Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle asi nebude na PC, co?
    • Tys asi nečetl článek, co?
  • Pro ty, co tu zmiňujou Rocksmith - ale no tak. RS je výuková hra na reálnou kytaru. GH apod. jsou prostě hry jen pro zábavu, ne výuku. Prostě pro toho, kdo si chce zablbnout s "kytarou" v ruce a nemá čas ani chuť se učit na opravdovou kytaru. Všechno hned tak neodsuzujte (sám mám RS2014 a GH apod. mi neimponuje, ale jeho zaměření chápu). Je to jako kdybyste srovnávali hrušky ... a bazalku :).
    • Asharak
      Ve výsledku se budou smát oba dva hráči, jak nezvládají mačkat/drnkat to co právě mají. (než se trochu zorientují) Už má všechno vyzkoušené taky :P Nejde o to je srovnávat do detailů. + u RS jsou arkády, což jí dává nový a taky dost zábavný rozměr *3*

Ale, spíš otázka jestli půjde hrát GHL jako GH taky na klávesnici nebo bude potřeba právě pl. kytara?
      edit: jo valstně, leda by šel switch na klávesnici ke konzoli :( :D
  • JezboX
    Ou maj gát. Ou gát. Casual players 3 tlačítka a hardcore profi players dokonce 6. Že já hlupec si ten Rocksmith vůbec kupoval. Kdybych to byl býval věděl. A to mi ta Pantera už začínala celkem jít.
    • mx0r
      Zopakujem to tu po niekolky krat... porovnavat GH a RS je absolutny nezmysel, ide o dve uplne rozdielne hry a pristupy a hlavne pristupnost pre casual hracov je uplne inde. Na party sa ti nikto ucit hrat na gitare nebude, ludia sa chcu zabavit. Bohuzial, elektrika na mna smutne pozera v pracovni z podstavca, lebo nemam cas sa tomu systematicky venovat, GH si sem tam zahrame s priatelkou aj z dlhej chvile... takze ja sa osobne na novy GH urcite tesim.
    • Taky lituju, pro začátečníka Rocksmith fakt není dobrá volba, ale Pantera mi už taky jde :)
      • Asharak
        Naopak, pro začátečníka je Rocksmith nejlepší volba :) Teda záleží v čem to má být.

Jak pro možnost pomalého postupu u normálního hraní, tak k vůli těm super tutoríálům :3 Za měsíc už mi to jde celkem dobře, z mého pohledu *1*
        • No nevím, problém rocksmithu je, že hraješ spíš podle očí a ne podle uší.
        • JezboX
          Jo Rocksmith 2014 už se dá považovat jako ucházející nástroj pro samouky. První RS byl někde na půl cesty. Kdyby ještě dodali možnost projet si tabulaturu jako v GuitarPro tak bych si chrochtal blahem. Strašně mě s€re jak se postupně navyšuje počet tónů co musí člověk zahrát. To co z tabulatury pochopím hned i s délkou tónů, mi RS nesmyslně kouskuje. Nebo se mi stává, že hraju riffy co po mně RS ještě nechce.
          • Asharak
            Z0% na 7,4% po 100% je opruz no :D projetí mi bude trvat tak na po15-té než to bude alespoň na 80% obtížnosti :/ zlatý RRepeater :3 Chtělo by to nějakou zpětnou vazbu s tutoriály. :(

V GH je pak zase problém všeho akorát bez všech možných 5-ti, což mě štvalo taky, protože bych radši jel všech 5 jen s menším počtem chordů :/
            • Obtížnost v Rocksmisth si můžete pro celej song zvednout na 100% pomocí Riff Repeateru
    • No, mluvíš mi z duše. Ale ber to tak, že tohle není hra pro muzikanty, ale spíš taková party blbůstka, kterou si zahrajete po pár pivech i s kamarádem, co nikdy v rukách kytaru nedržel.
  • Robotron3
    No uplně realisticky to nevypadá, protože když hrajete na koncertě, tak vám světla tak svítí do xichtu, že vidíte tak maximálně lidi pár metrů pod sebou, nebo spíš vůbec :)
    • Jak jsi se vyrovnal se ztrátou OnLive?
    • x_ander
      Sice máš recht, ale ve hře by to asi moc atraktivně nevypadalo *1*
    • JezboX
      Jo zvukař kterej chce člověka upíct reflektorama když je venku 30° je k nezaplacení *1* Pak by to chtělo ještě vypadávající odposlechy a ožralý spoluhráče *5*
  • Asharak
    Meeeeeeh. Sice jsem GH na kytaru nikdy nehrál, klávesnice mi byla milejší i připadala zábavnější. Každopádně jsem zkončil u Rocksmithu a už bych to neměnil. :3

Ale nevypadá to špatně no (konc.). EA sází jako vždy na zážitek okolo hraní což zní 'fajně'. ^^
    • Nebylo nad to klávesnici uchopit jako kytaru, kabel si přehodit místo popruhu přes rameno a mačkat jak o život.
      • Asharak
        Přesně tak :3 pak sem ale měl G800 of A4tech a už to moc nešlo s takým heblem... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit