Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 ožije pomocí unikátních příběhů Living Story
1.2.2013 | Adam Homola
24 příspěvků
-
No zatim se moc nevytáhli celý event vypadá tak že člověk běhá po lokaci opravuje tabuje s šipkou k městu a zbýrá odznáčky z mrtvých uprchlíků ... kteří mimochodem neprchají od nikud, protože všichni vychzejí z jednoho portálu mezi lokacemi, jen Norni z jedné strany a char z druhé strany ...
-
Mě by spíš zajímalo, jakou formou to bude udělaný, jestli instancovaný questy, jako kampaň nebo to budou eventy anebo dungy... teď jsem GW asi měsíc nehrál a ještě ho tak týden hrát nebudu, protože mám zkouškový, takže se v tom nějak neorientuju...jestli to už začalo nebo ne a jak to poznám :-/
-
Prodam dva ucty v GW2, oba jsou cisty. Oba taky maji postavy na US serverech, protoze jsem GW2 koupil kdyz jsem zil v USA. 30 dolaru za jeden.
-
hodne nepovedené mmo, mají plus za nápad a odvahu zkusit neco nového, ale v te hre chybí motivace hrát dlouhodobe, navic ani technicke provedeni nic moc, ja to prestal hrát kvuli tomu že prakticky každy použival v dungeonech exploity, nebyl boss a nebyl dungeon kde by se nedal použít nejaky exploit
-
-
nikdo tě nenutí exploity používat, v naší guildě zásadně neprobíháme moby a bosse zabíjíme tak jak se mají zabíjet. Sice člověk v dungeonu stráví více času, ale o to větší zábava to je
-
-
Já už jsem těch MMORPG nějak přejedený. Baví mě většinou jen do té doby, než dodělám max. lvl a pak už je to pořád to samé. Takže většinou v tu dobu s hrou skončím.
Každopádně GW2 se hraje dobře. Mám tam taky samozřejmě max. lvl a dobře jsem se u hry bavil, ale už jsem ji nějaký ten měsíc nespustil. Možná až přibudou nějaké nové lvl 80 lokace. -
-
jojo, taky tak. Nejak nechapu jak me mohlo kdysi bavit prolezat neustale ty same dungy porad okola, jasne je to i lidma co s clovekem hraji, ale i tak. Nejspis to bylo tim, ze MMO bylo neco noveho a neokoukaneho.
-
-
Ta hra mě zajimá.Je tu někdo se skušeností?Jak to šlape?
-
-
Pokud bydlíš v Praze, či si schopen se do Prahy dostavit, mohl bych ti prodat svou kopii hry s účtem. Jde o pevné DVD médium. Cena: 200 Kč.
Kdyby byl zájem, napiš tu na foru a dále bych ti napsal už jen na tvůj mail. Píšu to sem, kdyby se objevilo více zájemců. Chci pouze osobní předání, aby bylo zaručeno bezproblémové předání všech náležitostí.
Hra je to dost dobrá, ale mně se nelíbí svou stylizací. Myslel jsem, že ten JRPG styl dokážu překousnout, ale nejde to. Pak mi tam vadí ještě další věci, ale to netřeba rozebírat. -
Můj názor je, že pro pohodové hraní (tzn. není potřeba u toho sedět 30 hodin denně) asi nejlepší fantasy mmo. Hra je hodně orientovaná na souboje, tedy drtivá většina úkolů je o drcení nepřátel. Obsahuje spoustu věcí, které hraní činí příjemnější a rychlejší (teleporty, není nutné lozit za postavama pro úkoly). Spousta questů se spouští "dynamicky" (= většinou v určitých intervalech/akcích hračů). Bohužel některé servery mají vylidněné zóny, takže některé group questy jsou trochu otravné (třeba bossové).
Z PvP je cítit snaha o co nejvyšší vyváženost. Není to klasické spamování nejsilěnšjích skillů, ale je potřeba u toho přemýšlet. V sPvP neexistuje výhoda lepšího vybavení (tohle je super).
Ovšem negativa: hra není (nebyla) moc dobře optimalizována. Na dvoujádrech to, myslím, pořád ještě nejde. Na grafickou kartu to moc vysoké nároky neklade (na CPU ano). Občas blbne (blblo) načítání postaviček (nevidíš soupeře, ale oni tebe jo a vesele do tebe mydlí...). První zóny se někdy zdají být vylidněné. A pak dam dali jakýsi dungeon a skoro všichni tam musej lozit... Myslím, že už tam naházeli i věci, aby lidi měli co farmit (a to tam původně nechtěli).
Ale jinak je to slušná hra. Zábava to je, zejména pokud máš s kým hrát. Mě to ovšem celkem rychle přešlo (a nevím, že by to někde v mém okolí stále hrál). Vyšlo to koncem srpna. Hrál jsem od prvního možného dne, ale od halloweenu jsem na to nešáh a smazal to. Co se s hrou za to dobu stalo, netuším...
Důvod, proč jsem na to vybod: přestalo mě to bavit - pve je, nutno říct, nuda (pořád to samé dokola - i úkoly), příběh je fajn, třeba u asur to byla z počátku sranda (fakt to bylo vtipné), ale pak jen samý "super hero stuff" blee. PvP je ve stylu battlegroundů, ale moc málo map (možná nějaké přidali, nevím). Dá se to hrát do nekonečna, ale nevim, já bych to nevydržel. *6* Taky by mohli přidat nějaký ten další herní mód *9* A taky na to, jak má být hra "sociální" a přístupná hráčům, tak obsahuje spoustu chyb - divně trhá party, když je na tom moc lidí, tak se stává, že vás ani nedá do stejné instance............Prostě to občas blbne. Svolávání lidí na úkoly je taky nic moc...... -
-
Moc diky za info
-
-
-
MMORPG nehraju a tohle je přesně ta věc, co mi tam chybí - nějaký příběh. Takže doufam, že se jim to povede :)
-
-
Nevybavuju si jeidné MMORPG, kde by nebyl příběh. Jo, už vím - Wurm Online, tam příběh snad není. Ale to je hodně jiné MMO. *3*
-
Super nápad. Ale raději bych ho viděl v singleplayerových hrách. Což sice GW2 z velké části už je, to je pravda.
Ale v MMO má být příběh pouze podklad pro to, co v tom světě hráči vytvoří a zažijí. A ne masturbační epos o tom, jak je každej hráč úžasnej a super (a o tom jak je Trahearne super, jako v GW2).
To, že někdo chce v MMO takový důraz na příběh jen ukazuje, že zapoměl/nikdy nevěděl, o čem MMO jsou. MMO totiž potřebují dobře udělané světy a jejich příběhové pozadí. A pak si příběhy dál hráči tvoří sami. Jako EVE. Má EVE příběh? Asi nějakou lore má, ale příběhy, co slyšíte jsou věci jako nedávná bitva tosíce lidí atd. A ne to, jak někdo plnil asociílně a sám v instanci jeden příběhový quest za druhým... -
-
EVE je bezesporu zajimava hra,ale rozhodne nepatri do skatuly klasicke MMO. Ta je tak jina,ze uz to snad ani vic nejde. Takze uvadet ji jako priklad-EVE nema pribeh a funguje to! ? Navic jde o hru pro minoritu(diky za to!),coz vyvojare asi prilis nezajima
Opak je pravdou. Velka cast novych MMORPG ma pribeh. Mene ci vice povedeny. Lotrem pocinaje,Secret World konce(mimochodem tam je kazdy tzv ''main quest'' takovy maly pribeh slozeny z nekolika casti). On ne kazdy ''pribeh'' musi byt o zachranovani sveta a pocitu neporazitelneho hrdiny.
V MMO hrach vzdycky byli a vzdycky budou hraci kteri pulku hry prosoluji,obcas jdou s PUGEM nebo guildou a tzv EndGame je nezajima,nebo jen okrajove. Takze podle me jsou MMO i o pribehu. Koneckoncu nikdo netvrdi ze musi jit vsechno prosolovat -
pekna uvaha, ale to by musel cely system byt nastaveny jinak = v EVE kdyz prijdes o lod, tak jsi o ni prisel, v GW2 kdyz te nekdo majzne po hlave, tak o nic nejde a muze se tam mydlit tisic hracu mezi sebou do aleluja.
-
S eve naprosto souhlasím a zajímalo by mě odkud je tvůj avatar
-
-
-
Mohlo by to být fajn, já si dneska založil novou postavu, ale lokace jsou tak prázdný, až mi z toho bylo smutno a šel jsem radši hrát KotOR *9*. Uvidíme.
-
-
Je to přeci "instancovaný", naopak když je server plný, hodí tě to na sběrný, kde většinou je jen pár dalších přebývajících. Alespoň na začátku to tak bylo.
-
-
To samozřejmě vím, ale já jsem na overflow nebyl.
Za cca 2 hodiny ve hře jsem potkal 4 lidi na high populated serveru. -
-
Beztak všichni tvrdnou v Lion's Arch a spamují chat, že chtějí do toho dungeonu. Hodně záleží na čase, ale už před nějakým měsícem byl občas problém na někoho narazit...
(High lvl zóny jsem ale neviděl, jestli jsou všichni tam a farmí materiály (?) kdoví...)
-
-
-
Heh, asi hrajeme jinou hru, kde se lognu tam je dost lidí... A je jedno jestli je to lokace pro 1 - 15 lvl nebo 70 - 80 lvl...
Samozřejmě když tam jsem v 6 ráno tak to tak slavné není, ale to většinou v žádné hře. Lidi totiž spí, pracují, mají rodiny... Takže se hraje kdy to jde a nejčastěji odpoledne / večer. -
já běhal v low lvl lokacích a lidí tam bylo hodně, možná to bude podle zalidnění serveru
-
-
Taky nevím, ještě se tam zkusím podivat večer...
-
-