Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=DCrL76vGpNA
  • http://www.youtube.com/watch?v=vqL5eu8DOgI&feature=relmfu
    • http://www.youtube.com/watch?v=vqL5eu8DOgI&feature;=relmfu
  • tak sorry ale tohle je jaka demence? Rozkliknem si diskusiu a trepete tu o vowku a flame ze pisu o hallowene. K TSW tu je snad len jeden koment...

    Pre mna bol clanok celkom zaujmavy kedze som sa dozvedel, ze mozem dostat dake itemy tak rozmyslam ci si reaktivujem akount.
    Ked vas to nezajima tak to necitajte, rovnako ako s wow. Chodia sem aj ludia co sem idu raz za tyzden a precitaju si clanky ktore ich zaujmu, a ked vidim 5clankov o wow or hallowene co ma nazajima tak na to neklikam.
  • *clap* *clap* *clap* tleskám, ještě info o Halloweenu v Guild Wars 2 a Teře a máme vymalováno (v tomto případě bych doporučil tématicky čerstvou krví).
  • Hloupej svátek, hloupé země, která je plná hloupejch lidí.... co dodat jiného *3*
    • Zato v ČR genialita přímo kvete...
    • Proč nemáš rád Brity?
    • A co je tvůj příspěvek? Záblesk geniality? Projev inteligentního člověka? *7*
  • walltar
    OMG další članek o halloweenu ve hře? To si tady z lidí dělate pr*el ne? Všichni tu chcou číst bomba články a tady samej Halloween wodpad. Ten halloween mě totálně nezajímá a proto ten článek ani nebudu číst, ale už z nadpisu vím, že je to strasněj wodpad s nulovou informační hodnotou ... určitě to psal wowfan, ale bojí se pod to podepsat, protože je to wodpad jak ostatní články z wowfanu, který sem taky nečetl a vůbec mě nezajímají. A pokud se tady nechcete zažít podobat bonuswebu taky už o haloweenu nepište!
  • cumpi3
    Jste si naběhli tím článkem o Halloweenu ve WOW...po té bouřlivé diskuzi teď budete muset psát o každém Halloweenu v každé MMMO *1*
    • sleepless
      Nevím, jak jsme si naběhli, ale nechám si to rád vysvětlit. Že pár stále stejných vtipálků něco brebtá pod každým WoW článkem? Ono to někoho to zajímá? :)
      • cumpi3
        snažil jsem se to psát s nadsázkou, což zřejmě nevyznělo *4*
      • MickeyMutant
        To máte ten feedback, jak se pořád ptáte, co se nám líbí a nelíbí, abyste se mohli zlepšovat*3*
        • sleepless
          To je právě ten věčný omyl. Nadávání několika stále stejných lidí není feedback, který nám a ve výsledku celému webu v něčem pomůže. Potřebujeme vědět, co by si čtenář konkrétně přál, nebo by zlepšil, a jak podle něj. Takový feedback si necháme prohnat hlavou. Hulákání o tom, že tohle a tohle je na nic bez uvedení důvodů je nám prostě k ničemu. Takový feedback jde jedním okem tam a druhým ven, protože nemá hodnotu.
          • Kronoss1
            Sice očekávám, že mi spousta lidí vytkne, že sem vůbec píšu, ale když tu jste ..

            Já jsem vám důvody vždycky psal. Ten váš Haloween s jedním L byla jen poslední kapka, o čemž svědčí i můj 1. příspěvek tam, který měl asi 46 plusů. To, že většina článků z WoWFanu postrádá jakýkoli smysl a nějakou informační hodnotu je pro vás malý důvod? Já myslel, že o informační hodnotu jde novinářům především. Asharak další důvody velice dobře zformuloval pode mnou, a tak je zde nechci opakovat.

            Tedy zamyslíme se nad tou informační hodnotou. Já chápu, že píšete o věcech, které vám přijdou zajímavé, ale Halloween je snad v každém MMO snad každý rok a opakuje se to už hodně dlouhou dobu. Nechápu, proč píšete o věci, která u nás nemá žádný význam, žádnou tradici a žádné opodstatnění. Zajímavé by bylo, kdyby třeba ve WoWku nebo jiném MMO byl český svátek Dušičky přímo s tímto názvem. Ptáte se, co čtenáři chtějí? Čtenáři chtějí smysluplné informativní články (kterých je většina zde), které nevypadají jako investigativní reportáž TV NOVA s vodou v zimě. Lidem také vadí, že je to každý víkend. Nejsem si jist, ale souhrny z ABCgames tu jsou ob týden? Já jsem vám už dříve psal, ať máte o víkendu tzv. okénko do světa MMO, kde můžete shrnout nejdůležitější události buď všech MMO, anebo každý víkend si vzít 1 MMO a o něm napsat článek. Ať to píše Karel, ten se o MMO zajímá a já si rád přečtu jeho článek.

            Tady máte feedback. Co víc chcete? Já jsem se zařekl, že pod článek z WoWFanu už nenapíšu a to hodlám dodržet, takže mé držkování každý víkend neuvidíte. Hlavně ze sebe nedělejte TV Novu, protože pak skončíte jako BonusWeb a pak tu nebude jediný dobrý ČESKÝ herní web. Na Eurogamer nechodím, protože je tam cenzura a jakákoli kritika je tam tabu. Díky.
            • Kronoss1
              Tak to promiň, já myslel, že to bylo na mě, jen tak na okraj.
            • Já se taky nebavím o tvé reakci, ale o The Secret World obecně. Jen tak na okraj. :)
            • A o to například jde *4* 31. ještě není, tak je čas sepsat článek o Halloweenu ve hrách, třeba *4* "A v-v-v, vo tom to je!"
            • Kronoss1
              Já se nebavím zrovna o tomto článku, ale obecně. Jen tak na okraj.
            • Nevím, no, ale Halloween je v The Secret World každý rok první rok. :) Jen poznámka na okraj, proč mě to třeba zaujalo. Rád se podívám, jak to vypadá jinde. :)
          • Tak teda něco k WoW (hlavně ke dvoum, předchozí a před předchozí nebo který to byl pokud tu ještě je) článkům. Ale taky se chci omluvit, že jsem opomněl důvod v minulém, ale vypích jsem to v tom před před nebo kolikátém (ctrl+c, ctrl+v článku). A snad napsal trochu hnusnou reakci :-[.
            1. By bylo super, kdyby text článku nebyl okopírovaný ze zdroje, teda né víc jak odstavec, ale byl podložen spíše vlastním textem a odkazy.
            2. Měly články charakter odkazů s vlastními názory, nebo jen popisy oč jde a odkazy, a podobně. Prostě jako ty články bývaly předtímto. Asi to píše někdo nový, což?
            3. Obsah článků by měl být správně formulovaný a cílený. Měl by obsahovat informace, hodnotné pro lidi, co danou odkazovanou stránku nenavštěvují, jež se o hru zajímají jen zběžně, kteří o ní ví jen velmi málo nebo nic, ale zajímají je MMO.
            4. Bylo by sem tam dobré do článku přidat srovnání nových věcí s ostatními MMO tituly, ale tohle je asi mimo mísu, když je to reklama pro jednu hru.
            Protože takhle to jen odpudí, když bude téma článku pro hráče, kteří to nejspíš stejně dávno vědí... Hlavně stylem, který je určený spíš pro fanoušky než váš herní portál. Rád se dozvím něco nového o WoW, formou odkazů klidně, ale né takhle.

            Sorry za off-topic.
            • MickeyMutant
              sleepless: "A jejich čtenost naznačuje, že na Games chodí spousta lidí, které to zajímá..."

              Jejich čtenost naznačuje, že se lidi rádi pobavěj. Rozhoduje podle mě právě ten wtf faktor. Uvidím článek o WoW, řeknu si "to bude zase něco" a rozkliku. Jestli je to pro Games dostačující, tak potom ok. V tom případě ale zařazujte víc článků o pirátství a cosplay speciálů. To je stejná kategorie. A souhrny z ABC games nevadí proto, že se na rozdíl od WoWfanu týkají velkého množství her, kde si každý třeba něco najde.
            • Fajn, to beru, ale jednak, kopírovat obsah na který odkazuje autor ve článku je hloupé, a pak odkazovat na téma, který je vypiplané právě pro fanstránku dané hry se prostě na "obecnější" web nehodí. Když už, tak odkaz, ale zkopírování takového podrobného textu není vzhledem k reklamnímu tématu ideální. Klidně něco jiného, ale na tohle si prosím dát pozor, páč to nějak odpuzuje. Teda alespoň pár lidí, co to rozumně okomentovali.

              A když není čas psát obsáhlejší/kreativnější každotýdenní "článek", tak bohatě stačí jeden odstavec s odkazy a obrázkem.
              Všechno to ale vztahuji jen ke dvěma článkům, né ke všem, čtu si to rád, ale tyhle podslední prostě... bah! Každopádně je to jen můj názor.
            • sleepless
              No, tomuhle říkám jasně formulovaný názor. Díky. Samozřejmě, že ohlasy na WoWfan články řešíme pořád, ale jen pro info - i když byly u některých článků vypnuté komentáře, tak jejich čtenost zdaleka převýšila obvyklý argument z diskuse, že to nikoho nezajímá. Naopak, zájem o to je a nesmí se zapomínat, že tyhle články jsou přiznané promo na WoWfan jako de facto součást Games. Třeba souhrny z ABCgames nikomu nevadí a já se samozřejmě zamýšlím proč? Že by opravdu šlo jen o to, že jde o WoWko? Chtě nechtě mi to z toho leze jako jasný závěr. Pokud jde o formu těch článků, tak podobu okomentovaných odkazů měly jen párkrát, protože to je jaksi časově dost náročné a hlavně hraje roli ten faktor, že nikdo z redakce WoWku moc neholduje, takže nemůže nic moc logicky komentovat, nebo to prokládat vlastním názorem. Jinak články v 99 % procent připravuju já (ten poslední výjimečně ne) a vždy se snažím vybrat něco, co není zas až tak výlučně hardcore. A jejich čtenost naznačuje, že na Games chodí spousta lidí, které to zajímá...
          • MickeyMutant
            S tím feedbackem to bylo samozřejmě jen takové drobné rýpnutí, ale je fakt, že v situaci, kdy se pod nějakým článkem objeví větší množství nespokojených čtenářů, bych možná občas zauvažoval, jestli něco není špatně na mém konci internetu. Výtky tam padly celkem konkrétní - taková marginální záležitost, jako je pravidelné slavení svátku v MMO, určitě nestojí za samostatný článek a zasložila by si maximálně bleskovku. Chápu, že WoW přitahuje trolení jako mucholapka vlasy, ale to, že se tady jedná spíš o sportovní trolling, nemusí nutně znamenat, že pro něj neexistuje logický důvod.
    • MMMO? *2* Mega Massive Multiplayer? :D
      • cumpi3
        ne, prostě FAIL *1*
  • Halloween je pohansky sviatok, kresťania si v tomto období pripomínajú iný veľký sviatok. Takže by ste sa mali trochu zobudiť.
    • walltar
      A koho zajímají nějací černoprdelníci?
      • Kronoss1
        Asi tak. Na druhou stranu pravdou je, že u nás jsou Dušičky. Sice je taky neřeším, ale pořád lepší Dušičky než dýně.
    • Máš pravdu, je to pohanský svátek, stejně jako vánoce...
    • Nechci rozjizdet nabozensky flamewar na hernim serveru, ale uvedom si, ze krestanstvi dnes uz spuste lidi nic nerika a to cislo kazdym rokem roste.

      Je pravda ze Halloween je americky svatek a u nas nema tradici, ale Funcom ho ve hrach slavi (aspon v Anarchy Online to bylo kazdy rok). A jelikoz zdejsi redakce informuje o updatech v MMO hrach, prijde mi logicke ze o tom napisou bez ohledu na vyznani.
      • Křesťanství jako takové možná ne, ale tradice je tradice. Pořád se slaví Vánoce, Velikonoce atd. Může se to popírat jak chce, ale západní a evropská kultura je křesťanstvím tak prosáklá, že i když v Boha nevěříš, nevyhneš se jeho tradici.
        • Stejne jako tyto dnes krestanske svatky vychazi z puvodne pohanskych zvyku, ktere si cirkev jenom prizpusobila podle sebe. Ale to je na jinou diskuzi. Kazdopadne vanoce v TSW urcite budou taky ;-)
    • bohužel Dušičky neprodávaj tak dobře, na pár svíčkách a věncích nikdo nikdy nevydělal, zato miliardy živejch i plastovejch dýní, kostlivců, kravin okolo, to je žrádlo ;)

      nicméně ve hrách mi to nevadí...
      • Dušičky - Vzpomínka na zesnulé, slaví v určité formě celá křesťanská Evropa (možná i mimo ni,ale to bych kecal), to ti nestačí? :)
  • Ehm, budete nás informovat o všech takovýchto eventech, ve všech hrách? Protože jestli ano, měli by jste přidat nový tag "Halloween" a rovnou aj možnost filtrace. *7*
    • MickeyMutant
      Už se těším na prosinec, tam se sejde Mikuláš, Santa Klaus, Ježíšek a Nibiru.
    • sleepless
      Ne, budeme vás informovat, jen když to nám přijde zajímavé. :)
      • Dobře, dobře. Takže jestli to chápu správně, tak článek o svátku ve Wowku byl, protože Games Fanatics a tento článek zase proto, že je sváteční quest v SW zajímavý? Nechápejte mě špatně, mizející kočky jsou určitě zajímavé z obecného hlediska ale v rámci SW je to myslím standard, takovéto investigativní úkoly, to je výsada celého SW.
      • Když čtu ty komentáře tak mám kolikrát strach, že Vás to v redakci jednou přestane bavit. Fakt Vás obdivuju, že dokážete najít motivaci k psaní článku, když se často dočkáte jen hateu. Prosím, vydržte. Jsou čtenáři, kteří si Vaší práce cení!
        PS: Secret World hraju a i když o tomto eventu vím z jiných zdrojů, myslím, že by info o něm na Games nemělo chybět, takže nemám problém...
        • Nemůže je to přestat bavit, živí se tím. *3*
  • Keyz
    To je svátek stejně :)
    Kdyby slavili něco důležitého.Například konec 2. světové války.Alespoň by si lidí osvěžili důležité události.
    • když oni mají úchylku na ty převleky... takhle by těch variant převleků moc nebylo, jen samý vojsko nebo diktátoři :D
      • walltar
        No ještě by ses mohl převlíknout za atomovku ...
        • Je fakt, že jsem takovej "fat man" :3
      • Hm vzpomněl jsem si na "Oblékat se do školy jako Hitler není správné." *1* Ale takovej event ulov si svýho Hitlera by byl fajne.
        • Keyz
          Hlavně pro německé hráče *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit