Přejít na výpis diskuzí
Halo 4 bude o Master Chiefovi, Cortaně a Forerunnerech
10.4.2012 | Aleš Smutný
21 příspěvků
-
Modré kozy! Kupujem!
-
Natahované jako nudle u nosu ..... vlastně důvod proč si zastřílet s Master Chiefem ani příběh nepotřebuje .
-
-
Stejne tak,jako 99% vsech velkych hernich serii.Argument jako noha.
-
Áno, inteligentí klučina, který viděl Halo z vlaku a na hlavě měl pytel.
-
-
mrzi me ze to neni na pc hral jsem 1-2 a chiefa jsem si oblibil byla to jedna z mala fps her co jsem dohral vickrat nez jednou hodne se mi libilo pribehove pozadi
-
-
Trochu nechápu tuhle politiku, sice vlastním obě konzole, ale stejně mi nejde do hlavy, proč třeba právě halo není současně na Xboxu i na PC. Microsoft chce prosadit prodeje xboxu, ale to snad i nových PC s OS win 7 a 8 ne?
-
-
Tahle jejich politka ve mě jenom zabila chuť na hry. Jedničku jsem si taky moc užil. Když si vezmu, co z komerčních her jsem v poslední době koupil, tak je to portal2,RO2, MoW:AS, Wargames a už mám betu Carrier Commandu. EA, Mrkvosoft, Activision a další už mi můžou vlízt na záda. I kdyby udělali kvaitní hru, už si od nich nic nekoupim. Peníze se daj investovat rozumějc. A proto, at žije elektronická distribuce (právě jako u Carrier Commanderu). Zaplatíš, stáhneš rovnou z jejich stránek, obdržíš e-mailem CD-key. Hotovo.
-
njn tak nejake exkluzivni znacky asi chteji xboxu nechat
-
-
-
Jeden z důvodů vlastnit XBox:)
-
-
Ne, spolu s Gears of War JEDINEJ duvod vlastnit xbox. Myslim ze na PS3 jsou lepsi hry nez na xbox. Alespon se mi to tak zda v poslední době.
-
-
Jn Gears of War mam origo na PC(co-op s kamosema mrda :D) a nechapu Epicy ze kvuli pirateni na PC (mrkvsoft) nevydali GOW2 nejvetsi FAIL ja bych jim ty prachy dal. *5*
-
-
treba 20 mega aby to pro ne bylo rentabilni ?
-
-
PS3 ani zadarmo....:) Nejenom že přísup Sony jako firmy je naprosto tragický, ale nevím o moc titulech, kvůli kterých bych si pořídil PS3 a ne XBox. Navíc takový Kinect je u Xbox 100krát lepší řešení než u PS3. To byl další z důvodů, proč ho mám. Na druhou stranu PS3 vypadá lépe, má už v sobě zabudovanou Blueray mechaniku a je o něco výkonější.
-
-
Tohle být na kinect, neváhám a kupuju :) http://www.youtube.com/watch?v=AEUULIs_UWE
-
-
loool to bylo dobry :D
-
-
Tak se pochlub co za pecky na kinectu hrajes? .) A pristup jak Sony tak Microsoftu je prostej – make money.
-
-
no já jako xboxista taky skuhrám nad tím ze si kvuli god of war,uncharted, killzone, resistance, littlebigplanet, heavy rainu atd. budu muset (chte nechte) koupit ps3. ale rici, tahle konzole ma lepsi exkluzivity nez druha nejde...to je o osobnich preferencich
-
-
trpel jsem jak pes kolego... ale dnes diky Uncharted, InFamous a Heavy Rain jsem novy clovek.. clovek, ktery pokud ho to bavi musi investovat... nejaky predsudky nebo skatulkovani je o hovne.. na prd je fakt, ze SONY ty znacky proste nepusti a ma jich zatracene dost
-
to mas asi pravdu no, kazdje hodnotime subjektivne podle toho co chceme, ale precejen tech exkluzivitek a kvalitnich je vic na to PS3. Nvm mam PC takze jen hadam podle toho co uz znam na PS3 a xbox. Ale xbox bych si nekoupil asi.
-
-
-
Přesně tak, vercajku. Už se těším tenhle nový díl!
-
-
Nevíš, jestli náhodou nevychází i u nás ta edice Halo, co v UK? Jsou tam všechny dosavadní díli v luxusní edici za 1899 cca.
-
-