Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hlavne at dopiplaji Engin s podporou vice jader... jinac to bude zase tragedie hrat s nejakym MODem jako je Complex. Pak nebudu mit namitky. :-) Stejne se obavam, ze se tak nestane.
  • Začínám být alergický na tuny novinek z Gearboxu .... těžko říct jestli zrovna tohle je dobrá zpráva .
  • spook.y
    Na Homeworld 2 jsem nahrál spousty hodin i díky stále vyvíjeným modům které zvětší počet jednotek až do extrémů :D (Homeworld 2 Complex) myslím že je to ten mod. Takže doufám že to znovu dopadne dobře !
  • Super,konecne aj ked sa bojim po poslednych kuskoch GEARBOXU ako Aliens atd.
    Homeworld 1+datadisk,HW2 som presiel min 10x kazdu a stale sa k tomu vraciam.
    Povodni chlapci z RELICu tam niesu,tak dufam ze to dobre dopadne.
    Skor verim Hardware:Shipbreakers.
  • My akorát loni laškovali s H2, mody z toho udělali naprosto megalomanskou hru, která od základu změnila mnohé. V MP asi nepřekonaná ve svém žánru vesmírných RTS. Na notasu jsem si nedavno pustil Freespace 1/2 a tohle bych sbaštil hnedka taky.
  • Veskoslav
    Jo přiznám se, že jsem majitel pouze 1. dílu, žel bohu mi to nějak nejede na Win8. Ale jedna z nejlepších RTS, co kdy vyšla. Problém byl vždycky ten, že místo sledování bojiště a přepínání map jsem sledoval své lodičky, lodě, fregaty a křižníky, jak skvěle vypadají. Tudíž málokdy jsem vyhrával bitvu hned napoprvé *1*
  • Zrovna nedavno jsem si to chtel zahrat, tak pockam :D
  • Kr.Pa
    Důležité je hlavně to, že to pujde konečně koupit, už jsem byl zoufalý.
  • Při tom "remaku" by se mohli podívat na Homeworld 2 complex mod nebo jak se to přesně jmenuje, protože mi dvojka přišla oproti jedničce dost zprzněná. Našlo se dost vylepšení (letky místo jednotlivých stíhaček, subsystémy a jejich poškozování, apod.), ale ne vždy to bylo dotažené a využité na maximum. Navíc tam strašně bil do očí princip kámen-nůžky-papír. Jednička mi v tomhle ohledu přišla vyváženější a míň se bála využívat třetího rozměru.
  • Stejně akorát upraví rozlišení a konec. Nějak nevidím důvod to znova kupovat, Homeworld 2 mi jede naprosto v pohodě, s malou úpravou rozlišení. Radši by se mohli dohodnout s původními tvůrci na pokračování.
    • U HW2 ani nemuseji, ten podporuje uplne vsechna rozliseni. Cest tvurcum toho enginu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit