Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to jo. Tomu rozumím. Online je třeba být, abych si mohl dát hned fotku na facebook a dostat za ni palec.
  • tak kvůli sdílení obrázků to musí být online? :D Tak podobnou debilitu jsem už dlouho neslyšel.
  • Ať jdou už s tím sociálním hraní do ... . Když chci sociální interakci, vyrazím mezi lidi osobně. Když chci hrát, nepotřebuju k tomu pitomé Like někde na Facebooku.
  • jasne, uz len to mi chyba ku stastiu, aby kazdy blbecek pisal svoje komentare hore dole, niesom na posratom fak buku a uz len v debilnej hre by som po takom niecom tuzil....
  • Hlavně ať to má dobrej multiplayer, na nějaký sdílení obráků nejsem zvědavej *1*
  • Me by zajimalo co je k tomu zase vede kdyz uz se to tolikrat podelalo a dostavaji tolik negativni odezvy. Neprolomitelne drm by zralo vic nez samotna hra, navic na konzole neni treba, a statistiky ze hry jim prece k prodejum nijak nepomuzou. Zarucene to ale neni jen kvuli sharovani screenshotu ^^
    Povsimnete si ze kdyz ve slove "EA" nahradite jedno pismeno a jedno pridate tak vznikne "CIA" .......nahoda ? , I DONT THINK SO!
    Nejhorsi je ze spousta lidi to zas bude za kazdou cenu obhajovat. I kdyby servery jeli jeden den v tydnu tak proti te hre nebo proti EA nereknou kriveho slova.
    • A když ve zkratce "CIA" nahradíš jedno písmenko a přidáš dvě tak vznikne "PIZZA". Náhoda?
  • Tohle rict/napsat je jak dráždit bejka cervenym hadrem. Navíc třeba na PS4 mam overene ze plno lidi ji k internetu připojenou nemá a ani nechce, takze to pro ne je zcela zbytecny titul. Je proste třeba donutit i toho posledního konzolistu bejt online a zacit platit PSN+ nebo X live at to stoji co to stoji, i kdyz bude zdrazovat. Na PC uz to nikdo nevnima tam internotova domestikace probehla na 10/10, lidi nakupuji online i rohliky, a diky mobilum sou online 24/7 *7*
  • Takže k ničemu. Tedy k DRM, ale to na plnou hubu neřeknou.
  • 2 Tunak. Dostal si mínusy od mladší generace pravděpodobně - od generace, která to možná zkusila, ale odradila je grafika Porsche Unleashed, což je velká škoda mínuskáři z mladší generace :/.

    O dost jste přišli - Porsche Unleashed byl subjektivně tvrdím nejlepší díl celé série Need for Speed.
    Někdo namítne, že prvenství patří Undergroundům - možná, to ale každý cítí jinak.

    Všichni společně ale cítíme, že série Need for Speed jde minimálně od Undergroundu 2 strmě dolů, což je dost škoda. S každým novým dílem se snažili o inovaci a ve finále to veřejnost spíše negovala.

    Proč se nemůžou vrátit ke kořenům? ale myslím ti OPRAVDU KE KOŘENŮM, né těm jejich marketingovejm žvástům, který pustěj do éteru před vydánim nového dílu.

    Možná mě umínuskujete, ale ať ta hra má stálé připojení, jsem pro všema deseti - hru si koupí málo lidí, každej to odsoudí a to vývojářské studio zkrachuje a třeba se někdo konečně poučí. Proč se pořád snažej přizpůsobovat posledním trendům, když už několik let po sobě vidí, že to veřejnost nechce - veřejnost chce Need for Speed z 90. let - néé s nadsázkou mix Vina Diesela, Flat Outu a Trackmánie
  • smejki
    tvl must buy!
    • lol, tvl to musim taky mit a hned! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit