Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, pořeboval bych poradit s instalací GTA IV.
    Instaluji to po druhé, ale nějak mi to nejde spustit. Už se mi v instalaci nezobrazil rámeček na vložení produktového kodu. Nevíte co s tím??? Díky za odpovědi
  • Mesto ze je nevabne vymodelovane? To byl doufam jen trochu neohrabanej obrat : ) Vzdyt to je na ty hre jedna z nejuzasnejsich veci...
    A euforie ze nenastala? To se taky recenzent dival nejak spatne, ne? Vzdyt pro vsechny plati stejnej model, jako pro hrdinu - vsichni reagujou naprosto realisticky na zasah, naraz, nejblizsi okoli, atd. UZASNY!
    V cem hru naopak precenujete je ta hraci doba - mozna je fakt, ze dohrat 100% by tech sto hodin trvalo, ale to jen proto, ze by clovek musel nahanet kazdyho schovanyho holuba, a tak podobne. Myslim vetsina lidi, co splni treba pulku vedlejsich misi, obcas zajede na pivo, mrkne na telku, zkoukne vsechny vystoupeni, proste zlehka kazdej herni "pracovni" den prolozi vedlejsima aktivitama, dostane se na nejakejch ctyricet hodin.
    Recenze je ale super - libi se mi, ze to psal clovek, kterej si v LC uzil spravnej role-playing, protoze tahle hra je pro nej primo stvorena. Mozna skoda ze za hloupy chovani hrace vetsinou netresta, ale to by zase "masy" nezkously. Kdo chce, udela si z toho tu nejrealistictejsi hru i takhle : )
    Mimochodem mne se prave pro ten role-play prvnich deset hodin libilo ze vseho nejvic - atmosfera naprosto dokonala, mise spravne "komorni".. Vubec mi nevadilo ze jsem dlouho treba vubec nevystrelil, nenaboural, atd. Byl jsem totiz TAM. Her, ktery by mi takhle hlubokej zazitek nabidly vazne moc neni. Jestli vubec nejaka. Devitka naprosto zaslouzena a hateri at si protrou oci a vyplachnou dutinu mozkovou : D
  • Jedna z nejlepších her všech dob a vy jste měli pouhé tři dny na recenzi a ještě to dostalo jen 9. S příštím GTA se to snad už nestane a dostane hodnocení, které zaslouží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit