Přejít na výpis diskuzí
Herní pořad Games TV hledá nejlepší hru podle Harry Pottera
5.7.2017 | Redakce Games.cz
19 příspěvků
-
Sorry, ale tenhle díl je špatnej vtip. Čekal jsem 10 minut zhodnocení a ukázání postupně každého dílu. A nakonec se z toho vyklubalo asi 8 minut žvatlání o nějakých divných hrách, které se značkou HP nemají nic společného.
-
-
Jasně, Academagia nemá s Harrym Potterem vůůůůbec nic společného *5*
-
-
Já jsem dohrál jen ten poslední "COD" díl kteý byl ze všech asi nejhorší, ten propad tam byl neskutečnej. Je vidět že herní licence podle filmů se moc nevyplatí.
-
Dodnes si pamatuju ty pocity úžasu, když jsem hrál tehdy novou jedničku (na PC). Ten dojem, že "jsem tam!" byl neskutečnej. Dvojka pak formuli jedničky jen zdokonalila. Trojku jsem prošel a zapomněl, bylo to už moc stejný... a skončil jsem čtyřkou, kterou jsem nedohrál, protože mě brzo přestala bavit... z plošinovky se z toho stala víc akční záležitost, změnilo to kameru a hratelnost... a už se to moc snažilo vypadat jako film...
Nicméně původní soundtracky Jeremyho Soulea jsou parádní pořád! -
-
Harry Potter je nej viděla jsem všechny díly.Od prvního do posledního. Lidi nej díl byla tajemná komnata. Prosím přispějte
-
-
Cuarón spravil jediný film zo série, ktorý obstojí ako svojbitný snímok a pri ktorého pozeraní sa necítim trápne ani dnes. Škoda, že neostal aj na ďalšie diely. Takže za mňa Azkaban.
-
-
jo, jednička byla super, ta mě bavila asi nejvíc. prostě to vtáhlo do kulis filmu a bylo to i zajímavé jako hra. dobře nadesignované. dvojkou už si moc nejsem jistý, a ty další už jsem snad ani nehrál, to mi přišlo nic moc.
-
Jeremy Soule jiné snad ani nedělá. *4*
-
-
Ten obrázek dlouhovlasýho Janchora z paměti už asi nevymažu.
-
-
Doporučím si někde sehnat s ním Fanfilm na motiv Star Wars sním. :D
-
Devadesátky byly divoká doba *15*
-
-
Lukáši, kdybys hrál Quidditch World Cup ve více hráčích, tak by ses v nose nedloubal.
-
HP hry 2,3,4 - moc rád na ne spomínam, vtedy ma to strašne bavilo. 5ka bola ambiciózna "open world" ale hratelnostne to šlo strašne z kopca. Posledné diely boli doslova urážka pre fanúšikov.
-
Tentoraz trochu odfláknuté. Určite by som spomenul, že zo začiatku vznikali pre rôzne platformy úplne iné verzie hier. Jednotka a dvojka mali až 5 verzií. GBC diely boli dokonca JRPG. Najviac času som strávil s PC verziami 1-3 a dvojkou na PS1. Od 4 a hore som hral len nejaké demá. Tiež by som ešte spomenul, že za Chamber of Secrets dostal skladateľ Jeremy Soule cenu BAFTA.
-
-
Tak tady bylo jasné, že Lukáš chtěl ukázat hlavně ten simulátor bez licence... Ten vypadá hustě *8*
-
-
Harry Potter, pro děti 5-13 let. To už šlo nějak mimo mě
-
Jakmile zmizelo sbírání fazolí, tak mě to nějak přestalo bavit :D
-
-
Jak Harry dospěl, tak jediná fazolka kterou naháněl, byla ta Hermionina
-
-
Před 3 rokama jsem chtěl udělat kompletní maraton všech her. Skončil jsem u 5. a nedostal jsem se přes ni. Nejvíc mě bavila 3.