Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmrrxx
    ja mam velmi zaujmavu skusenost s 3DS, celkom dobra v suvislosti s tym ze predaje zaostavaju za ocakavanim, prisiel som do istej nemenovanej predajne s hrami (Brloh) ze si chcem pozriet ten 3D efekt noveho nintenda 3DS lebo som zbadal velky plagat vo vyklade. Na to mi predavac povedal ze oni nemaju ziadny rozbaleny, lebo sa to hned ocapka a kazdu spinu je na tom vidiet a ze ten efekt je rovnaky ako v 3d kine. Tak som mu len dovysvetlil rozne 3d technologie ako pracuju a ze v kine potrebuje okuliare a na 3ds nie atd. no proste nadhera, potom sa nintendo cuduje ze maju male predaje ked to nikomu neukazu , nepredvedu a ludia predsa nie su hlupi a nekupia macku vo vreci
    • Tohle je dost zmateny rozbor na zaklade jednoho "nejmenovaneho" obchodu. Ty bys mohl delat analytika :D
    • Tak ono to je na tom kdo to distributuje v tý zemi. Myslim že pro SK je to Conquest stejně jako pro ČR a ten popravdě nedělá moc dobrou práci. Stojan s 3DSkem sem viděl zatim jen v Gamehousu, Datartech a Electroworldu, nikde jinde ani v JRCčku neni. Takže zkus nějáký velký Elektro spíš než herní obchod :)
    • Tuším, že je to i v zákoně o ochraně spotřebitele. Prodejce je povinnen ti produkt předvíst za chodu. Skoro bych za to dal i ruku do ohně, ale už je to nějaká chvíle, co jsem se tím zabýval a dobrá paměť není moje silná stránka *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit