Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • osobne jsem dlouhodobym hacem MOBA her. A klobouk dolu na xbox to vyresili skele... Hral jsem a kupuju.
  • tak nejdriv sem zajasal ze bude nova hra ze sveta pana prstenu a treba bude konecne kvalitni.... pak jsem si ale vsimnul ze to je jen na konzole :/
  • Licenci na hru ve světě Středozemě by měly dostávat jen a jen ty nejlepší hry od těch nejlepších vývojářů. Tyhle hry by měly být vybírány velmi pečlivě. Už mě nebaví sledovat, jak vychází jedna srač*a za druhou ze světa Tolkiena. Chudák Tolkien. Takové znásilňování už je ubohost... Existuje jen velmi málo dobrých her ze Středozemě. Ať si ty svoje mrzáky lokalizují někam jinam...
    • Hairy_Ass
      Navíc si kolikrát říkám jestli vůbec vývojáři četli knihu a další podklady, protože některá jejich "dílka" vypadají, jako kdyby je tvořili na základě půlhodinového rozboru filmové trilogie, kterou viděla dcera jedné z uklízeček, co dělají v budově vývojářské firmy. *15*
  • Až mi konzolisti zahrajete takhle invokera na gamepadu, tak pak neco rikejte.
    http://www.youtube.com/watch?v=yE9ecc0eQC0
  • A co se tyka zapominani funkci, tak to jsem pozoroval u pc hracu u hry darksiders, kteri resili zakysy ve hre, jenz vesmes spocivaly v tom, ze nemohli dal, pac pro dalsi postup bylo nutno pouzit specialni dovednost postavy a oni zapomneli na jeji existenci. Pritom ja je pouzi al bezne. Ono se na klavesnici s mysi da povesit mnohem vic funkci, ale nejsou tak ergonomicky dostupne jako na gamepadu. V dusledku toho je hraci na pc s klavesnici a mysi pouzivaji mene nez hraci s gamepadem. Nekdy nerozhoduje kvantita, ale kvalita.
    • Hraju justé MMO a mám funkce nabindované na klávesnici a myš. Na klávesnici mám nabindováno 25 funkcí (z toho 20 funkcí dostupné bez nutnosti obtížnějšího natahování prstů, ruky apod.) a na myši 3 funkce. Umí tohle gamepad???
    • Nekdy, opravdu nekdy se muze stat ze u takove rubacky ti staci rychly utok a pomaly utok a kdyz tyto dve tlacitka budes drtit dost dlouho tak zdolas vechny nepratele a tak nejaky blbinky, ktery musis prapodivne vymackavat a presne casovat jsou dost zbytecny. Navic to ze jsou funkce na klavesnici ergonomicky blbe dostupne je taky kravina. Jen v okoli wasd, bez toho aby ses musel nekam tahnout muzes namapovat kolem 15 - 16 tlacitek a kdyz pouzijes modifier jako shift nebo ctrl nebo dokonce oba dva tak to cislo muzes ztrojnasobit. A kdyz budes opravdu hodne HC tak zjistis ze mas mysku na ktery jsou minimalne dve tlacitka ale taky se muze stat ze je jich tam treba 7.
  • Pokud se smerova tlacitka pouziji jako shifty, pak pres akcni tlacitka lze vyvolat 20 funkci. A to jsou jeste k dispozici dva analogy s trigery a ctyri horni trigery. To neni zas tak malo.
  • Vím, že to sem tak úplně nepatří, ale není nějaká DoTa z třetí nebo první osoby?
    • https://account.hirezstudios.com/smitegame/
  • JohnyTheZik
    Tak na PC by byl neuspech zarucen, ale co se tyce konzoli.. Buh vi. Nicmene si myslim, ze koncept pro moba hru je to spatnej, protoze budou vsichni chtit hrat za gandalfa apod. stejne jako v Demigodu za toho velkyho borce, tzn. spatne se jim budou vymejslet dalsi hrdinove.

    Navic ovladani na gamepadu mi prijde pro takovouhle hru proste spatny. A hlaska, ze lidi zapominaj na aktivni vlastnosti predmetu, nebo co to vymyslel, mi prijde k smichu.
    • zdeeneek
      Ze ses lama a neumis ovladat nic gamepadem neznamena, ze jsou takhle postizeni vsichni.
      • nedělej ze sebe hlupáka. některé ovladače jsou prostě k některýcm typům hrám lepší než jiné. Já bych taky nezkoušel hrát CoD na joysticku. *1*
        Mimochodem, říkejte si o ovládání myš-klávesnice, co chcete, ale pořád tu není lepší rozšířený typ ovládání pro fps hry apod.
      • JohnyTheZik
        Jasne :D.. Problem je v tom, ze ja dokonce velmi rad hraju na gamepadu (at uz sporty nebo i Dead Space 1 na PC - 2 uz na mysi s klavesnici), ale taky jsem aktivnim hracem doty a vis, co je v ty hre hrozne dulezity? Map control.. Ten s gamepadem nemuzes mit. A aby si moh nejak targetovat, tak by to muselo mit lock system a ne vse tak jde udelat (hooky, sipky,...) .. Samozrejme mluvim o dote na gamepadu, ale tohle je dost podobny.

        Takze dik za urazku, moc si ji vazim, ale napsal si naprostou hovadinu. Nic o ty hre nevis, tak se k ni nevyjadruj, diky :).
      • Zahraj si jakoukoliv MOBA hru s gamepadem proti člověku s klávesnicí a myší a uvidíš kdo je lama.
        • Ty si ..... :D v te hre budou mit vsichni gamepad, nikdo tam nebude mit klavesnici a mys takze to bude vyrovnane!! gamepad vs gamepad
  • Ti by udělali nejlíp, kdyby všechny informace a videa před vydáním schovali, aby to pak vůbec někdo koupil... Fakt nevím jaký zázrak by se musel stát aby z tohohle nevyšel propadák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit