Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risa2000
    Kvůli Halo jsem si koupil letos na začátku roku Xbox. Postupně jsem projel Halo: CE Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, a nakonec (znovu, protože jsem to už hrál jednou loni) Halo: Reach. Nejtěžší bylo překvapivě to první, přestože jsem to hrál na nižší obtížnost než ten zbytek.

Halo: Reach a možná ještě víc překvapivě Halo 3: ODST považuji za jednu z nejlepších stříleček (globálně, protože na Xboxu jsem jich moc nehrál :)) a poté, co jsem z mizerných repráků v monitoru přešel na kvalitní sluchátka přes Dolby, tak i za audovizuální zážitek. Hudba v H3: ODST i zvuky jsou téměř filmové a občas jsem se přistihl, že jsem se zastavil jen abych si to vychutnal. Nemluvě o tom, co vlastně dělá tu hru tak dobrou, ale o tom jsme už diskutovali jinde.

Teď už mi zbývá jen Halo 4.
    • Pokud Halo v necem opravdu exceluje, tak je to hudba a atmosfera.
      K Halo jsem se dostal az par let po vydani a to skrze PC verzi prvniho dilu a prestoze jsem mel v te dobe uz odehrano nemalo pc fps a graficky uz to moc oslnit nedokazalo, tak Halo me opravdu chytlo a i pres nektere chyby me ta hra opravdu bavila. Na nejtezsi obtiznost je to tak trochu jina hra, nez na ty lehci obtiznosti.
      Vazne nechapu tu nenavist k Halo. Neni to sice nejlepsi fps pod sluncem, ale rozhodne ma sve kvality a pokud cloveku sedne arkadovejsi pojeti, tak jde o velmi solidni zalezitost.
      • Taky jsem hrál kdysi dávno první díl Halo na PC, nedohrál jsem to a smazal. Do teď si pamatuju tu pasáž s neustále se opakují lokací, pak dveře a znovu to samé, celkově nemastná neslaná hra, tak nevím, co tak všichni šíleli kolem dalších dílů, pro mě mrtvá značka.
  • Veskoslav
    Já mám Halo sérii rád. Kvůli ní mám také Xbox. Není to kdoví jaká super hra. Graficky taky nevyniká, AI nepřátel neoslní, prostě taková "tuctovka". Ale mám rád ten svět a Chiefa:) Je to taková sympatická FPS pro mě.
  • Master Chef bude v novem dile mit misto uniformy pytel od brambor? Genialni *1*
  • Zdaleka ne tak overrated jako bíbr.
    • Náhodou, jaké jsem o halu slýchal legendy, když se to pak z xboxu dostalo na PC a hrál jsem to, tak jsem si říkal, že lidi co to glorifikují snad hrály předtím doom 2 a pak až tohle. Existují lepší střílečky a to dokonce i na konzole. Jsou hry, které by mě přiměly si konzoli koupit, ale zrovna série halo to není...
      • No vidíš, to já když si poprvé na PC zahrál port Halo z konzolí, tak jsem se blažeností málem roztekl. Nevím proč, ale prostě to na mě strašně zapůsobilo a to nejsem žádný herní ořezávátko. Věřím, že takových lidí jako já je na světě hafo. To že zrovna tebe to nechytlo ještě neznamená, že to nechytlo i někoho jiného... Jo a kvůli Halo 3 jsem si koupil Xbox 360. Mám ho doteď, ale koupil jsem ho prakticky jen kvůli pokračování příběhu Master Chiefa.
        • Hm tak to opravdu nechápu, protože když Halo 1 vyšlo na PC tak bylo dávno překonané. Navíc ten rok vyšel fear a z toho jsem se posadil na zadek, na halo jsem koukal z otevřenými ústy, ale nebylo to nadšením spíš údivem jak málo někomu stačí, ale ty legendy co jsem o té hře slyšel jsem marně hledal, průměrná střílečka s na tu dobu slušnou AI ale velice podprůměrnou grafikou v době vydání na PC
        • Sám nejsi. Doted si pamatuju tu šílenou evakuaci lodi, záchranu posledních přeživších na povrchu, protiúder na jejich fregatu, cestu do hlubin a vypuštění těch chobotniček, pasáž v pralese a neskutečně hororovej závěr na vraku mateřský lodi... Za vyšší obtížnost byl Halo hodně slušná výzva. Nejsilnější na hře pro mě taky byla atmosféra.
      • to víš konzolisti oni nikdy nehráli Crysis 1 nevědí jak vypadá nextgen střílečka
        • Proč se všichni pořád mužou pod-lat ze střílečky z roku 2007, která nepřinesla nic jinýho než trošku načančanou grafiku?...Navíc Konzolisti si ji mužou zahrát kdy chcou už od roku 2011
        • God-of-War
          Ty si dej par facek chlapce. Nudnejsi strilecku, jako je Crysis, sem fakt dlouho nehral.
          • Nesmysl... nudnejsich strilecek bylo :D
          • To si jich asi moc nehral
        • TheGGG
          žiješ ve středověku *6*
    • To mělo bejt na toho podemnou.
  • TheGGG
    ježiš *6* *6* HALO 4 celkem dobrá hra, ale jinak hrozně overrated série vůbec.
    • Vsetky hry na konzolach su hrozne overrated takze je jasne ze aj halo je...
      • TheGGG
        to i všechny na PC *3*
        • To jo ale tie sa aspon daju hrat a nerobi tam vsetko za teba takze aspon troska pouzivas mozog konzolove hry robia vsetko za teba za chvilu uz sa bude stacit len divat *3*
          • pujč si od kamaráda ps3, pořiď si pár her (Last of us, Uncharted, Killzone), pusť si je.. a pak držkuj že to dělá všechno za tebe
          • God-of-War
            Další blbec *15* .
            • trolle.
            • Pravil Sony fanatik ... *1*
          • TheGGG
            Je vidět že jsi na konzoly nikdy nehrál *3*
            Za mě v demon souls nikdo nic neudělá
            • TheGGG
              *6* Kdo se tu baví o FPS pleskoslave, když už máš potřebu na mne reagovat, přečti si prosím tě všechny příspěvky jinak se zase ztrapníš.
              PS: Né všechny konzolové hry mají auto aim. To bys mohl vědět i ty.
            • Veskoslav
              DS je FPS trotlíku?:)Bez AA nesundá průměrný konzolista ani vrata od stodoly.
            • je vidno ze si na nicom inom ako konzole nehral zapni si auto aim a supaj nohama
    • Ooooooh baby baby oooooh

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit