-
Čau, jenom chci upozornit na chyby v kartě hry.
- hra vyjde s českou lokalizací (jo! :D)
- datum je stanoven na 15 březen
Taky se přidávám k těm, co se na tuhle hru mimořádně těší. Už plánuji předobjednávku *5* -
-
Danke herr Shogun, opraveno :)
-
-
jen doufam ze tam bude hodne ruznych moznosti jak to dopadne.. v predchozich dilech to byly tusim 3 moznosti.. uspech a neuspech bud s tim ze to prezil a nebo zemrel.. jestli se totiz pokazdy budu muset divat na ten vtipek s vojakem snicim o nejaky gejse tak to brzo prestane bavit a to by pak byla skoda mit ta videa vypnuta
-
Já nevím, ale hrál jste někdo z vás, co tady píšete, že se do hry nehodí odlehčené video s ninjou, vůbec Shogun TW? Právě takovýhle videa tam byli a to nemluvím o gejše. To je stejný jako když někdo nadává na primitivní humor u Duke Nukem Forever.
-
-
no právěže hrál a líbilo se mně, že bylo zcela vážné a né rádoby komické a sledoval sem ho pokaždé celé... Odsuzuju humornou stránku videa, ne video samotné.
-
-
Rádoby vážné, třeba to jak se ninja pokoušel po niti dostat jed do pusy spící oběti a omylem přitom spadne na hlavu a zlomí si vaz? Mě to tedy nepřišlo o moc vážnější než toto. Nebo video s gejšou a 3 chlápky - nadsázka v tom, jak dokázala během cca 5 vteřin jednoho oběsit, druhého zabít pomocí sekyry a třetího...., je snad jasná. A mohl bych pokračovat, bohužel si je všechny nepamatuju.
-
-
tvá paměť zřejmě bude sahat do minulého týdne, protože ninja náhodou nespadl na zem, ale generál ho stáhnul... Radši si znovu nainstaluj starého shoguna, očividně si ho tak moc nehrál...
-
-
Dobře, pamatuješ si to jedno video o jeden detail líp než já a hned píšeš, že jsem tu hru asi moc nehrál? To si snad děláš srandu!? A co to video s gejšou, tam není nadsázka? Nebo když pošleš gejšu proti gejše, například.
-
-
No pak máš asi problémy s chápáním. Jde o to že když něco podělal agent v prvním shogunu, umřel. Tady toho ninju málem osouloží spící voják a ninja nerušeně pokračuje v akci.
-
-
-
Ne nehrál sem první shogun protože mi z neznámých důvodů blbnul.
Je celkem rozdíl když někdo vášnivě nadává na duka než když někdo slušně vyjádří svůj názor na to že se mu to jen nelíbí. -
-
Princip je stejnej, fanoušci celou dobu chtěli aby herní pokračování šli jasně ve stylu původních titulů, a teď když je vidět, že to autoři dodrželi, tak se jim to najednou nelíbí. Jistá nadsázka k "zabijáckým" videím ze série TW prostě patří. Jsou mezi nimi i vážnější, ale tu a tam (hlavně, když zabiják selže) to tak prostě je.
-
-
-
Ačkoliv tyhle videa misí každý po první hře odklikává, jsou pěkné zpestření.... ale nevím proč mají potřebu je používat jako nějaké odlehčení. Zrovna do japonska té doby se to brutálně nehodí.
-
Ale jo, pěkný :)
Občasný odlehčení neuškodí a zrovna k japoncům to sedne jako prdel na hrnec :) -
-
Odlehčení mi nevadí ale u něčeho jako je vražda konaná ninjou je pro mě jako pěst na oko komický video a nelíbí se mi to .
-
neuškodí, ale ne u ninji... Tam se to hodí právě ze všeho nejmíň....
-
-
už se na tu hru těším
-
to lumpy: A co maju tie tvoje vylevy spolocne s assasinom v Shogun TW 2?
-
Vůbec je zajímavé, jak se v českých herních médiích pohybují pořád ti samí lidé. Chápu, že český herní rybníček je malinký, ale věříte ještě někdo objektivitě webů, které financuje Surtep.cz nebo Xzone.cz? Já moc ne. To není normální. Opravdu si tisíckrát radši přečtu recenze na ign.com, než na českém "objektivním" webu. Já chápu, že lidí jako Poláček a Bach se těžko bohužel zbavíme /dokukačovalii Level - momentálně čtenost 6000 lidí měsíčně ze setrvačnosti/, a taky chápu, že ty chlapci musí nějak vydělat na jídlo, ale proč už nezkusí něco jiného než přelézat z jednoho webu nebo časopisu do druhého. Takhle to vypadá, že člověk co od nich nechce číst, je odkázán na zahraničí. Škoda, že tu není víc skutečných profíků jako HOnza Modrák - jediný herní novinář od dob Farida Starmana, kterého uznávám.
-
-
Čtenost padla oběma časopisům, s tím ti nic nevymyslí ani Modrák ani Chuck Norris. A zrovna Bludr se tu ukázal v Re-PLayi *1* *1*
-
-
to je rouhání...Chuck zvládl napočítat do nekonečna...dvakrát, takže nějaká čtenost je pro něj maličkost
-
-
2 Lumpy: A tvůj text má jakou pointu??
TO že ty neuznáváš takého či makového redaktora je mi jaksi někde, kde bys to vidět nechtěl =)
O tom si povídej s kamarády ve škole, tady to nikoho nezajímá..
-
-
-
-
OMG, tak ode dneška přestávám číst Games.tiscali.cz. Už jsem kvůli pseudointíkům POláček a spol přestal číst www.hrej.cz a teď tohle. Takže český weby mají útrum. Poláčku, už jsi zkurvil Level, Hrej.cz a teď jdeš zkurvit games.tiscali.cz? Nechceš už se věnovat nějaký humanitní bohulibý činnosti? PLEASE
-
-
Jen dodám, že Hrej.cz jsem v jeho současné podobě před X lety spoluzakládal a vedl do chvíle, než došlo na Level, čili podle tvojí definice to nebyl web pro tebe (aka zku*vený) od samého začátku. To jen aby fakta byla v lajně :) Jinak ale díky za názor samozřejmě, upřímnost se cení a doporučuju se rozhlédnout po českém internetu, máme spoustu webů, se kterými jsem nikdy nepřišel do styku, takže by měly být kompletně ideologicky, obsahově a obecně v cajku (z Bonuswebu už jsem snad vyvanul, je to už 6 let přeci jenom :).
-
-
pwned *1*
-
-
-
Toto bude asi najsrandovnejšie video s ninjom dufam. Na Eurogamer Expe bola prezentacia, nejake videa(je tam toho viac) http://www.youtube.com/watch?v=h3it_6HXkmY a ešte: http://www.youtube.com/watch?v=MfL-lwPgFek