Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon Future Soldier upozorňuje na své přednosti
24.5.2012 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
ubisoft opravdu už né
-
Včera jsem to chvíli hrál u kolegy a mile mě to překvapilo. Nejsem velkej Ghost Recon znalec, ale tohle se mi líbilo. Sice to byl jen singl a pouze první 2 hoďky, ale grafika, hratelnost, ty různý vojenský featurky, sync shot..jo dobry to bylo.
-
Konzolovky už jsou venku dva dny. Včera jsem koupil a večer se už proháněl v multiplayeru :)
-
Joe: Mě už z Ubishopu poslali klíč...
-
-
jj me taky .. takze to vypada ze preci jen bude Ghost Recon za 4.99E :)
-
-
No mě hlavně vrátili na účet i těch necelejech 5€. Maj tam v tom Ubi trochu bordel, zdá se *1*
-
-
-
Ghost Recon a Rainbow Six... To byly vždycky super hry, doufám, že se to nezmění v CoD. Ono už RS Vegas a potažmo i dvojka měli namále.
-
-
Pro mě byl posledním dobrým dílem RS série Raven Shield. Ostatní díly byly už jen špatné CoD klony.
-
-
myslel jsem že v patek vychází pc verze a konzolove uz sjou venku *9* tak kdy vyjde pc verze?
-
-
i kdyz koukam ze nekde se pise 12.6. .. proste nekdy v pulce pristiho mesice
-
15.6.
-
-
Bože dej ať tam je obtížnost, že když vás trefí, znamená to "man down" omg...!!! TO JE GHOST RECON!! A ať tam je aspon nějaká AI co se vubec trefí a něco taky dělá sakra!
Jinak je to v haji. -
-
vzhľadom na to, že už dnes sú vesty ktoré bezproblémov zvládnu zásah z ak47 a v budúcnosti budú ešte lepšia, nevidím dôvod pre 1shot=1kill. Ale hry sa nezastávam, už len fakt, že bude hráč nútený pozerať sa pri každom presune postave zblízka na riť mi stačí k pokazeniu nálady :)
-
-
A tebe bych přitom zrovna tipoval na ten typ, co jde po řitích...
-
-
no veď tipuješ správne ... ale nie po mužských, takže sry - skús štastie u niekoho iného.
-
-
No myslím, že pořád prohnat obličejem kulkou znamená one shot=one kill:)Vesta ti sice zastaví střelu z Ak, ale vyrazí ti dech a poláme ti žebra.
-
-
to je jasné, preto mám rád napr. Crysis kde si môžeš separátne nastaviť veľkosť zranenia pre svoju postavu (hlava, trup, nohy, ruky). A zásah z AK47 nemusí ani vyraziť dych ani polámať rebrá ... hlavne ak vesta obsahuje dotatočné plátovanie z ocele, titanu alebo keramiky.. v budúcnosti to bude už určite vymakané do detailov.
-
-
No to jo, ale myslím, že ti pak znemožňuje tichý a rychlý přesun, to pak výstroj váží více jak 40 kg a to je jenom orchrana:)
-
-
no taká vesta Interceptor so SAPI plátmi schopné zastaviť 7.62 môže vážiť myslím okolo 8-15kg ... ale táto diskusia je irelevantná pretože nevieme aké vesty budú v hre použíté... napokon nové generáce viest z nanomateriálov budú veľmi ľahké a efektívne.
-
v budoucnostio ale budoo vazit enem deset kiloo :)
-
-
-
-
-