Přejít na výpis diskuzí
Hearthstone prý hraje přes 75 milionů hráčů a tvůrci chystají nový datadisk
30.1.2015 | Adam Homola
49 příspěvků
-
No to s vyvojarskym teamom Diabla 3 nie je take vesele.
Koluje taky mytus, ze tim Diabla 3 bol rozpitvany (gutted) a cast vyvojarov pracuje na inom projekte.
http://www.incgamers.com/2015/01/blizzard-leak-reveals-some-odd-statements
.
Tazko povedat co je na tom pravdy, ale kto hra D3, vie ako dlho sa caka na nejaky smiesny patch a niekedy to fakt vyzera ze na tom robia dvaja ludia. Ved uz dvaja ludia su team *2*
A to vraj ma byt este jeden datadisk... -
-
Druhej datadisk bude jistě. I vzhledem k uspechu prvního datadisku. By byli hloupi ho neudelat, to je jistej success! *7*
-
-
A ten druhy datadisk uz to fixne, nebo to bude porad konzolovy arpg, ktery je vsechno jen ne diablo?
-
navíc jestli jste sledovali i příběh (já vim, divný u diabla) tak první datadisk končí docela otevřeně, takže to dává smysl
-
-
-
Tato diskuze by mohla vyhrat nakou cenu nejvic deb*ilnich prispevku na games v roce 2015.
tolik urbecenych a nesmyslnyhc komentaru už jsem dlouho nevidel :) -
-
Protoze to tu konzolisti zaspamovali...
-
-
Hlavně, že když to poslední dny zapnu a hledám hráče, tak klidně čekám i 5 min...
-
-
Nikdy se mi nestalo že bych cekal vic jak minutu ani nikomu koho znam a hraje to. takež bud jasne kecas nebo si fakt tak spatny a nemuže to protio tobe nikoho najit.
-
-
Vsichni co znam cekaji vic jak hodinu, takze kecas.
-
-
Tim vsichni myslis svoji pravou ruku ?
-
-
-
hmm necekam nikdy dele nez minutu
-
-
asi nikdo tak hodne spatnej jako on neni tak ceka a ceka sem tam mu to da nekoho co to zrovna nainstaloval....
-
-
-
takze jim nestaci kazdej mesic brat od huby milionum zavislaku a vytvorej dalsi blikaci obrazovku kde obiraj dalsi zavislaky pro zmenu za neexistujici karticky a tohle ma by ten kapitalismus.
-
-
Ne,nemá. To si pletes...
-
-
Z toho je 50 milionov cinskych farmarov
-
-
a 20 milionů lidí z KLDR, kterým to nakázal Kim.
-
-
Lidi ale nehrajou jen WOW lol nahážou peníze i do her jako je Candy crush saga a jiné a taky TRavián je docela hc paid hra. Doporučuji si sehnat parádní číslo aktuálního Levelu kde to je rozepsané. Docela hezky. V tomhle bych viděl úpadek ne jen WOW
PS: trapné. Nudné a takhle i trolling končí.
-
-
-
Hlavně že si blizzard udržuje svůj vysoký standard brakové přeplácané fantasy, přesně pro zdejší nerdíky bez vkusu ala prd*l
-
-
Nebreč.
-
-
No jistě, del0 a jeho královská hra. Už ti blizzard vydal tu sadu g*y trpasličích plastových valečníků nebo pořád ještě nenašli žárovečky co jim daj místo očí.
#del0frostlickerlegendaryplasticwarrior *6* -
-
Tohle bylo slabší. Zapomněl si dodat, že nemám vkus a hraju jen jednotlačítkové RPG.
-
alias neplakej.
-
-
-
Sám si psal jak jsou lidi závistivý atp to bych mohl říct také závifíš blizardu jeho úspěch. Kam to očividně nikdo z nás nnefotáhl a nikdy nedotáhne.
-
-
Je rozdíl mezi partou borců co postnou video na YT a díky svému usilí dokáží získat miliony fanoušků, pak je tady pisszard, který kompletně zkrip*il žánr fantasy a vyděláva svým ofcovímy hrami na stádečku lidi jako jsou zdejší
#PCMASTERDELITEP2WRACE
-
-
-
Blizzard proste umi a polovina lidi na diskuzi at si klidne pukne *1*
-
75 hráčů bych možná ještě věřil, ale 75 milionů nevěřím ani omylem *6*
-
-
ty si komik.. *7*
-
-
No pičoviny vymejšlej, ale aby udělali víc slotu pro hrdiny to ne člověk by si rád vyzkoušel pro každého hrdinu několik variant decku a ne to furt přehazovat dmnc
-
-
vsak oni to přidaj urcitě, ale bude to za penizky.
-
-
Měsíc mě to fakt bavilo, druhý jsem to hrál protože jsem chtěl víc legendárek. Skončil jsem někdy na konci dubna, bylo moc málo karet a za priesta to bylo docela těžký proti všem safari hunterům apod.
-
-
No tak zrovna Priest je jeden z nejlepších anti aggro charů. A pro mě je momentálně i nejotravnější deck proti, kterému se dá hrát. Zlatej hunter. Člověk pak aspoň není nasranej jako z 20 minut hraní proti vlastnímu decku.
-