Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevítě někdo jestli ty vytvořený trati lze použít v online Lounge a hrát s více lidma? Nemůžu přijít na to jak se to dělá, díky
  • podle mě je to takhle lepší, jinak by vznikaly tisíce nepoužitelných tratí jako jsou tisíce debilních levelů v Little Big Planet co prostě jen zabírají místo na servrech. Takhle budou vznikat realistický tratě a třeba nějaká bude tak oblíbená že v dalším dílu bude předělaná a součástí hry... tímhle GT získalo nekonečnej počet tratí a všechny budou použitelný.
  • Hmm, taky bych cekal vic, kdyz je okolo takovy humbuk. Ale zase je to dobry napad pro pripad, ze hrajete s kamaradem na cas a vsechny ostatni trate uz mate projety. Urcite tam pak ale nemusi byt zadne filtrovani a uz vubec nevidim smysl v nejakem sdileni trati. Proc sdilet neco, co se tvori automaticky? Leda aby nekdo zkousel prekonat muj cas. Ale proste mi tam chybi takova ta moznost udelat neco zajimavyho, coz se v komunitach dost ceni. Ale uvidime...nechame se prekvapit, co z toho jeste bude, drzim palce a tesim se, tohle si opravdu nenecham ujit!!!!
  • no nic moc, cekal jsem vetsi rozsah a svobodu pri tvorbe trati... Trackmania ma lepsi... by me zajimalo, proc neni mozny mit v dnesnich zavodnich hrach editor trati podobnej editoru trati ve vlakovejch simulatorech (TRS04)? nic ve zlym, ale co se obsahu a rozsahu tyce, pripada mi, ze uz stary zlaty Stunts meli lepsi editor;-) teda pokud tohle nebyla nejaka jednodussi verze, jsem zvedavej, jak to nakonec s tim editorem bude
    • jestli si čekal víc, tak prostě jenom lítáš v oblacích. Co si čekal? Že si budeš moct modelovat každou zatáčku jak se ti zlíbí? Nemyslíš, že pokud by to bylo tak snadný, tak těch ofiko tratí je mnohem víc? Tohle je uživatelsky nejvíc blbuvzdorný a jednoduchý. Sám nechápu, že to tam vůbec opravdu dali, protože se mi tomu nechtělo věřit. .. Musíš si uvědomit, že ve Stunts byly jenom přesný gemotrický tvary v podobě zatáček a nájezdů na skoky.. dovedeš si představit, jak by to asi vypadalo v dnešní době?... a porovnávat GT s Trackmanií je taky úlet. Každá hra má snad úplně jiný přednosti a to co má GT zase nemá Trackmania. Myslím, že letošní GT toho má víc než je vůbec potřeba a doufám, že se nenajde víc těch, který místo toho, aby kladně hodnotili, že tam tahle přidaná hodnota je, ač tam být vůbec nemusela a přesto by to byl víc než dostatečný obsah na jednu jedinou hru, budou remcat, že to neni tak dobrý, jak by si představovali. Ano může to být lepší, ale pořád je lepší, že to tam je alespoň takhle ne? Protože kdyby to tam nebylo, tak se stejně nemůžu (vzhledem ke konkurenci) zlobit, že ta hra nemá dostatečný obsah na to, aby stála za plnou cenu.
      Když si vemu, co dostanu za plnou cenu od GT a za tu samou cenu od například WRCu, nebo ještě hůř DIRTu 2, tak je to přeci naprostej nepoměr.
      • neporovnavam Trackmanii s GT5, to ani nahodou, co se tyce samotnych GT5, tak jsou jednoznacne na vrcholu a arkadova Trackamnia se muze jit zahrabat, srovnaval jsem jenom editory trati... skoky ala Stunts jsem opravdu necekal, jen si myslim, ze kdyz uz tam dali editor trati, tak bych, zvlast od Polyphony, cekal vic (teda pokud to nebyla nejaka "simple" verze course editoru), jakkoliv je to bonus, kterej tam nemusel byt, v tom mas pravdu. jinak, co se tyka te "pridane hodnoty", tak tam mi bohate staci uz jenom to, ze v GT5 je konecne model poskozeni a kokpity, tak se hned nerozciluj pane. s tema oblakama mas pravdu, tak nejak mi nejakej takovej editor trati primo v dane hre (tim ted nemyslim jenom GT5) chybi... docela by me zajimalo, jak byt to bylo s add-onama od uzivatelu, kdyby GT5 byly i pro pccka... uz aby byly hotovy 130RS-ka pro GTR2, nemuzu se dockat, az je prozenu po starym brnenskym okruhu...;-)
        • já se nerozčiluju :o) .. jenom mi to přišlo přesně jako pokračování těch, kteří při představě když bylo řečeno, že GT5 bude mít editor tratí, najednou viděli jak si udělaj svoje Brno a podobně. Proto jsem psal, že tohle se prostě dalo čekat, že to bude takhle jednoduchý, ale přesto na tak konzervativní hru (a to i ve svym segmentu, protože Forza nic takovýho nemá), je to pro mě překvapení, že to tam opravdu vůbec je.
          Srovnání trackmanie a GT5 jsem taky nemyslel samozřejmě jako porovnání obou her, ale to, že Trackmanie je prakticky z poloviny zaměřená právě na editaci tratě, což se o GT říct nedá.
          nu a ADD-ony atd... třeba co se týče tý tratě, tak vzhledem k tomu, že hra běží ve Full HD a ještě se to snažej tlačit do 60frází a vypadá to tak, jak to vypadá, tak podle mě nebude problém udělat nějakej další obsah, ale problém bude ho správně odladit, aby to dobře vypadalo a přesto to chodilo stejně plynule, jako všechno ostatní.
          • a proč to není udělaný přes určitej kopírovací program kterej ti stáhne určitou trasu z nějaký databáze map kde ti to skopčí třeba usek Pha-Bno ..kde jsou erzety..taková klasika.. dá se udělat kupa fajn tratí ale to je tak všechno ..
  • Pěkný...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit