Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možno ešte 2-3 roky a bude sa to dať aj hrať či? :D
  • smejki
    Godus - 33% of user reviews for this game are positive
    Godus Wars - 24% of user reviews for this game are positive
    No já nevim, jestli Peťan něco napravuje.
  • Vidlec
    Od nepřekonetelného Populous, Syndicate a fenomenálního Black and White k tomuhle. Achjo
    • Otazne je do akej miery ho realne zaujima vyvoj hier ak je v biznise 30 rokov.
  • MidnighT91
    Na článek o téhle hře už chvíli čekám. Molyneux je neschopnej id*ot. On má v ruce návykovou hru na boha s obrovským potenciálem, ale naprosto ten potenciál zahazuje a o hru se nestará. Ke Godusu už jsem se 3x vracel - naposled minulý týden - ale pokaždé když jsem se někam dostal, tak se nakonec objevila chyba, která mi znemožnila hrát dál (nikdy jsem nehrál hru co by měla tolik gamebreaking bugů). Poprvé se přestaly zobrazovat konfety nad truhlama takže no stickers. Podruhé mi nešlo jít na další voyage (po té první na to nešlo kliknout) a teď mi pro změnu nefungovaly beacons of expansion (když jsem ho spravil tak fungoval, ale kus země, kde bylo zrovna asi 8 polí zůstal šedej). V současném stavu je hra pořád nehratelná.
    • GlaDOS
      A když to náhodou funguje, není to moc zábavné. V podstatě jen čekáš a čekáš, než se vygeneruje víra. Do minuty ji utratíš a pak zase čekáš klidně i desítky minut. Godus je klasický příklad mobilní hry, což je dost smutné.
  • Nejsem patologický lhář, to že nechápete umění je Váš problém! Už nebudu dávat žádné rozhovory... cítím se ublíženě!
    • nice meme
  • No... s tím "zadarmo" to není tak uplně pravda.
    Hra stojí 15 euro (podotýkám v Early Access) a po dokončení prvního kontinentu musíte zacvakat 5 euro (mikrotransakce) aby se vám otevřel další ostrov a tak dále.
    Na diskuzích naivní hráči upozorňují 22cans, že tam mají asi chybu, či zapomněli odstranit hlášku, když portovali hru z mobilní platformy o nutnosti zaplatit mikrotransakci za další levely, když si hru koupili za plnou pálku.
    jeden uživatel na to zkoušel kliknout a hle, přesměrovalo ho to na Steam Payment stránku -> takže nepozapomněli, ale opravdu je v Early Access hře, která měla šíleně negativní ohlasy dali další mikrotransakce za další levely...
    Moulyneux by mohl sepsat příručku, jak se stát nejhorším developerem ever...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit