Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GOG v podstatě nastavuje Zrcadlo nenazraným Společnostem Typu Ea.
    • XorxoxTalarius
      Nepletes si to spis s Activision-Blizzard???
      • Veskoslav
        Blizzard při nefunkční hře pošle omluvu, hru vymění a ještě dostaneš dárek (nefungoval mi druhý datadisk k WoW, dostal jsem dva pety jako omluvu a 10 dní navíc)
        • XorxoxTalarius
          No je to jedna firma ne? A i kdyby ne, tak zdimaci penez jsou oba.
    • Hm, jasne, zrovna EA si vyberes...

http://games.tiscali.cz/oznameni/origin-umozni-vratit-do-jednoho-dne-hru-ktera-se-vam-nelibi-63766
  • Mna na GOGu stve len jedna vec a to ze v ponuke nemaj Discworld I a II *13*
    • jonatan.hanzlik
      Discworld je v přáních komunity dost vysoko :-)
    • vyckaj, aj to bude
  • Jo GOG.com je opravdu prvotřídní. Dokonce jsem tam jednou žádal i o spojení 2 acc v jeden a změnu nickname a i v tom mi vyhověli. Hrát Dangerous Dave na Windows 8.1 je opravdu palba nostalgie. Za mě má GoG.com palec na horu. Jsou skutečně dobří a před steamem dám v nákupu starších titulů vždy přednost GoG už jen proto, že je bez DRM.
    • To i já :-). Nedávno jsem si koupil Dust: An Elysian Tail na Steamu a pak zaplakal, když po třech týdnech přišel na GOG. Až bude ve slevě, koupím ho i tam. Jen abych měl DRM-free kopii. GOG je můj nejoblíbenější obchod s hrami a jak říkáš, perfektní podpora. I já s nimi pár věcí řešil a nestačil se divit rychlosti odezvy a naprosté vstřícnosti. Skoro to zní jako pohádka, ale to je zkrátka GOG. Držím jim palce, ať vydrží a nezpychnou :-).
  • Jack1947
    ...jde o velmi vstřícný krok spoléhající na slušnost uživatelů... No a to by mohl byt kamen urazu, za jak dlouho muze dojit k zneuziti teto moznosti. Snad s tim uz od zacatku tak nejak pocitali ne. *7*
    • x_ander
      Mě tohle zneužívání přijde zbytečné. Stejně jsou všechny hry v GOG verzi i na torrentech a všemožných warezech. Když už je někdo podvodník, proč by se vůbec zdržoval s tím, že za hru zaplatí, stáhne si ji a pak se bude podvodně dožadovat vrácení peněz? Když si tu samou verzi může rovnou stáhnout z warezu.
      • Jack1947
        Vzdyt jo, kdo by se snizil na takovouhle trestuhodne malou uroven aby zebral penize za jiz koupene hry. *15*
    • Ne..mají letité zkušenosti v oboru ale s touhle možností teda vůbec nepočítali...
      • Jack1947
        Tak jestli maji nejakou prevenci proti tomu , tim lip. *3*
        • Robotron3
          Jakou by mohli mít prevenci? Prostě když uviděj z databáze, že si někdo koupil deset her, a všechny vrátil, tak to s nim asi budou řešit individuálně, předpokládám.
  • Ještě pořád mne to nepřivádí k el prodejnám *3*
  • maros.goc
    ja by som chcel napríklad vidieť Steam v systéme ako má Android ..tam si kúpite hru a máte 15 min na vrátenie platby, čím sa vám vrátia peniaze :) ideálne by bolo keby mal steam podobnú politiku, že po prvom spustení môžeš do 30 min hru vrátiť ..to by bolo úplne paráda, a podľa mňa aj veľmi logický krok :) ...keď už nebývajú tie demá ....

aj topánky si môžeš pred kúpením vyskúšať, aj iné oblečenie, aj auto, hraciu konzolu, proste všetko...len tie blbé hry cez digi nie, nechápem :(
    • 30 minut je pro nektere hry opravdu malo. Ja bych dal 24 hodin. To by se i slozitejsi hry mely dat dostatecne vyzkouset.
    • Jack1947
      No jo jenze, kdyz tu hru stahnes do 15minut uz mas smulu. Origin prece ma tu "pujcovnu" her nej.
  • Robotron3
    Na Windows jsem s gog nikdy neměl problém, ale jakmile jsem si zkusil pustit něco na Macu (Jagged Alliance 2 třeba, která je podporovaná), tak to nefungovalo ani náhodou a nedalo se zjistit proč, natož to opravit. Takže na Macu to význam má hodně. Ještě by se mi teda akorát líbilo, kdyby dosový hry dávali alternativně jako obyč zip, že si to uživatel v dosboxu nastaví sám. Na Linuxu musim jednotlivě ty windows instalátory rozpakovat a hledat tam ty soubory jak je to nakonfigurovaný a dát to do dosboxu. Tim by byla vyřešená i podpora prakticky Linuxu.
  • jonatan.hanzlik
    Thief I, Neverwinter Nights, moje první legální Heroes of Might and Magic III Complete (po 15 letech si to už zalouží :-D )...GoG bude tuto zimu zodpovědný za moje vysokoškolské neúspěchy.

Ale fandim jim. Dělaj dobrou práci a nikdo se jim důvěrou k pc herní komunitě nevyrovná, jak se zdá...
  • Škoda že to nefungovalo i dřív, týden jsem pročítal fóra a stejně jsem na Win 7 nerozeběhl Gothic za který jsem dal 10$...
    • Kr.Pa
      Tak ja jsem gothic 1 rozjel na 64b win7 i s originalkou, kterou sem dostal pred 6 lety. Problem bude u tebe, ne gogu.
    • jonatan.hanzlik
      Což nechápu, protože to se rozjelo okamžitě bez problémů. (Je až s podivem, kolik lidí je s prací na Win 7 tak nezkušená, že nepoužívá módy kompatability a spouštění programů s administrátorskými právy - jen ještě připomínám, že jsem to ani nepotřeboval - spustilo se to jednodušše samo). Mám Win 7 x64 a funguje mi jak Steam, tak GOG verze.

Nechci tím říct, že s kompem neumíš, jen se divím, protože jsem s tím neměl jediný problém.
      • Taky jsem zatim s zadnou hrou od gogu nemel jediny problem a to dokonce i s hrou ktera nebyla v podpore win7.
        • jonatan.hanzlik
          exactly
          • Mě na komp nerozeběhl třeba Blade of Darkness..podezříval sem ovladače grafiky kdo ví...teď se tato služba hodí když to nepojede ani na novém OS..
  • Moudré rozhodnutí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit