-
zajímavý by bylo kdyby existovali pvp servery a všichni hráči by byli nepratelští, krome hráču ze stejne guildy (když už se to tedy jmenuje guild wars). Chapu jakej dopad by to melo na world eventy, tak možna by mohli byt alespon určity mapy, kde by byl povoleny world pvp.
Jinak hra ma zajimavej pristup, zborit všechny principy na kterych stoji současna mmo, sam jsem zvedavej jak jim to vyjde a jak dlouho u toho i ja vydrzim *4* -
-
Tobě už ukončili ban nebo jsi zase utekl z klece ?
-
-
zajimavy že provokatery kteri urazeji ostatni diskutery tady muzou volne psat
-
-
-
Hraju denne cca 4 hodiny...nechapu jakej pit0mec muze napsat ze je to casual hra...
-
-
4 hodiny? To je casual.
MMO se hrají klidně 12 hodin denně. -
-
moment hral si nekdy nejake jine mmorpg? protoze guild wars 2 opravdu causal je ja zas tak velkej level nemam nicmene uz jen to ze kdyz si chci zahrat pvp tak mi to da automaticky maximalni level a equip mi jako causal prijde umrit pri expeni je temer nemozne ale taky musim napsat ze hra bavi pro cloveka kterej si chce zahrat ackove mmorpg a neplatit poplatky je naprosto idealni ale zadna revoluce to neni ani ty questy a eventy nejsou zas tak uzasne jen misto toho aby ste behali k vykricniku prijdete ke srdicku a delate vetsinou 3 stejne veci eventy se taky opakuji pak je tu pribehova linie ktera je na mmorpg velmi pekna ale porad nevidim to co jinde v mmorpg uz neni trosku to nadseni ze hry nechapu jeste dodam ze vubec tech penez nelituji a hru si jeste urcite s chuti zahraji
-
-
Je vidět, že jsi to zatím opravdu moc nehrál, ze začátku to sice jde, ale už třebas Story questy pro lvl kolem 14 jsou docela těžké, pokud je chceš sólovat za Clotháka, nebo Roguna, většinou jsem je přežíval, že jsem se tak tak stihl ubránit smrti (Fight for death). Jinak jak jsi psal, že v PvP to hráče sladí na stejnou úroveň (zkušenostní i co do equipu) to beru jako úplně skvělou věc, pak teprv se ukáže skill hráčů a ne jako třebas u WoW, kde hráči s dobrým equipem jsou automaticky ve výhodě.
-
Umřít téměř nemožné? Tak to je vidět, že si to asi moc nehrál. Stačí na sebe natáhnout víc než dva moby a problém může být na světe. Např. v lokaci Ruins of Orr/Strait of Malchor to je občas docela hardcore, procházet to tam sám.
-
Přestože se jedná o jiný žánr tak podobný systém měla např: Q3Arena nebo Unreal Tournament. A na "vyšší" úrovni to rozhodně nebyly casual hry. GW2 má při dlouhodobému class rebalancingu (např: jako we starcraft) šanci zaujmout široké spektrum pvp hráčů.
-
na vysokých lvlech v orrské oblasti nemá solo casual šanci, tam je to sakra náročné a to že ti to v pvp dává equip a lvl znamená, že je to kompetetivní styl a je to o skillu i když teda strukturované pvp hrajou strašné lamy kam dojdu
-
-
Koukám že pán je expert na pvp po 2 týdnech hry. Možná bychom Vám měli postavit na Václaváku sochu vedle Vaška na počest Vašeho majestátu.
-
-
-
Jasně, a ty jsi případ pro Chocholouška. Když chodíš do školy, nemáš holku ani jiný zájmy, tak prosim, ale pro normálního člověka, kterej si místo čumění na k0k0tiny v televizi zapne kompa je to myslim až dost.
-
-
Nechápu, proč jsi tak butthurtovanej.
To vážně neuneseš fakt, že GW2 je casual hra? Se klepeš z toho, že ti někdo řekl, že 4 hoďky denně jsou casual?
Hned musíš soudit? Prober se, butthurťáku... jestli ti tak záleží, aby na tebe seděla pitomá nálepka "normální člověk", tak radši přestaň hrát úplně. -
-
Nechápu coi to meleš za pi*oviny...buthrumuvanej nebo co? To je nějakej pojem co frčí na fakebooku nebo co? S tim můžeš jít do riti. Přijď až ti narostou chlupy ty kindršajze
-
-
Hrabe ti, drsňáckej popelářu?
-
-
-
Určitě je to dost .... na tom že jsi casual hráč není nic špatného.
-
-
-
-
PRO REDAKCI:
odeslat material nemusite po jednom, jde i komplet najednou - staci kliknout v itinerari na to ozubene kolecko vpravo nahore zvolit moznost odeslani surovin do banky *3* -
Taky by se víc prostoru mohlo venovat datadisku wow. Neni zde zadny poradny clanek z probihajici bety jen nejake stripky z fan stranky*13*
pro me osobne nejvetsi zabava v mmo je world pvp, jednak neustaly napeti ze vas pri levelovani muze nekdo sejmout. Asi pro tenhle adrenalin je tak popularni dayz.
Jsem zvedavy jak se blizzardu podari vyhnat hrače z mest zpatky do sveta z mest. Kazdopadne uz se hodne teším na datadisk k wow. Minimalne par mesicu budou zony pro maly pandy a pro levely 85-90 zase plny a ožije world pvp. Taky se teším na nerf straži ve meste, takže se svym gnome roguem asi stravim hodne casu v orgrimmaru. -
-
Opravdove world pvp ve WoW skoncilo dnem, kdy se zacalo litat. Kdo hral WoW od zacatku, tak to vi.
-
-
Mohli by dodelat i vzdusny souboje, pridelat treba dracim mountum nejaky ability - to by byly dobry vzdusny rezby.
-
-
-
Hmm, nikomu nevadí že to vlastne není rpg, minimální vývoj postavy, grind, level scalling, maximalni zamereni na casual hrače a casual zážitek? Arenanet pry nesnasi grind, pritom ale udelali tezkou grindovaci hru. Na level scalling v jinych rpg kazdy nadaval, tady je to ok.
Nerikam že je to špatna hra, jen me prekvapuje to nekriticke nadšení. Me zatim bavi ale jak dlouho mi to vydrzi to nevim, rekl bych ze moc dlouho asi ne. -
-
Vývoj postavy i když slabší je v traitech, Level scalling je dolu takže pro mě je to jenom dobře, pokud se chci podívat do starter zóny jiné rasy tak to i na levelu 30 de. Grind sem zatím nepotkal a vzhledem k tomu, že pro mě nejpěknější brnéní jsou ty kraftěné tak asi ani nepotkám. A o zaměření na casual hráče každý věděl dopředu takže nevím proč by to někomu mělo vadit u hry kde se neplatí poplatky a tím pádem je spíš jako doplněk k dalšímu MMO.
Tuhle hru je potřeba hodně brát jako singleplayer a ne MMO. Pokud nebudeš hrát rok nebo dva jak placené MMO tak to přece nevadí, o nic nepřídeš a poplatky si neplatil zaplatil si tisícovku jak u každé druhé SP hry a dostal si z toho měsíc, možná i dva zábavy ( pokud tě baví PVP tak i víc. ) -
-
no jak rikam, je to jiny ale nerikam ze spatny. jen bych cekal taky nejake kriticke reakce, prece jen dat nekomu hned nejvyšší level a nejlepší gear zadarmo ve hre ktera ma byt rpg, je takovy divny
-
-
Tak mě to u sPVP nepříde ... já mám rád PVP ve kterém nejde o to jaký má kdo gear a level to jenom lidi donutí, aby si ten fear nafarmili protože jinak prostě hrát PVP nemůžou. Radši PVP kde se ukáže skill hráče. Ale každý má rád něco jiného, chápu to já hraju hru proto abych si zahrál a někdo hraje hru aby ukázal ostatním jak rychle umí nafarmit a obě dvě skupiny nikdy nikdo nepotěší. Ostaně na http://www.guildwars2guru.com/forum/ jsou i negativní reakce.
-
-
Nalejme si čistého vína, grind tu je, vždyť co jiného to je, když zabíjíš moby kvůli nějakému questu, zde honosně přejmenováno na event, ale pořád jde o jedno a to samé. A i na ten craft občas člověk potřebuje "nagrindit" nějaký ten matroš, o to se snad nebudeme přít.
-
-
Aha tak to každý říkáme grind něčemu jinému. Potom vlastně hraní samo o sobě je grind. A craft já nedělám vzhledem k tomu jaké sou ceny. Ale já neříkám, že tam grind není, jenom sem zatím žádný nepotkal.
-
-
-
-
Ukázka bitvy o most ve WvW :) http://imageshack.us/photo/my-images/268/gw065r.jpg/
-
-
Pekny, skoda, ze tohle neni videt casteji. Lidi se snad casem nauci, ze ma smysl postavit i neco jineho nez beranidlo pred branu.
-
-
Tak jsem si zkusil explorable dungeon.
Tak nějak mě přešla chuť to zkoušet někdy více.
No, asi si vyexpím tak 2x 80, projdu story dungy a sbohem...
Kecám, ještě explo zkusím, ale jsou neskutečně frustrující... jdou designem proti všemu ostatnímu, co ve hře je.
A nikdy předtím mi nechyběla Holy Trinity jako teď... protože když ani Guardian nepřežije ani víc jak dvě ranky... tak je ve hře něco špatně... no, dvě přežije, má na to 2x dodge, ale 3. a 4. ranka to jistí. -
-
no da se čekat že lide budou brečet na forech jak je to težký tak to nerfnou, misto aby hrači hledali taktiky jak to udelat
-
no explorable mod je hardcore, je to nieco ako raid, len pre 5 ludi koli spolupraci,bol som zatial len 2 dungy a len 2 cesty, chel by ssom ich prejst vsetky, ale na to ze vsetkych ciest je asi 20 tak nwm :D kazda ma ineho bossa a taktiky
Este mi napis co je proti dizajnu... dungy sedia krasne pribehovo do hry a po grafickej stranke je to hotovy raj... -
-
Gameplay designu. Zbytek hry je oproti nim cookie-cutting.
Jinak já nemám nic proti tomu, že jsou těžký. Ale spíše proti tomu, že jsem často pociťoval beznaděj a pocit, že to je nemožný. Neva, zkusím znova.
Dělali jsme AC 2. cestu a dostali jsme se až k stavění mortarů... už Kholer byl záhul, ale nakonec padl, takže nějak to půjde. -
-
Btw ... byl si tam s náhodnou skupinou lidí nebo s někým na TS?
-
-
-
Tak několikrát říkali, že explorable dungeony budou to nejtěžší PVE co je ve hře. Dělané pro lidi kteří hrajou spolu a sou sehraní. Spíš si představ kolikrát to musíš projít aby si z toho vyrubal ten armor. *1*
-
-
na jednu část konkrétně zbraň jsem 10h v kuse chodil citadelu :D
-
-
V Ultimě Online na Dark Paradise byl dungeon a ten se šel tuším skoro 20 hodin.Sice si tam měl mezi tím přestávky ale jen několik minut na odpočinek a doplnění toho co bylo potřeba.
Tak těch 10 hodin to je přece sranda *4* -
-
Tak dlouhý zase není 30min... jen se musí chodit pořád dokola.
-
-
-
-
-
Mě by teda zajímalo, jak by world pvp řešili s těma ressama, teda je fakt, že by bylo super, kdyby mě někdo sundal, ressnul, sundal, ressnul a takhle furt dokola. :D
-
Já kolem třicátého levelu přemýšlel, že se na to vykašlu, měl jsem z toho podobné dojmy jako Hozna níže, dal jsem tomu ale ještě šanci a teď na 73. jsem s touto hrou spokojen. A co opravdu musím vyzdvihnout jsou story questy, které jsou perfektní. Tak jak se vždycky vyzdvihovalo Lotro za příběhé úkoly (tzv. book questy), které mě osobně ale vůbec nebavily, tak musím říct, že ty těm z GW2 nesahají ani po kotníky, je to prostě paráda se svou postavou tím příběhem procházet. A ikdyž nejsem zrovna PvP hráč, tak i kdybych to měl po dosažení 80. levelu v PvE zabalit, tak koupě rozhodně nelituju.
-
Po týdnu hraní následovala odinstalace. Nemastné, neslané a po chvíly i nezábavné.
-
-
blahozelam, prisiel si o 50eur, aspon sem hod argument, pretoze pochybujem ze by si odinstaloval hru za 50eur po tyzdni :P
-
-
No tak já i kdybych Gw2 ukončil dneska tak už sem si jeho cenu podle mě odehrál ... Mám po 14dnech néjakých 124h čistého času takže se mě hra celkem zaplatila.
-
-
+1... a +1 i pro purchase systém u série Guild Wars, kéž by se jim to zaplatilo.
-
-
-
Tak aspoň budeš mít více času si prohloubit své znalosti českého jazyka. *3*
-
-
Njn, tak jedna hrubka:-) Tak mám holt z dvě z gramatiky no:-)
-
-