Přejít na výpis diskuzí
Halo z E3 nemusí být Halo 5 aneb zmatky kolem Master Chiefa
26.6.2013 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Kvůli Halo jsem si koupil letos na začátku roku Xbox. Postupně jsem projel Halo: CE Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, a nakonec (znovu, protože jsem to už hrál jednou loni) Halo: Reach. Nejtěžší bylo překvapivě to první, přestože jsem to hrál na nižší obtížnost než ten zbytek.
Halo: Reach a možná ještě víc překvapivě Halo 3: ODST považuji za jednu z nejlepších stříleček (globálně, protože na Xboxu jsem jich moc nehrál :)) a poté, co jsem z mizerných repráků v monitoru přešel na kvalitní sluchátka přes Dolby, tak i za audovizuální zážitek. Hudba v H3: ODST i zvuky jsou téměř filmové a občas jsem se přistihl, že jsem se zastavil jen abych si to vychutnal. Nemluvě o tom, co vlastně dělá tu hru tak dobrou, ale o tom jsme už diskutovali jinde.
Teď už mi zbývá jen Halo 4. -
-
Pokud Halo v necem opravdu exceluje, tak je to hudba a atmosfera.
K Halo jsem se dostal az par let po vydani a to skrze PC verzi prvniho dilu a prestoze jsem mel v te dobe uz odehrano nemalo pc fps a graficky uz to moc oslnit nedokazalo, tak Halo me opravdu chytlo a i pres nektere chyby me ta hra opravdu bavila. Na nejtezsi obtiznost je to tak trochu jina hra, nez na ty lehci obtiznosti.
Vazne nechapu tu nenavist k Halo. Neni to sice nejlepsi fps pod sluncem, ale rozhodne ma sve kvality a pokud cloveku sedne arkadovejsi pojeti, tak jde o velmi solidni zalezitost. -
-
Taky jsem hrál kdysi dávno první díl Halo na PC, nedohrál jsem to a smazal. Do teď si pamatuju tu pasáž s neustále se opakují lokací, pak dveře a znovu to samé, celkově nemastná neslaná hra, tak nevím, co tak všichni šíleli kolem dalších dílů, pro mě mrtvá značka.
-
-
-
Já mám Halo sérii rád. Kvůli ní mám také Xbox. Není to kdoví jaká super hra. Graficky taky nevyniká, AI nepřátel neoslní, prostě taková "tuctovka". Ale mám rád ten svět a Chiefa:) Je to taková sympatická FPS pro mě.
-
Master Chef bude v novem dile mit misto uniformy pytel od brambor? Genialni *1*
-
Zdaleka ne tak overrated jako bíbr.
-
-
Náhodou, jaké jsem o halu slýchal legendy, když se to pak z xboxu dostalo na PC a hrál jsem to, tak jsem si říkal, že lidi co to glorifikují snad hrály předtím doom 2 a pak až tohle. Existují lepší střílečky a to dokonce i na konzole. Jsou hry, které by mě přiměly si konzoli koupit, ale zrovna série halo to není...
-
-
No vidíš, to já když si poprvé na PC zahrál port Halo z konzolí, tak jsem se blažeností málem roztekl. Nevím proč, ale prostě to na mě strašně zapůsobilo a to nejsem žádný herní ořezávátko. Věřím, že takových lidí jako já je na světě hafo. To že zrovna tebe to nechytlo ještě neznamená, že to nechytlo i někoho jiného... Jo a kvůli Halo 3 jsem si koupil Xbox 360. Mám ho doteď, ale koupil jsem ho prakticky jen kvůli pokračování příběhu Master Chiefa.
-
-
Hm tak to opravdu nechápu, protože když Halo 1 vyšlo na PC tak bylo dávno překonané. Navíc ten rok vyšel fear a z toho jsem se posadil na zadek, na halo jsem koukal z otevřenými ústy, ale nebylo to nadšením spíš údivem jak málo někomu stačí, ale ty legendy co jsem o té hře slyšel jsem marně hledal, průměrná střílečka s na tu dobu slušnou AI ale velice podprůměrnou grafikou v době vydání na PC
-
Sám nejsi. Doted si pamatuju tu šílenou evakuaci lodi, záchranu posledních přeživších na povrchu, protiúder na jejich fregatu, cestu do hlubin a vypuštění těch chobotniček, pasáž v pralese a neskutečně hororovej závěr na vraku mateřský lodi... Za vyšší obtížnost byl Halo hodně slušná výzva. Nejsilnější na hře pro mě taky byla atmosféra.
-
-
to víš konzolisti oni nikdy nehráli Crysis 1 nevědí jak vypadá nextgen střílečka
-
-
Proč se všichni pořád mužou pod-lat ze střílečky z roku 2007, která nepřinesla nic jinýho než trošku načančanou grafiku?...Navíc Konzolisti si ji mužou zahrát kdy chcou už od roku 2011
-
Ty si dej par facek chlapce. Nudnejsi strilecku, jako je Crysis, sem fakt dlouho nehral.
-
-
Nesmysl... nudnejsich strilecek bylo :D
-
To si jich asi moc nehral
-
-
žiješ ve středověku *6*
-
-
-
To mělo bejt na toho podemnou.
-
-
ježiš *6* *6* HALO 4 celkem dobrá hra, ale jinak hrozně overrated série vůbec.
-
-
Vsetky hry na konzolach su hrozne overrated takze je jasne ze aj halo je...
-
-
to i všechny na PC *3*
-
-
To jo ale tie sa aspon daju hrat a nerobi tam vsetko za teba takze aspon troska pouzivas mozog konzolove hry robia vsetko za teba za chvilu uz sa bude stacit len divat *3*
-
-
pujč si od kamaráda ps3, pořiď si pár her (Last of us, Uncharted, Killzone), pusť si je.. a pak držkuj že to dělá všechno za tebe
-
Další blbec *15* .
-
-
trolle.
-
Pravil Sony fanatik ... *1*
-
-
Je vidět že jsi na konzoly nikdy nehrál *3*
Za mě v demon souls nikdo nic neudělá -
-
*6* Kdo se tu baví o FPS pleskoslave, když už máš potřebu na mne reagovat, přečti si prosím tě všechny příspěvky jinak se zase ztrapníš.
PS: Né všechny konzolové hry mají auto aim. To bys mohl vědět i ty. -
DS je FPS trotlíku?:)Bez AA nesundá průměrný konzolista ani vrata od stodoly.
-
je vidno ze si na nicom inom ako konzole nehral zapni si auto aim a supaj nohama
-
-
-
-
-
Ooooooh baby baby oooooh
-