Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Nechává mě to mimořádně chladným, ruku na srece ani v roce 2000 kdy jsme byli v kině se školou na Kameni mudrců mě Harry potter tak neodvařil jak jiné. To jsme kupovali všechny knihy.

  • dworkin

    Shodou okolností jsem se nedávno díval, kolik vlastně tyhle hry v augmentované realitě zahubily lidí a narazil jsem na tyhle odkazy.

    http://pokemongodeathtracker.com/

    https://www.independent.ie/irish-news/news/life-is-a-living-nightmare-without-him-online-gamer-died-on-nighttime-mission-at-poolbeg-lighthouse-34709182.html

    Není to úplně marnej námět na článek, myslím.

    • SalemCZ

      Když se podíváš tak většina byla před těma třemi roky, když ta hra měla největší popularitu, takže by to bylo trochu pozdě. A ještě by mohly udělat článek o násilí ve hrách jak mění lidi na psychopaty.

      • dworkin

        Já jsem nepsal o jedné konkrétní hře, ale obecně o tématu smrti/zranění hráče hrajícího hru v augmentované realitě. A šlo by to ještě víc zobecnit a pojednat o smrti hráče v souvislosti s videohrou. Mohl by to být fajn článek.

      • Pixie

        Nemyslím že je na hry tohoto typu pozdě, naopak kdyz ta mánie PokemonGo povolila, tak je prostor pro novou AR hru. A Harry Potter má velký potenciál díky oblíbenému universu. Akorát hra momentálně trpí na nedostatek obsahu a za chvíly omrzí. Alespon má zkušenost. Někde jsem četl, že jen za prvních 24h lidi ve hře utratili 5mega dolaru.

        • Ehm a to jsi četl kde ? něčím to podloz ne? Protože je zajímavé že na dvouch stránkách jsem četl že utratili jen 300 tisíc dolarů a stáhlo si to jen 400 tisíc lidi... Což je oproti PoGo ktere za tu samou dobu vydělalo 2 milióny dolarů a stáhlo si ho 7,5 milionů lidí,naprosté nic ;-) prý HP má velký potenciál haha to určitě... O proti Pokémonům potenciál naprosto zanedbatelný ;-) a dost pochybuju že u toho HP lidí vydrží. 

          Jinak tady máš podklad ze kterého ty čísla čerpám: https://techcrunch.com/2019/06/21/harry-potter-wizards-unite-reaches-400k-downloads-300k-in-consumer-spend-in-u-k-and-u-s/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit