Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales

    Já to teda rovnou pouštěl na  Gamepadu a klávesnici a myš jsem radši ani nezkoušel :)

    PS: "PC verze Red Dead Redemption ale není identická jako na konzolích, a to
    nemluvíme jen o hezčí grafice.
    O všech zásadních rozdílech se v dnešním GamesPlayi pobavíme"

    Jaké jsou ty další zásadní rozdíly? Vyznělo to jako že obsahem, nebo nějakou jinou zásadnější odlišností. Jestli  to ve videu zaznělo když jsem na chvíli odběhl, tak se omlouvám ;o)

    Jinak super to porovnávání detailů a tak. Palec hore!

  • jack

    Díky za GP. Jen ukazovat kvalitu grafiky v 1080p vysílání s brutální kompresí YT nemá vůbec žádnou vypovídací hodnotu.

    • CRYPT

      V tom pripade si tu hru kup, pokud mas zajem a budes to mit bez komprese a mozna i naleznez nejakou vypovidajici hodnotu... Jinak te absolutne nechapu co by sis pral

    • Jo reuploadovat lokalne ulozeny zaznam ve 1440p/4k pro vyssi bitrate by nebylo na skodu, ale chapu, ze na to asi moc prostredku nemaji, kdyz uz ted maji technicke problemy tyden co tyden.

      • jack

        Ano, například. Přál bych si, aby zvláště u takových her, kde se ukazuje grafika, byl stream ve 4K, či ve 4K nahraný a pak dodatečně uploadovany,

        • Jack1947

          To by muselo mít i železo... jedou ve FHD to musí stačit! ( kdo navíc má 4k že) i natočit to není zrovna levné 4k strýmovací karta ? a co kamera.

          • 4k na YT nema moc smysl resit z pohledu rozliseni, ale z pohledu bitratu. YT v poslednich par letech radne degradoval bitrate 1080p videi, ze na ne pomalu neda koukat, a proto ma smysl si vzdy pustit video ve vyssi kvalite, protoze pro vyssi rozliseni nabizi YT vyssi bitrate, ktery ocenis i na tvem Full HD monitoru. 

            Nabizi se otazka, jak je to s live streamem, na ktery potrebujes pro vyssi rozliseni opravdu silny stroj a neskutecne vysoky bitrate. Pri live streamingu bych opravdu radsi zustal u 1080p a snazil se vyhnat bitrate jak nejvys jim platforma/internet dovoli. V pripade YT je tusim limit nastaveny na 10 Mbps, coz je takova idealni hodnota pro kvalitni 1080p60 - viz. Twitch, kde je ofiko limit 6 Mbps, coz na spoustu her opravdu nestaci, confetti effect zarucen.

            • jack

              Souhlas, YT velmi degradoval 1080p videa... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit