Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ricmont

    Podle mě za špatné prodeje Xboxu může částečně i samotný Game Pass. Pokud dáte lidem možnost hrát na ty samé hry jak na konzolích tak na PC tak většina si zvolí PC. Na víc teď se dostává Game pass ve větší míře na televize či mobily. Takže důvod kupovat samotnou konzoli je menší než dříve. Což je něco co se u PlayStation či Switche stát nemůže. Protože tam pokud si chcete zahrát většinu jejich her tak prostě tu konzoli musíte mít. 

  • Myslim ze MS to ted kdyz koupili Blizzard to nevzdaji

  • Pussyeater69

    Njn, nikdo uz nekupuje Xbox, je to zbytecne, u PSka je aspon nejaka sance na slusnou exkluzivitku, ale to uz je taky vzacnost diky DEI a jejich stupidite. Jejich nejvetsi tiskarny na prachy bud skoncili nebo je znicili samotni vyvojari. 

    Na moje PS5 se taky prasi, rozjedu to jen kdyz vyjde nejaka exkluzivita ktera me zajima, coz ted je jedine Stellar Blade, a to je zrovna hra kterou bych spis uvital na PC, takze pockam.

  • Luk83

    Ten nadpis má stejnou váhu jako napsat, že Sony vydělává díky Insomniac Games, které mimochodem koupili v roce 2019.

    I když vlastně ani to ne, protože Spiderman se s bidou zaplatil, na rozdíl od Ragnaroku, co prodělal.

    • Derp_1337

      Trololol

      Ty kecy o prodejích Spidermana a GoW Ragnarok jsou strašný blábol. 

      GoW za první týden prodal 5 mil kopií, dnes má přes 15 mil prodaných kopií. Což je úspěch.

    • Pussyeater69

      To mas od kud? Spidey mel mnohem vetsi rozpocet na vyvoj a prodaval se mnohem hur nez GoW... ten ma ke konci 2023 15 milionu kopii prodanych.

  • Jevo83

    Diabol je totiz v detailoch. Ja mam doma aj Xbox, aj PS a aj herne PC.

    Xbox som nemal zapnuty uz rok. A dovod? Steam na PC je ovela mohutnejsie rozhranie z pohladu katalogizacie a dostupnosti hier, naviac v podstate takmer vsetky hry z xboxu su na nom dostupne, coz sa neda povedat opacne.

    Pokial chcem zazitok na TV, mam PS s prehladnejsim a prijemnejsim interfacom, ovladac s lepsou haptickou odozvou a reproduktorom a absolutne neporovnatelne lepsimi exkluzivitami (Last of us, God of war, Uncharted...)

    XBox je vyborny HW, ale vo vsetkom, na com mi ako hracovi zalezi, je vzdy druhy v poradi

    • Derp_1337

      To je sice hezké, ale kolik takových běžných hráčů má doma všechny 3 velké herní platformy: Xbox, PS a PC ???

      Většina hráčů si pořídí jenom jednu herní platformu.

    • vonTossis

      No vidíš, já mám taky všechna zařízení, navíc ještě Switch a pokud nejde o exkluzivity, na hraní u TV zvolím většinou Xbox. Proč? Protože má pro mě výrazně lepší ovladač,  i když nehaptický.  Reproduktor u PS ovladače bylo první, co jsem vypnul. Na PSku se těším jenom na některé exkluzivity, ale těch už je jen, co by se za nehet vešlo. Takže na PS se teď úspěšně práší, než vyjde něco pořádného. Ale až něco takového vyjde, tak na něj nedám dopustit. :-) Tedy vlastně se na něj nepráší, protože tam přítelkyně hraje dvakrát do týdne Beat Saber.  Ale na každodenní hraní nemá krom těch exkluzivit smysl PS ani zapínat. Buď PC nebo Xbox, respektive Switch, který má své vlastní kouzlo a ekosystém.  

      • No jo, jenomže ty nejsi relevantní 🙂

        • vonTossis

          A na to jsi přišel jak?

      • Jevo83

        Vlastne Switch mam tiez, som nanho zabudol :)

        No, kolko ludi tolko chuti, ale za tymi klesajucimi predajmi urcite nie je zly HW, kedze xbox je trochu vykonnejsi a aj subjektivne dizajnovo krajsi a praktickejsi...

        Takze ostavaju len hry, ekosystem a ovladac...

        • vonTossis

          Však to je v pořádku. Já s tím nemám žádný problém. Očividně je moje sorta ve světě v menšině a Xbox umírá. Nebude Xbox, nebudu na něm hrát. Tak prosté to je. :-)

    • Luk83

      Mám taky všechny plarformy a i tak mě vždycky fascinuje, jaké hráči uvádějí hry u PS. God of War, Last of Us  a Uncharted. Vlastně staré hry, ještě z dob PS4, takže tenhle přimer má stejnou váhu, jako napsat že Xbox má taky super hry (což má) jako Gears od War, Forzu nebo Halo. Ty už ale taky něco pamatují...

      • Derp_1337

        Tak když se někoho zeptáš na nejznámější hry na PS, tak ti z fleku vyjmenuje jenom ty velké značky jako GoW, TLoU a Uncharted. To ale není tím, že by ti hráči nic jiného nehráli, ale to je tím, že to je tak slavné.

        Ve skutečnosti na PS5 vyšla hromada super her, jako třeba: Ratchet & Clank: Rift Apart, Final Fantasy 7 Remake Intergrade, Final Fantasy 7 Rebirth, Horizon Forbidden West, Marvel's Spider-Man 2, Returnal, Gran Turismo 7, Stellar Blade.... no a pak hit letošního roku Helldivers 2 (i když to Sony uvolnila i na PC, díkybohu).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit