Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak jsem psal pod jiným článkem... Kámoš mi měsíce možná roky vyprávěl jaká je Forza super a že mám smůlu, že mám "jen" PC a nemůžu hrát takovou parádní závodní hru... no a je tu Forza 7... vyzkoušel jsem demo a strašně mě jízdní model zklamal. Projíždění zatáčkami "driftama" je něco strašnýho a nevím jestli to má být spíše simulátor, nebo arkáda... nebaví mě to totiž ať se na to dívám z pohledu hráče, co má rád simulaci závodů ani mě to nebaví, co rád hraje arkády, kde člověk může vypnout a prostě si užívat závodění. Třeba jsou starší díly lepší, ale tohle fakt není dobrá hra.
    • do šestky to bylo semi - něco mezi arkádou a simulátorem, teď je to čistá arkáda, pokud chceš simulaci tak PC, pokud chceš semi - tak GT, pokud arkádu tak Forzu 7.
      • Já hraju právě PC1 a fakt jsem se divil (v negativním slova smyslu), když jsem zapnul Forzu 7. Kdyby to bylo o nastavení, tak neřeknu ani slovo, ale ať dám jakékoliv, tak pořád musím zatáčky projíždět nereálně a to mě fakt nebaví. GT bych rád zkusil, ale mám jen počítač a do konzolí minimálně dalších 5 let nepůjdu. Hrál jsem jen na PS2, ale to je samozřejmě hodně let...
        • " Vypadá to, jako kdyby vývojáři chtěli udělat okruhové závodění ve stylu Forza Horizon, aby ho zpřístupnili i mainstreamu. Ano, je docela zábavné, ale hardcore fanoušky Motorsportu uspokojit dokáže jen stěží. Ti letos sáhnou raději po Project CARS 2. "

          Citace z recenze na konzolistovi.cz

          Forza je taková Fifa, hodně naleštěná arkáda, která si hraje na semi...

          GT je fajn, ale ta hra se bude dobře hodnotit tak za půl roku, je to online hra, bude tam hodně eventů atd, je tam ale hodně detailů jako blinkry apod.
          • Takže si GT už hrál? Jak bys to hodnotil? Hlavně jízdní model. Online hraní mi právě vyhovuje, škoda že to je jen na PS no.
            • Jo demo, asi počkám, tak za půl roku to muže být ultimátni, teď počkám, až bude více trati, až to vychytaji...
          • Jj, na konzolisty.cz nechodím, ani jsem tu stránku neznal, ale asi 2 týdny zpět jsem tam právě četl recenzi na Forzu 7, pěkná náhoda. *1* Ale možná ani ne náhoda, jelikož jsem procházel dost recenzí, jelikož jsem měl fakt o tu hru zájem a líbila se mi ze všech recenzí nejvíc a to o třídu.
  • Tvůj komentář je zbytečný.
  • Není tahle rubrika úplně zbytečná? Gameplay videí je plný internet.
    • Není to zbytečný. Tohle funguje tak, že sleduješ letspleyera kterej ti je nejak sympatický. Takže proste nekdo sleduje tyhle videa kvuli tomu že ma rad kluky ze zdejší redakce a chce slyšet i profesionalni komentar.
      Že jsou i lide kterým tahle sestava není sympaticka a kteri jejich nazory moc nezajimaji, je vec druha. takoví mužou jit na jiny kanal.
      • Ještě bych přidal že tím že se většina lidí těma hrama zabívá už několik let,dá se říct možná i desítek let tak je to lepší než 18letech spratek kterej nezná hry před rokem 2000. (ten rok bere s nadsázkou je to jenom příklad)
        • No ono je to občas tak trochu naruby, právě proto na jaké veterány koukám se občas docela divím jak velkou neznalost tématu mají. Ale jinak souhlasím že na zdejší tvorbu koukám už hlavně ze setrvačnosti toho že sem chodím roky a zdejší redakce už je vlastně taková má virtuální rodina ( ikdyž je tento vztah spíše jednostranný :D )
      • No, ze jsme si profesialniho komentare zrovna v tomhle videu uzili, co? :D
    • není.. já to beru tak, že si vždy uvědomím jak jsme tady v ČR 100let za opicema.. *1* i když.. samej komouš tady.. není se čemu divit muhehe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit