Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ukazuje ve 4K ze dnesni i karta draha RTX 4090 je vlastne slabota, ze to bude chtit casem aby clovek byl jooo dopredu alespon vlastnit RTX 6090 :) Uz ted to chce 4080, takze nic pak to bude brzo malo i kdyz nekdo rekne ze ted ma tu nej kartu.

  • frank.horigan

    Je evidentní, že se alespoň dle vývojářů v rožlišení vracíme kdesi do roku 2005.

    Jo DLSS je fajn, nečekal jsem to jako nutnost

    • medveddd

      Ta hra poběží na osm let starý midrange kartě a lidi stejně budou skuhrat.. :D

      • frank.horigan

        Jop lidi budou skuhrat furt, jakože fakt furt. Je to nenáročné, je problém, běží to na všem je problém že to nemá nejnovější super technologie, používá to MeshShader, vylezou z nory majitelé Pascalů a Polarisů a řvou že jim to jede pomalu.

        Pitomci si BIT horečce davově nakoupí totálně předražené karty s 8GB a za rok a půl bečí že hry chcou ve 4k víc VRAM !!! Co je to za bordel?? Já dal za 3070 30litrů a teď to low-end???

        Tak To ne !!! Ty hry jsou určitě blbě napsané a všichni ti tvůrci jsou líní a neschopní  a hloupí pitomci!!  Furt se bude kňučet

  • Důležité je, jak to bude vypadat a ne to, že na nejvyšší detaily je potřeba počítač, na kterém se renderovaly ty filmy. Tohle zasazení má potenciál grafický výkon využít k úžasnému vizuálnímu zážitku, tak uvidíme, jak se to povede. A celkem se mi líbí i fakt, že se nevykašlali na majitele starších sestav. Tedy pokud to nízké nastavení nebude vyloženě nekoukatelný hnus.

  • KrPa

    Bude to moc krasna vizualni masaz... na 60FPS 😉

    Budu citovat jedno ulhaneho pana z ameru:  It Just Works 😂 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit