Přejít na výpis diskuzí
GOG slaví Star Wars Day skrze velký výprodej starých klasik
3.5.2017 | Adam Homola
16 příspěvků
-
...na dnešní poměry už docela náročné simulátory X-Wing vs TIE Fighter...
To je roztomilá formulace *4* -
většinu mám z humblebundle na steam...tam je btw taky sleva :-)
Každopádně z gogu je to lepší tak jako tak :-) -
No tak jediné, co má fakt ještě smysl jsou KOTOR 1 a 2 a možná ještě republic commando, starší věci už bude fakt problém rozchodit na počítači.....a halvně je problém, že všechny ty hry doma mám v krabicové i digitální podobě......nechápu, jak všechny velké značky (Warhammer, W40k, Star Wars, Star Trek....) mohou mít tak málo kvalitních her.......
-
-
Naopak, Star Wars má překvapivě málo nekvalitních titulů. Beru, že hrát dneska Dark Forces nemá moc smysl, pokud v tom nehraje roli nostalgie, ale rozhodně to nebyla špatná hra. Stejně jako Battlefront, Jedi Knight, Rogue Squadron, Republic Commando, dokonce i ty závody vznášedel z jedničky byly celkem fajn. Neodvažuju se hádat, jak dobře nebo špatně zestárly, ale ve svý době šlo o kvalitní hry.
-
Ja som si myslel, že podstatou GOGu je priniesť staré hry tak, aby ich bolo možné spustiť na dnešných počítačoch. V tomto by som zatiaľ problém nevidel.
-
-
No já je mám ze steamu a teda spustit to na nových počítačích je fakt opruz, třeba dneska jsem se nechal unést a spustil jsem outcast - instalace OK, přepnutí do nějakého slušného rozlišení celkem OK, ale širokoúhle to neumí, takže ořezané okraje a pro jistotu myš plave ve směru, kterým se s ní pohne sama od sebe - neskutečné. ale třeba je GoG lepčejčejší, těžko říct....zkoušet se mi to znova ale nechce
-
-
GOG verze her jsou vždy odladěné aby fungovali na novém hardwaru. Staré hry doporučuji kupovat jen na GOGu.
-
-
Hlavně gog hry jsou DRM free *2*
-
Vždy zřejmě ne. Mě nefunguje Commandos 1+2. Mám Win 7 64bit.
-
jop, klidně zkusím, některé hry bych si zahrál s chutí
-
-
Já mám z GOGu Outcast a Academy, Outcast jsem asi před rokem znovu dohrál. Stále skvělá a nestárnoucí hra, ze které se stala klasika. S kompatibilitou nebyl jediný problém, hry fungují i na widescreen. Pokud chci hru a je na GOGu, je nesmysl kupovat ji jinde, i kdyby tam byla levnější. GOG = záruka kvality.
-
-
-
-
-
-
To aby clovek ty penize tisknul *1*
-
-
Tak co nesedět furt u compu a jít si něco vydlat? Git gud!
-
-
Bohužel nedělám za 23 éček na hodinu jako mí němečtí kolegové v Rintelnu... V jejich případě bych peníze za software asi moc neřešil.
-
-
tyvole, pár korun te nezabije *1*
-
-
No to sice ne, ale das korunku ke korunce a dve ste euro v perdeli :D
-
-