Přejít na výpis diskuzí
Herní notebooky Max-Q a ASUS Zephyrus: tiché, tenké, lehké a výkonné
10.11.2017 | Jiří Jelínek
7 příspěvků
-
Tyjo, tak tomu říkám pořádná mašina. A ještě k tomu skvěle vypadá. Ale ta cena tomu taky asi odpovídá. Tolik dát za notebook bych si asi jen tak nemohl dovolit dát. Ale kdo ví... Třeba někdy... :-) Zatím mi ale asi bude muset stačit můj obyčejný levný notebook.
-
-
To dost o tobě vypovídá že hraješ na notebooku, nicméně sem nemusíš cpát slovenskej odkaz na nějakej tvůj krám 😬😉
-
-
Trochu mi přišlo komické když jsem na svůj telefon co ho vozím i v létě na palubce a pere na něj neustále slunce zjistil že mi výrobce nemůže zaručit stabilní chlazení komponent a naopak doporučuje maximální teplotu 40C kterou hravě překonávám... A nikde jsem nesehnal něco co by uchladilo baterku která se běžně dostávala přes 50 stupňů A na reklamaci mi bylo řečeno že se telefon jednoduše upekl a na to se nevztahuje záruka... (ano telefon jako navigaci se má umístit někde jinde mimo sluneční svit, na druhou stranu mohl by i výrobce přijít s nápadem jak tuto elektroniku efektivně chladit i při vyšších teplotách, ale to je asi mimo rámec architektůry a zájmu výrobce)
Ta minimalizace, cpaní výkonu do stále menších a tenčích zařízení je sice pěkná, ale když se zapomíná řešit takový méně podstatný fakt jako je chlazení není něco špatně? -
-
Kupte si bílý kryt
-
-
Pre mna.. je to idealna nahrada prenosneho domaceho centra. Este si pockat na Humble Buntle zlavu. Akurat ako novinka to bude uz vo velkosti mobilu. Zlate PP01 za 60 000 korun.