Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevíte kde se dá zadarmo sehnat hell gate london? hra? elharam@centrum.cz www.chufu.webgarden.cz *2* *2* *16* *12* *11* *10* *10*
  • https://www.youtube.com/watch?v=lRc4Dld-P-0 *16* www.333.webgarden.cz
  • www.pluto333.webgarden.cz www.galaxy366.webgarden.cz
    • www.chufu.webgarden.cz I am looking for the game hell gate london for free chufu@yandex.com and the game unrealturnment www.loukote.webgarden.cz *10*
  • Prosím vás , môže mať Guardian meč do doch rúk (Two hand sword) ???
    • ano :)
  • Asi nejvetsi negativa:
    Latence - v nejlepsim pripade +-150ms kolikrat az spozdeni 5s
    Skill Tree - nemoznost resetu tzv talentovych stromu - lze pouze se zakoupenou real cash kartou nebo po dovrseni lvlu 55.
    Postup ve hre - karty do Aktu III a Tokyo levelu zase za real cash ( paypal jen pro vybrane zeme, slovensko tam je, CR neni! ) nebo nakup z aukce za nesmyslnou cenu, cili hrac po par chodinach hry musi farmit jako blb ingame coiny jinak se proste dal nedostane.
    Velice spatne vybalancovani postav - guardian ( tank ) mnohem vetsi DPS nez Marksman ( odstrelovac pure DPS )

Co se tyce kompatibility s dnesnimi PC, tak je na vse hotfix, mam high(est)end sestavu a hra bezi po HW strance bez problemu ( kdyz pominu lagy kvuli vzdalenosti korejskych serveru ). Samozrejme vsechny tyto neduhy nedokazou zastavit od hrani pokud se vam HGL libi jako mne :)
  • HGG bezi na prelozenom korejskom klientovi a polovicnym rozlisenim textur ma cekom problem s viacprocesorovymi systemami a ani s najlesim hardwarom sa nevyhnes zamrzaniu a poklesom fps z 200 na 0
    Paradoxne na 6 rokov starom pocitaci bezi bez zavahania na I7 mam nehratelny
  • No hra to není špatná, ale je to pořád starý HGL, tedy stále stejné lokace, maximálně s jiným barevným filtrem, tuna předmětu, takže se v tom člověk začne pomalu, ale jistě ztrácet a nakonec, to co mě nejvíce štve... pořád mi to při přechodech do stanic zamrzá a nespravily to ani dva patche... že nejde hrát pod DX10 už? Nad tím snad každý mávne rukou... přesto je pěkné, že to alespoň žije...
    • DX10 oproti DX9 není vizualní rozdíl, ale chytřejší algoritmy => menší nárok na HW
  • Veskoslav
    No já osobně hrál jenom Hellgate London, neblo to špatné, ale přestalo mně to bavit:)
  • K tomu slabému FPS by bylo fér ještě dodat, že hráči vlastnící kartu ATI měli tenhle problém MNOHEM častěji, než hráči vlastnící kartu od Nvidie, těm se to někdy absolutně vyhnulo. Jinak sestava a její kvality na to neměly vliv.
    • Tak to bude ono... jestli na to nemá sestava vliv tak to chápu... hrál jsem to na 8 let starém HW a dělalo to... hrál jsem to teď na fungl novém HW a dělá to pořád... dlužno podotknout, že na starém jsem měl nVidia a na novém mám ATI *1*
      • Staci se naucit cist, naucit se zaklady anglictiny, navstivit forum HLG a najednou vidite, ze je na to opravny balik!
  • Ono po krachu Flagship studios se oficiální multiplayer zasekl...potom přišel projekt "Revival" který, jak už přízvysko napovídá, HGL oživil v původní podobě, v jaké hra byla po posledním patchi od Flagshipu.
    Loni zkoupil práva hry korejský T3fun, který hru oklestil o DX10, snížil kvalitu textur, částečně rozmršil jádro hry (což se projevilo jako 1.8-2.3 fps na vyšších lvlech v prostorech s větší řežbou, což je defacto všude mimo stanici).
    Forum bohužel velice nepřehledné, hráčská podpora nulová, PvP neexistuje. Jest to F2P model, určený ke ždímání $$. Ale na vyplnění času při čekání na D3 to rozhodně stojí za to, ať už pro veterány téhle hry, nebo pro lidi co k ní nikdy nečuchli. *5*
    • No ono to snižování FPS se mi dělo i na starém PC, které bylo zastaralé už v době vydání hry... ale že mi to bude dělat i na novém dělu... to jsem fakt nečekal *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit