GamesPlay – hrajeme zábavný mód Draft v Magic: The Gathering Arena a rozdáváme klíče
-
Ahoj,
nenašel by se ještě někdo s volným klíčem do bety? Video mě velmi nadchlo a chtěl bych si to vyzkoušet :-)
Pokud ano, prosím pošlete mi jej na Jirka.Raska@seznam.cz.
Díky
-
Ahoj,
prosím vás mohl by mi někdo zaslat kod do bety? Rád bych si mtg zkusil i v PC formě.
nafda@seznam.cz
Děkuji
-
Nenašla by se nějaká hodná duše co by mohla poskytnout klíš do bety? Pokud by se opravdu někdo našel prosím poslat na: Jarmis91@gmail.com
Díky moc :-)
-
Draft, ať už klasický Booster draft, nebo Rochester draft, byl můj neoblíbenější formát turnajů, když jsem ještě MTG hrával (končil jsem někdy po vydání 5th Ed).
Takže tímto mě tahle hra zaujala a dám ji šanci, kdyby měl někdo klíč do bety, pošlete prosím na radim@zaty.eu , zdejší jsou již vybrané :(
-
-
Již jsem dostal. Díky :)
-
-
Libovka! Betu jedu už nějaký ten týden a (a taky nějaký ten tisíc :)) a jsem mimořádně spokojenej. Po 4 letech a cca 14.000 zápasech Hearthstone jsem neuvěřitelně rád, že si můžu dát změnu.
A tady malý dárek ode mě :)
8e1-u3n3-aph
sug-3tpj-6r8
74k-gdfz-c9q
5hq-zohn-zpf
99y-3x4s-r6y
-
-
Takže to není pejtuwyn a má to kampan která se dá projet is free balíčkama ? Hearthstone mi vadilo že i blbá ai má lepší karty než já.
-
-
P2W....to je těžký. To záleží na počtu hráčů a kvalitě matchmakingu. První 2 týdny mě to spojovalo téměř jen s vyššíma levelama a některé balíky podle mě smrděly nějakou tou kačkou. No ale pak jsem otevřel (koupil) cca 200 balíků, aby bylo s čím hrát a hned je ta hra mnohem veselejší. :D Teď už kupovat asi moc nebudu, protože už se dá jet v pohodě vydělávací loopa (7 wins v řadě apod.) a i matchmaking se u mě zlepšil. Kampaň tam zatím není.
Abych to shrnul. Tahle hra není a nikdy nebyla žádná charita ba naopak...a z toho vycházejme. :)
-
-
Hmm zajímavé děkuji za odpověd, takže nicméně spíše +- podobné, jako většina frytuplej karetek...
-
-
-