Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Rozhodně hodně zajímavý, ale no asi nic pro mne ale fakt takovéhle akce jsou super, těch lidí co to pořádají si třeba vážit takře vstupné se dá chápat že bude poněkud vyšší když to je neziskové no.
    • Ahoj Jacku, díky za komentář, moc potěší! Jenom ještě uvedu, pracuje na tom cca 12+ lidí a v rozpočtu na organizátory nejsou odměny. To nepíšu, abychom byli blahořečeni za náš altruismus, ale spíš, že peníze nad rozpočet (pokud vůbec budou), půjdou zpátky do akce, do záznamů, sborníku, na další konferenci... apod. Prostě zpět do možností herních studií a doufáme, že se nám daří pomalu zlepšovat celou situaci, dostupnost materiálů i mediální gramotnost o hrách samotných :). Dokud nám budou síly stačit, budeme makat :).
  • MickTheMage
    Skoda, mrzi ma, ze tento rok nebudem moct prist ani ako divak. Chjo. Ale holt, povolanie si clovek nevybera, ked potrebuje z niecoho zit :) Ale snad budu videozaznamy ako z Conference 2013?
    • Budou, jen budou opozdene. Ze dvou duvodu - strihac si pry chce se vsim letos pohrat a vzhledem k tomu, ze tam bude dost platicich, tak to chceme opozdit trochu i planovane :) ale zaznamy planujeme ze vsech tri mistnosti.
  • mondzi
    Sorry, ale ta cena mi pride hodne premrstena.
    • Ahoj, snazili jsme se cenu shodit co nejvic (v kontextu zahranici jsme porad pod cenou) a vetsina lidi co prijdou to bude mit zdarmo - studenti MU, UK, Nitry, Lozd. Plus prodlouzeni early bird uplne na kost. Taky mame volne sloty na dobrovolniky, cili kohokoli kdo by chtel pomoct s organizaci - taky neplati. Nase neziskove srdce trpi, ale akci tak velkeho formatu nejde delat uplne na holo... :(

      Zadali jsme i o velke mezinarodni granty z Visegradu, ale byli jsme pod carou, to kdyby vyslo, tak neresime a je to free pro vsechny :) diky dotaci.

      Mrkni na ostatni akce, treba Game Making University, ze ktere je i dokonce zaznam, byla uplne zdarma a byli tam i stredoskolaci http://gamestudies.cz/game-making-university

      Ostatne ze vsech akci, konferenci a setkani delame zaznamy a ty jsou free a verime, ze i prinosem.
      https://www.youtube.com/user/mugamestudies (treba posledne Vlaada Chvatil je fakt dobra a prinosna prednaska, unikatni pro CR i Slovensko)
      • mondzi
        Ja verim, ze to nieco stoji zorganizovat, a nejde o ziskovu cinnost. Pre studentov a spol. je to super. Isiel by som sa pozriet aj ja, ale za "pozretie" mi to pride fakt vela. Porovnavanie so zahranicim, co sa tyka cien, mi prijde uplne mimo sorry. Inak som samozrejme rad, ze sa nieco kona. Este jedna otazka, chodi vela ludi? Okrem studentov myslim.
        • Ahoj, jsme radi, ze jsi rad, delame co muzeme.
          Ceny v zahranici staci vazne mrknout na par v evrope - http://www.gameconfs.com - laborovali jsme nad tim dlouho.

          Lidi bylo vzdy plne ucebny, drive to bylo v mensich, nez letos, takze cca 70+ lidi a nedychatelno. Letos je poprve prevaha zahranicnich hostu, vice a vetsi mistnosti, workshopy, dva dny... no ceka nas jeste hodne prace.

          Drz pesti :).
  • Případ Jarek Kolář (2KCzech): Jde pouze o shodu jmen. Nicméně s Jarkem jsme dříve spolupracovali na některých vyučovanáých předmětech a své vysokoškolské vzdělání ukončil na místním oboru. Nyní je na "pracovním výletě" v Americe a tak se bohužel nemůže zúčastnit ;).
    • Díky moc
  • Vidím v prospektu pro druhý den osobu jménem Jarek Kolář, vystupujízí za Blizzard/EA.
    Nevěděl by někdo prosím, zda je to "ten" Jarek Kolář (2KCzech), nebo se jedná jenom o shodu jmen?
    Díky.
    • sleepless
      Ona je v programu chyba, se dívám. Nemá to být Jarek Kolář, ale Jarda Kolář :)
      • Děkujeme za upozornění, už jsme "přeKolářovaní" – opraveno ;)
    • Je to někdo jiný
  • Tilwaen
    Díky za info, o téhle akci jsem vůbec nevěděla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit