Hell Let Loose - recenze drsné druhoválečné střílečky
-
HLL hraji od bety. Myslím, že herní zážitek se dá nejlépe přirovnat k Heroes and generals, která byla moje srdeční záležitost několik let, ale díky vývojářům jsem přesedlal na HLL a vůbec toho nelituji. Souhlasím s tím, že se na serverech mlčí a hráči se málo kdy snaží o komunikaci. Proto jsem vstoupil do českého klanu a rázem to je jiný písnička protože až v klanu najdete lidi kteří ze hry vytěží všechno.
Další problém je, že je hra oproti jiným "standardnějším" AAA FPS složitější a prvních 50 až 100 hodin hraní (cca lvl 50) je hra chaotické umírací peklo a máte pocit, že po vás střílí i štěk na silnici. Těchto lidí je hra plná takže pokud se vám hra zalíbí tak velmi doporučuji se připojit ke klanu a že jich je hodně...
Vývojáři pravidelně updatují hru a svoje sliby z kickstarteru drží. S vývojáři Heroes and generals se to nedá srovnat je to jiná liga.
Pokud vás baví honit k/d tak to ani nezkoušejte kupovat tohle se tu opravdu neřeší na to je CoD.
-
Hrál jsem jak Hell Let Loose, tak Post Scriptum.
Ač HLL vypadá lépe nakonec jsem dal přednost PS. A to z důvodu menší arkádovitosti. A hlavně v PS je spolupráce s vlastním squadem a ostatními squady naprosto klíčová. A za celou dobu jsem nenarazil v PS na jediné toxické uřvané dítě, hráči jsou vesměs dospělí a opravdu komunikují, nerozčilují se, nasmějí se hodně u hry. Je to opravdu jiný zážitek než ve spoustě ostatních FPS. A to mi u HLL hodně chybělo, skoro nikdo nekomunikuje, většinou team leader označí bod a hurá na něj!
Jen je škoda, že PS nemá tak velký marketing. Vlastně nemá žádný, hra nemá tolik hráčů. Ale večer a o víkendech najdete dva nebo tři plné EN servery, pro fajnšmekry i jeden plný DE a FR.
-
TOhle jsem nehrál a asi ani nebudu ( autentičtější alá COD jen lepší jak Hardcore mode žádné sčítání fragů) ale na EPICu jsem vzal Verdun a už jsem dříve hrál 1914 od stejných tvůrců když to bylo v betě a to mě bavilo... prostě není jiné prvoválečené docela reálné hry, kde se běhá od zákopu k zákopu jak při skutečných bojích!
Ještě koukám Enlisted ale to bude pěkná hulátovina asi😉
-
-
Enlisted vůbec není špatný, je to solidní arkáda, ale zabaví.
-