Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brbci *16* *10*
  • http://your-role.webnode.cz/ *5*
    • ma reklamu *12*
    • coto je společny neni
    • A co má tohle společnýho s článkem?
      • MoravaGeorge
        Nic, jen se chce zviditelnit.... pouhá tepetáž
  • Asi trochu odbočím, ale je třeba si uvědomit že celá situace momentálně ve světě (byť někomu příjde že je vše jak má být) je způsobena právě korporacema... V některých zemích lidi nemají co jíst v Africe je to skoro celej kontinent, hlavně že my v "CIVILIZOVANÉM" světě se máme dobře. Dokonce natolik že ještě ukápne slza nad tím že ten ubohý MS, kterej má nechutný tržby přišel o pár drobnejch :D V zavyslosti na tom že jim někdo narušil tu mašinu na prachy. Podvod jako podvod, to ano.... ale........
    Asi jsem se nechal trochu unýst, nicméně nikdy mě nepřestane fascinovat jak ověčky ze stáda zobajícího zruky jedné či druhé megalomanské společnosti a z radostí utrácející peníze za jejich výrobky ještě projevují tímhle směrem "litost" ...
    • A vis na kterem kontinente je nejurodnejsi puda na zemi? V africe. Jenze cernosi nejsou nauceni makat, to je cely problem. Krome toho jsou rasisti a prakticky tam zlikvidovali bile farmare. Tenhle problem nevyresis tak, ze v zapadni civilizaci zacnes za normalni okradat bohate. Leda bys to chtel resit zpusobem, ze klesneme na africkou uroven. To by pak byl ten spravny pristup, neplatit za cizi praci je prima cesta k tomuto stavu.
      • A k čemu ti je urodná země, když ju nemáš čím zalévat?
    • Spades
      Ja ten clanek beru jako velke Nelsonovske CHACHA smerem k Macro$ocu a hned po tom co dopisu tenhle clanek si zajdu na piratebay a stahnu Halo Reach :)
      • MoravaGeorge
        přeji příjemný Ban a až pak uslyšiší chachá, bude to směrem od MS
    • MoravaGeorge
      To už je toková tradice, glorifikovat dacany, kteří šli proti molochovi.
      Ve středu jsem si koupil nějaké ms body a stáhl si dlc do Fable 3 a pár her. Pozraď mi tím jsem taky přispěl k ničení světa?
      Navíc bývalí šéf MS je velký filantrop, který se aktuálně věnuje charitě, na kterou posílá nemalé částky.
      A ještě jedna poznámka: kraď, lži a podváděj tím zaručeně docílíš světové rovnováhy.
      • Chce to být méně naivní a hloupý, pokud se člověk trochu zajímá a nenechá se oblbovat kecy o tom jací jsou tihle miliardáři filantropové, tak zjistíš, že ty prachy tečou do projektů, který se zabývají redukcí populace, hlavně třetího světa, plánovaným rodičovstvím atd. ve zkratce řečeno - eugenika, která v USA frčela na začátku 20. století a nacisti jí převzali viz jejich nadčlověk, samotnej Gates má na kontě výroky o tom, že je potřeba zredukovat populaci, stejně jako Rockefellerové a další "filantropové", je fakt hodně naivní si myslet, že Gates ty prachy posílá, aby se černoušci měli dobře a měli co papat, už jen proto, že to teče skrze nadaci manželů Gatesových, takže to maji pod kontrolou, zkus si o tom něco najít, oni se o tom tihle zmr*i ani moc netají viz veřejný výroky "Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we lower that by perhaps 10 or 15 percent."

Chce to trochu otevřít oči a nevěřit všemu co se v médiíích o těhlech lidech píše, už jen to, že takový majetek se skutečně poctivě vydělat nedá dává tušit, že s jejich charakterem to neni zrovna slavný, o tom jak Blil k penězům přišel už bylo snad taky napsáno víc než dost a o těch dalších lidumilech taky.
      • Taky utracim za MS points i za body :) Mas samozrejme pravdu Bill Gates vynakladal opravdu hrozne moc na charitu a to nelze zpochybnit... Jen bych to tak nenafukoval a nedalal z techto veci takove halo... Kdyz jde ve skutecnosi jen o formalitu.. Nekradu, nelzu a uz vubec si nemyslim ze kdybych to delal ze tim zmenim svet k lepsimu, ktery se stejne dokud vsem nepotece dobot nezmeni. Doslovne vzato ti opravdu nemam jak argumentovat. *12*
        Ale za jednim si stojim, pokud je system sam o sobe spatny, vyhrava ten co snim vydrbe.
        • MoravaGeorge
          A to je právě ta chyba, Imho, nechápu co vyhrává člověk, který ojebe systém. V globálu, pokud vznikne nějaké škoda, byť nadnárodní korporaci, podílí se na tom defakto všichni.
          Nebo ještě jinak, špatný je systém, ale jinými slovy odrbat špatný systém je dobré? Kde je tedy tvá hranice morálky? Co je tedy zprávné v rámci špatného systému?
          • Hranice moralky je jen relativni pojem. Takova hranice musi byt v kazdem znas. Myslis ze tento unik penez patrici MS bude znamenat v globale zvyseni cen MS points nebo her pro zbytek uzivatelu? To urcite ne.
            Takze v podstate vyhra znamena nejakyho kastana ktery ziskal oklikou body za ktery si koupil napr. pridavek pro Fable jako ty a smeje se tomu ze ho ma zadarmo. Thats all.
            Clovek, ktery chce pracovat ale nema kde, utika pres hranice do zeme kde to "ackoliv nelegalne" lze. Dela to jen pro to aby se uzivil... Tyhle veci se nedaji bagatelizovat. Kazdy znas musi sam vedet co je dobre a co je spatne. Jestli jistym krokem nekomu opravdu ublizi nebo ne. A samozrejme se nic nezlepsi kdyz vsichni zacnou nelegalne podelavat system... Stejne tak jako se nikdy nikdo neshodne bude li se kazdy chytat kazdeho sluvka dopuntiku :)
            • MoravaGeorge
              jo udeřil si hřebíček na hlavičku více méně. Nad MS nepláču, ale zároveň si nemyslím, že je to zprávné.
        • Za MS points a body :_D - * Za MS points a arcady samozrejme. *7*
    • no to si teda pekne odbocil :)) na zamyslenie to je, ale treba si uvedomit ze vzdy to tak bude... proste velka ryba zere malu... my sa mame preto tak dobre ze nieco preto robime, ze makame 10h denne jak idioti... holt keby som sedel na riti, robil deti a natrcal ruku aby mi svet pomohol tak sa nikdy nebudem mat dobre... myslim ze vo vacsine si za to mozu sami - vid africky diktatori...
      kazdopadne aby som nebol offtopic, tak myslim ze MS to bolet nebude aj ked je to iba sprosta kradez.
      • Asi mas pravdu... *4* Tyhle "problemy" me ale neprestanou udivovat :)
  • M$ tohle ani nezabolelo *1* Nezbývá jen pogratulovat klučinům hackerům a těm kdo si za body užívají zábavy. *12*
  • xMort
    Je to opravdu z kartiček? Den nebo dva zpátky jsem četl, že používali nějakou stránku, která dávala 140 MS pointů za vyplnění dotazníku a bombradovali jí skriptem a pak zkoušeli kódy.
    • jo tohle jsem četl taky... a bylo to přímo tady na games, v bleskovkách
      • Já teda měl zahraniční zdroj, když ta informace byla nějaký 2 hodiny stará, a tam bylo psaný něco v tom stylu, že za vyplnění dotazníku dostali kartičku s kodem na 160 MS a ten pak nasledně zadali někam na web.
  • Tohle už není jenom případ,kdy se někdo nabourá do systému,aby upozornil na jeho slabiny.Toto je sprostá krádež a doufám,že půjdou do chládku.
  • jen at ty konzole vyhladi
    • Už aby někdo vyhladil toho chytráka Nevim.
      • To není tak snadný, často mění jména :D
    • MoravaGeorge
      Takhle asi těžko....
  • Ti chytří hackeři si to hacknou a sbíraj body v malym množství, aby se na to nepřišlo.. :)
    • Ataker
      A stejně se na to příjde :D
  • MoravaGeorge
    Kam se hrabe Geohot, to se nedá srovnávat *1* (pro neznalé paravfáze Cimermana) a teď vážně:
    Je to podvod jako každý jiný, ale zase je otázka, jaká přesně vzniká újma microsoftu a za duhé, zda po zhodnocení situace budu muset MS předělat systém MS bodů, aby se situace neopakovala
    • Core
      Já bych nejdříve nastudoval jak se jméno páně Cimrmana vůbec píše, než jej budu citovat, hm?! *12*
      • MoravaGeorge
        *12* *12* *12* to jsi mě fak dostal odcházím spáchat sebevrždu (ironie)

to musí bejt celkem těžký, žít celí život s pomyšlením, že ty a zase jenom ty umíš psát vždy a všude všechno zprávně.
        • Mně by se zase žilo těžko s tím, kdybych psal celÍ život *3*
    • xMort
      Újma jim vzniká tak, že ti lidé budou ty kódy prodávat, nebudou si je nechávat pro sebe. Tj. spousta lidí nakoupí (nevědomky) od hackerů místo Microsoftu.
      • posila
        Platnost tech kodu je davno zrusena. Takze kdo ten kod nestihl pouzit v prubehu jednoho nebo dvou dnu, nez MS prisel na to, co se deje, uz je mu k nicemu.
    • "Kam se hrabe Bitner to se neda srovnat"
  • Taky jste mohli dát vědět o týden dříve :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit