveny na dalsi spawnkill :) ziadna motivacia taktizovat, prekrucanie historie alibisticky odvovodnovane ze ide hlavne o zabavu a nie o realizmus... squady nesluzia na taktiku ale iba na respawn.. tvorcovia vedia ze sam vam nebude chcet cakat a preto vam to "utrpenie" skratia.. vsetko preto aby vas udrzali v hre... tak ako v aj vkazdom BFku odomikate zbrane postupne ako odmenu.. moment ked ste level 50 a progres a potesenie sa rapidne spomali to je ten moment a momentalna momentalna motivacia celej serie tak ako napr COD .. a tato hra je vyprodukovana iba nato. vedomie toho kolke ste stravili ale este nemate vsetko co by ste mohli mat. ja osobne to nekupim - pokochal som sa a dakujem.. hry ako Insurgency, AA Provingground, Squad alebo 1. svetova Verdun su pre mna zaujimavejsie a uprimnejsie a maju to co BF uz davno nie.