Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mazeme a mazeme :-) jen tak dal cenzori.
  • XorxoxTalarius
    Hru jsem i se vsemi DLC koupil za 5 dolaru, jelikoz se mi strategie na tohle tema moc libi, ovsem vsude to spis kritizovali. A neco vam povim.
    Tak hloupou a dementni hru jsem v zivote nehral, ale abych vysvetlil proc. Zkusil jsem pribeh, celkem to uslo ale bylo moc zdlouhave. Takze jsem si dal skirmish. Po celodenim nekolika hodinovem zapoleni jsem prisel na nekolik frustrujcich veci. Za prve ve hre vlastne neni co delat a souboje o nejake uzemi jsou ve smyslu, kup auto, vygeneruj zbrane a klikni. Za dalsi a to byla asi posledni kapka. V momente kdy jsem vladl celemu mestu mne napadlo AI, ovsem svete div se, mel jsem jen tech svych nekolik geroju (mate limitovany pocet na svoje nohsledy) a proti mne stalo asi dvacet borcu ... co budu vykladat, rozstrileli mne uplne hadry. A neni moznost jak se proti tomu branit, proste na vas pocitac pokazde posle presilu a vy to musite ustat, jenze bohuzel v tyhle hre je tak na houno soubojovej system a zbrane ze je to k *11* ...
    Takze nebrat, maximalne ve sleve za stovku aby jste meli hry ve zbirce a pro priste vedeli od ktereho studia hry nekupovat
    • Jo takhle nepouzitelnej turn based soubojovej system jsem jeste nikdy nevidel. Navic to bylo jeste vic kontrastni diky nedavnymu XCOMu,kde sice taky nebyl uplne skvelej...ale rozhodne nebyl frustrujici.
    • davidBray
      u téhle hry bylo "štěstí", že vydali demo
    • Ma muj plny souhlas !
    • Jack1947
      Souhlas "zkusil" ze zvedavosti a vazne to byla blbost, sice nemam rad takovy typ her ale tohle bylo moc. Radsi stare Chicago 1930 nez tenhle polotovaro patvar. *4* Nebo jeste lepe stare dobre Gangsters.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit