Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co jsem se zatim dozvĕdĕl ze všech možných zdrojů o kterých vim, tak mi GT Sport připada spíš jako GT 7 -Prolog... (možná trochu rozsáhlejší)

Já chci normální Gran Turismoóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!! sedůůůům!!!!!!
  • Vypadá to dobře a navíc komplet CZ - https://www.youtube.com/watch?v=0KMpUBogMLQ
  • jendabek
    Neuvěřitelné, kolik závodních her může během pár let vzniknout, aniž by se kterákoliv pokusila přijít s něčím novým (kromě grafických vychytávek - tady uznávám, že odvedli vážně poctivou práci) či projevila jakoukoliv invenci. O tom, že chybí skutečný simulátor, už ani nemluvím.
    Shame on you, devs!
    • Dovol mi, abych se ti vysmál.
  • Sorry, ale single player kampaň rozhodně není "klasický příběhový mód", jak píšete z asi PR zprávy od vydavatele. Naopak GT Sport vlastně vůbec nemá to, co dělalo Gran Turismo Gran Turismem. žádné turnaje, žádné zlepšování ojetin a vydělávání na lepší auta a šplhání vzhůru. Jsou tam opravdu jen minihry a celá "kampaň" připomíná akorát získávání Licencí ze starších dílů. Ano, jsem zklamanej z GT Sport, která je dělaná jen pro online multiplayer. A říkám to jako naprostej milovní k Gran Turisma od prvního dílu na PSX až po díly na PS3. Škoda...
    • jojo ja to vidim bohuzel uplne stejne, po stovkach hodin stravenejch u GT2 na PSX a po dalsich par desitek na emulatoru psx na mobilu s androidem... :D
      Me mrzi jak sony dokazalo GT totalne zabit, GT5 a 6 mi proste prislo ze se zaseklo v dobach GT4 nebylo to spatny, ale posunout se mohlo mnohem dal.
      GT sport mi prijde jako tragedie...

Obrovska nevyhoda mi prijde jako to, ze GT vypada krasne jen na videiich nebo ve foto modu.
      Pri hre uz to takova radost neni, katastrofalni zvuky v porovnani s forzou (coz nechapu), piskani gum je stejny od dob GT2, auta pohybujici se jak vysavac na trati (pusobi neskutecne umele)

Chapu ze forza je barevne treba prehnana, ale celkove na me pusobi prirozenejsim dojmem nez prave zmineny GT.
      A to bych byl ochoten si PS kvuli GT fakt koupit..... ale proste to ze nevydali za 4 roky jedinej GT titul pro PS4 mluvi samo o sobe
    • Tak tenhle pocit mám už od Gran Turisma 4. Celý to dobili GT5 a GT6, kde existoval start ze startovních pozic jen v online a singleplayer byl jen takový timeattack s překážkami, připomínajícími závodní auta. No a nakonec tu máme GT Sport, kde nám soudruzi ze Sony znemožnili připojení starších volantů k PS4. A na bastlení GIMX jsem už trošku starej, mám rád svý pohodlí. *16*
  • To je nejak moc zavodnich her posledni dobu clovek nevi co si vybrat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit