Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uzivatel1982

    No Adam přišel o progres protože se nechal vyhecovat a nedal dost času postupu. Ghost mode je na stream náročný, protože tam se každá chyba trestá. Obzvláště když člověk s sebou nemá AI. Bez nich je gm nedohratelny. Jinak ghost recon je skvělá hra. Desítky, potažmo stovky hodin zábavy. 

    • residentevilfans

      Řekl bych spíše průměrná, skvělá určitě ne. Chátrající AI, otřesný jízdní i letecký model, příšerné obličeje postav, průměrný příběh, nudné vedlejší mise a stále nevyřešené bugy. Co to zachraňuje je velký otevřený svět a kooperace s kamarády. 

      • uzivatel1982

        Tak z hlediska produkčních hodnot to bez chyb není, ale trefili hřebíček na hlavičku v zabavnosti střílení, zbraní, taktiky , krásnýho otevřeného světa a celkového pocitu z hraní. AI je úplně základní a zdaleka ne tak supermanska jak tu některý píšou. Ani v tieru člověka neobjeví jen tak, vždycky to je chybou člověka. Je fakt že pak umí být víc doterny než by asi měli, ale nic úplně hrozného. Jízdní model je příšerný a hře to škodí, ale není to nic kvůli čemu bych to přestal hrát. Dal bych tomu 7ku, ale ve výsledku jsem toho nahrál a ještě nahraju víc než většiny her. 

        • Lukyz

          Na to, že to hraju komplet singl s AI, tak mě to baví překvapivě dlouhou dobu. Co bych ale uvítal je ještě větší možnost nastavení HUDu, jelikož mě nebaví, když se mi po obrazovce motá XY oranžovejch, zelenejch a modrejch teček, ale když se to vypne, tak nepřátelé nejsou ani na minimapě a někdy je to fakt síla odhalit odkud kdo, kde po vás pálí. 

          Jo a co mě teda hodně dráždí, tak to jsou mise, kde musíte ochraňovat nějakou VIP AI, která se většinou chová jak německý ovčák po lobotomii a jede si Leeroy styl 😠

          • uzivatel1982

            No je to prostě návykový. Ted jedu ghost mode a zase mě to znovu chytlo. Baví mě i uprava postavy/týmu. Mám v tom kolem 100hodin a ač to má hromadu chyb a mise s AI NPC jsou vetsinou docela opruz, tak se do Bolivie vracim rád. Jsem zvědavý jestli se dokážu probojovat až k exo suitu. Bude to docela dřina;).

  • residentevilfans

    To AI je tady vážně  tragický. Netrefíte se párkrát sniprem s tlumičem a AI okamžitě ví vaší přesnou pozici. To samo, AI objeví vašeho  kamaráda a automaticky ví vaši pozici + na nejvyšší obtížnost dává krásný headshoty a vidí přes stěny. A hrát to bez hudu a označení je tragédie. 

    • raisen

      To se mi stávalo ve FC 4, křoví, sniperka, tlumič a stejně nepřátelé věděli (pokud zrovna neměli zapnutý dumb mód, kdy jen chodili po stanovišti sem a tam), ze kterého křoví se vystřelilo. Přišlo mi to tam děsně nevyvážené, buď neměli nejmenší potuchu, odkud se střílí a člověk se bavil nad tou tupostí, nebo najednou věděli naprosto přesně, odkud se střílí a člověk jen kroutil hlavou, jak je to možné 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit