Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    "Když už za něco zaplatíte, čekáte, že to bude vaše."

    Tak toto je značně komické prohlášení v herním průmyslu, kde je spotřebitel víceméně nájemník softwaru...
    • Matlalové z Interceptoru, to by to dopadlo. Kod hrál ROTT, tak ví o čem je řeč..
  • ucho
    by mě zajímalo, kdo a z čeho to platil. podle všeho 3d realms, ale kde na to vzali... :)
    • zostali im predsa peniaze z predaja znacky :)
    • asi z duchodu *2*
  • MrSanta
    Nakonec to dopadne tak, že 3D Realms utře. Pak se s nima Gearbox mimosoudně vyrovná a převezme další financování nové Duke hry a Interceptoři jí pro Gearbox dodělají. Koza se nažere, vlk zůstane celej a když to výjde, tak si užijou i hráči *1*
  • maros.goc
    tí v 3D Realms sú nejakí d3menti či čo?
  • Keyz
    Poslal bych tam Dukena aby to vyřešil. Ten by to vyřešil rychle a ještě by to vtipně okomentoval.
    • Radioaktivni_surikata
      Muslíš asi Duka *3* Já bych zase uvítal, kdyby redakce nějak zvýraznila aktualizovanej text, protože mě nebaví ho hledat a letmo číst něco, co už vím.
      • Duken Nuken
  • Jack1947
    Nejdrive se nas DN licenci uplne vykaslou, ted se o ni chteji soudit? budu to rikat porad dokola v jakem divnem svete to zijem. *7*
    • Spades
      Nevím, kdo přesně je tady imbecil, jestli Jack, nebo ten zbytek co ho mínuskuje, ale nemyslel to Jack jako narážku na 3D Realms? Protože pak by to dávalo smysl, a docela bych i souhlasil..
      • Ty.
    • GlaDOS
      Žijeme v divném světě, ve kterém Jack1947 nechápe pojem IP a vlastnictví IP.
      • Jack1947
        Ted uz jo, dusevni vlastnictvi
        Webové definice

        Duševním vlastnictvím se rozumí výhradní práva k nakládání s díly, vynálezy a jinými nehmotnými výsledky procesu lidské tvořivosti, zkoumání a myšlení. Těmi jsou myšleny různé výsledky více či méně originálních myšlenek, námětů, návodů a řešení.

        I tak mi to prijde na hlavu, vzdyt uz s tou znackou nechteli mit nic spolecneho tady nejde o zadne vlastnictvi tady jde jen o prachy... nanejvys trapne. *4*
        • maros.goc
          licencie majú zmysel ...to by si teraz mohol ktokoľvek vyrábať hry Final Fantasy, či Half Life? mne by sa to rozhodne nepacilo
  • Já byl teda z DN Forever nadšenej, báječně jsem se bavil.
    • Keyz
      Kdyby to vyšlo ale v době kdy byl tento trailer: http://www.youtube.com/watch?v=TDlB2P1leRM

      Tak by to možná bylo ještě lepší. Vypadalo to tam zajímavě.
      Souhlasím, že DN Forever byla dobrá FPS. Bohužel Doom 3 mě bavil více. Taky dobrá FPS navíc v dané době techniky na vrcholu.
      • victor
        Jo v té době to vypadalo bombasticky . Trailer epický , akce jinde nevídané a hlavně to nevypadalo na nudu i přes temnější ladění . .... No a pak ten výsledek .... ,chudák Dukem tak se naparoval až mu praskly koule a diváci odešli s nepochopením jeho posledních taškařic .

        Gearbox možná pár slušných her udělal , ale nechat pracovat béčkové externisty na takovém marku jako je Aliens ... a ještě vše schválit v takovém stavu v jakém to šlo na pulty .. ehmm to co přišlo si sami vykoledovali .
        Ale 3D Realms už nejsou ti stejní co kdysi ... teď je to stejná banda jako Gearbox. Banda co honí právníky místo ruky designérů po tabletech .
      • kubi-wan
        Tak tehdy jsme nad tim trailerem slintali všichni a řikali si: "Tohle mi na tom mym křápu nepoběží!" :D
  • kubi-wan
    Hmm... a já už se začal těšit na novou dukovskou hru... tak zase nic...
  • Myslim si, ze Gearbox sa cele tie roky aspon SNAZI tvorit hry, ktore su... mno... nazvyme to, ze prinajmensom "hratelne" a obcas i napriek vsemoznym negativnym podmienkam, su ich jednotlive diela dokonca priam na slusnej urovni. Rozhodne sa o nich da povedat, ze sa snazia... este aj z takej prisernej patlaniny, akou bol DNF sa im podaril stvorit aspon ako-tak hratelny vytvor (hoci sa priznam, ze napr. ja som dodnes DNF nemal nervy dohrat... tak, ako som kedysi drvil Duka pri kazdej moznej prilezitosti staby sopliak, presne opacnu tendenciu malo u mna hranie DNF).
    Avsak spat ku Gearboxu... Colonial Marines -- dla mojho nazoru -- taktiez nebol zase az tak velky prus3r... ok, islo skratka o priemernu hru z prostredia Votrelca(ov)/Predatora(ov) a v ramci moznosti to Gearbox zvladol aspon ako-tak obstojne. Kazdemu je sice jasne, ze skratka na niekdajsie klasiky typu AvP + AvP 2 to uz proste nemalo ani z poloviny, no snahu tam vidiet bolo... A pokial viem, tak Borderlands (1&2) v ich podani taktiez nedopadol najhorsie. A okrem toho, kto hracom priniesol seriu Brothers In Arms??? Ked dana hra vysla, nikto nemal ziadne extra namietky voci vyvojarom. Nuz... a v neposlednom rade, vacsina z vas (ze by to bolo tym, aka vekova skupina vlastne navstevuje games.cz???) asi KOMPLET pozabudla na fakt, ze prave Gearbox bolo vyvojarske studio, ktore sa kedysi davno postaralo este i o jednotlive datadisky do Half-life jednicky! Konkretne, ak si dobre spominam, tak prave oni zmakli napr. datadisk Opposing Force a tiez nezabudnutelny datadisk Blue Shift. Aha ano... a neviem sice do akej miery (to si uz dnes vazne nepamatam), ale ved oni mali prsty este aj v Counter-Strike, ak ma moja chaba pamat neklame... alebo nemali??? Teraz si fakt nie som celkom isty.
    Takze, tradicne v ramci games.cz diskuzii nechapem, co vam vsetkym vlastne na Gearboxe tak strasne vadi, ked tu okolo nas je mrte inych firiem, ktore skutocne dokazu kazdy jeden titul totalne rozj3bat na kusy, takze hrac uz nasledne len neveri vlastnym ociam. *8*
    Lez myslim si, ze prave Gearbox medzi tieto vyvojarske spolocnosti nepatri a predbezne im do buducnosti drzim palce... snad si to napokon totalne nepos3ru *10*.
    • Podívej se Nagano 98 bylo sice nádherné ale je potřeba žít také v přítomnosti.
    • no vekova skupina tu neni zase tak nizka( 27)..jinak Gear B nebylo spatny studio ale poslednich par her bylo na vyliz... jinak uzce spolupracovali z Valve na dataci k Half L. ale aspon privedli Halo C. na pc , Brothers in amrs a Borderlands
      • gearbox je divna firma, ne ze by 3d realms nebyli taky. Me osobne vytacej tim jak do borderlans 2 nacpali cca 42 DLC, kdysi to byla kvalitni firma která se snažila, ted je z nich dost citit ze jdou hlavne po penezich, jasne ze nemůžou vegetovat ze vzduchu..ale 42 DLC??..nevim no:)
        • Podľa mňa by si mal hodnotiť kvalitu a nie kvantitu vydaných DLC. *4*
          • jo většina je celkem ok, ale na me to pusobi jako kdyby třeba bethesda vydala Dragonborna na 10 casti a ne v jednom kuse. Navíc prodávat za peníze zvyseni levelu je prasarna.
            A mam pocit ze kdyby se tahle kauza ohledne Duka odehrála v dobach kdy se Gearbox snazil prosadit tak by to nebyla zaloba, ale spis nejaka forma spoluprace (vy delate hru, my mame prave, nejak se domluvime)..ale holt jim narost hřebínek.
  • Hmm..výsledek je ten ze novej Duke nebude, coz je podstatny, osobne mi je uplne jedno kdo se za co soudi. Navíc to mohlo dopadnout docela dobře pac remake Rise of the Triads od stejnejch autoru nebyl zas az tak spatnej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit