Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 představují novou rasu – rostlinné sylvari
10.8.2011 | Aleš Smutný
22 příspěvků
-
No, já bych za kytku hrát teda nechtěl:-)
-
Hrál jsem jedničku a vůbec mě to nebavilo, uplně o ničem.
-
-
tak ale dvojka je uplne ine s jednotkou toho nejak vela spolocneho nema
-
-
Dufam ze games prinesie aj nejake tie rozhovory od tvorcov z gamesconu z Nemecka :)
-
GW je pravá hra typu mmrpg zábavná a neplatí se za ní 899 za měsíc abyste mohli promarnily 30 dní krátkého života v posraném outlandu z bandou vymrdaných retardovaných děcek které okupují WoW a dle uspěšnosti každotýdenních nedělních wow článků bych řekl že tady už jich je až přespříliš *10* *10* *10*
-
-
Kde si vzal, že se platí 899kč? Měsíční poplatek je pakatel, utratím víc v pátek za chlast než na jsem utrácel za WoW. Mnohem horší jsou mikrotransakce. Tam utratíš měsíčně mnohem víc.
Ve WoW vanille a TBC moc děcek nebylo... -
-
Máš pravdu, je to pakatel. Někdy podle kurzu platím 250 Kč za měsíc a když si hru předplatíš na více měsíců, tak to máš ještě levnější. Nevzal tu cenu náhodou z předražené Game karty, která je na 2 měsíce? A určitě jsou hry, kde za mikrotransakce zaplatíš mnohem víc. Ono, když chceš danou hru hrát naplno, a udržet krok s těmi, kdo si kupují různé předměty, nic jiného ti nezbývá.
-
-
to sa GW 2 netyka..iba ak by si chcel drzat krok s modnymi trendami...
-
-
GW 2 má být placena v podstatě jako offline hra ne? Zaplatíš dejme tomu 999,- a můžeš doživotně hrát zdarma. A s mikrotransakcema je to tam jak? Kupují se dejme tomu jen kosmetické blbosti, měnění účesů a tak, nebo tam nejsou vůbec?
-
-
-
-
o rpg bych docela zapochyboval :) ale mas pravdu, ze pokud v soucasne dobe je rpg i wow, tak gw taky :D mesicni poplatky sou celkem fajn odradi aspon cast tech deti, ale chtelo by to je zvysit, nebo udelat jeste neco co by i ty ostatni odradilo od hrani. moje zkusenosti z gw jsou jeste vice decek, jak ve wow. muj nazor mmo 18+ . brutalita, sex ve hrach maji na detske "mysleni" daleko mensi vliv, jak virtualni svety s vlastni ekonomikou. clanky o wow tu sou a budou dokud wowko bude hrat x milionu lidi (deti :D ) myslim, ze se to da prezit a mit blizzard na sve strane taky neni urcite pro tiscali.games spatne :)
-
Zas tak daleko od pravdy není :-) Jednička byla jediné MMORPG, které mě kdy bavilo...
-
Zkus skotský střiky, prej na hysterii docela pomáhaj *3* *1*
-
-
Zatímco ty neplánované hysterii spíše vyvolávají... (paneláková sprcha) *1*
-
-
Máme to ale dneska náladičku.
-
-
Doufám že tuhle hru neposerou. Ale stejně budu hrát za člověka.
-
-
Další tfuj :D
Beru asury, jsou mi podobní (taky jsem krásnej a urostlej *1* ) -
Tfuj :D
Já budu hrát jednoznačně za charra páč je obdivuju už od prvního dílu.
-
-
Konecne mmorpg, ktery by me mohlo odlakat ze sveta Lineage II. *4*
-
Konečně něco nového, krásná rasa... Tak jak se od skušenosti s World of warcraft snažím mmorpg hrám za každou cenu vyhýbat tak silně uvažuji o tom že dám guild wars 2 šanci už jen kvůli téhle rase...
-
-
:D dava smysl kazdopadne
-
-
Na'vi?? Filozoficky...
-
Proč tu neni video?
http://www.youtube.com/watch?v=vNJVYf8PCHE&feature=player_embedded